Çok teşekkür ederim ordan bakimm ama bulamazsanız yardım isterim sizdenKankacım ben İzmire işim düşneden önce burdaki topikte çok çok methedilen bir hatuna gittim. Adını hatırlamyrm ama şahaneydi. O yüzden yanlış bir şey söylememek adına sizi İzmirdeki falcılar topiğine yönlendireyim:)
Kızlar fala yeni bulaşmış biriyle benim durumumda birinin beğeni durumu değişiyor. Bana göre bir falda yuvarlak ifadeler kullanıldığı anda hani ayrılık yaşayan herkese uyabilecek şekilde konuşuyorsa o falcının bir numarası olmuyor. Ben son zamanlarda kredi iade var diye çok isim denedim ama bana göre hepsi tırt mesela ama yine de detay veririm isterseniz.
Benim söylediklerine muhtemel gözle baktığım 2 kişi güncel olarak; Nakta ve binnaz Melek Yıldız.
Olayın içeriğini yazamam ama mesela Melek falda 2 li vakit dedi 5 li tarihler dedi o şey 25 inde oldu ya da 10,13 Eylül arası dedi 11 inde oldu, harf vererek anlattığı arkadaşımla cidden aram açıldı ama galı herkesi doyurur mu orasını gerçekten bilemiyorum çünkü beğenmeyeni de var.
Nakta ise şöyle; öncelikle bir falcının aynı kişiye her falının gelecekte çıkması da, bana çıkıyorsa herkese çıkması da mümkün değil. Ben Nakta'ya genelde anlık durum için giderim çünkü benim teyit ettiğim kadarıyla hiç yanıldığını görmedim. Cidden sağduyulu bir ablamız bana yol gösterdi mesela kararımda cesaretlendirdi( bu arada bu kararı ben söylemeden falda söyledi) ve bu benim için muazzam güzel ama başkası bu durumdan irrite de olabilir.
Bu arada asla pembeci değil ilk 2 falında ben 2 hafta kendime gelemedim ama yine de beğendim. Geleceğin değişken olması benim doğal karşıladığım bir şey olduğu için Nakta benim için ciddi sağlam iyi
Günaydinlar falsepeti dennis ve melihbin fallari cikmis diye yazan birinibokumuştum bunlara ne diyorsunuz
Aslinda ben birine baktirdim baya iyiydi ama o siteye giren yok sanirim detayli bilmisti durumu ve bugune kdr aklima gelmeyen bazi durumlari da anlatmisti
Bu hafta indirim varmış Basirly Reanan a sadece 5 krediye baktırdım. Şimdi gelmiş falı valla bilmiş beğendim.
dennis çevirimdışıonline olan bi isim varmı? telwe çok kasvetli gibi site bende vakti zamanında promosyon fal gönedrmiştim kredili göndermedim oraya hiç ..
Chitra pembeci ama söyleyeyim :)Selamsız sabahsız pat diye konuya girmişim
Selam kızçeler.
Binnazdakilerin hepsi tırt. En son melisa yılmaza atmıştım o baya isabetliymiş. Ama 72.5 olmuş ya çok pahalı he derseniz para cebime ağır geliyor o zaman atabilirsiniz
Tellwede; chitra ve naktaya baktırdım.
Chitra muaaazzzammm
Naktayı yukarda yazmıştım enerjimiz uymadı. Nakta için burda olumsuzluk kraliçesi demişsiniz. Olumsuz bir yorum yapmadı hatta olumluydu. enerjisi de olumsuz gelmedi çok tatlı nazikti. Ama dedikleri anda gördükleri malesef yanlıştı
Günaydinlar falsepeti dennis ve melihbin fallari cikmis diye yazan birinibokumuştum bunlara ne diyorsunuz
Aslinda ben birine baktirdim baya iyiydi ama o siteye giren yok sanirim detayli bilmisti durumu ve bugune kdr aklima gelmeyen bazi durumlari da anlatmisti
Selam hoşgeldin...Chitra evet güzel ama bence pembeci nakta daha dobra binnazda yeni kimse denemedim eski baktırdıklarım hep tırt:)Selamsız sabahsız pat diye konuya girmişim
Selam kızçeler.
Binnazdakilerin hepsi tırt. En son melisa yılmaza atmıştım o baya isabetliymiş. Ama 72.5 olmuş ya çok pahalı he derseniz para cebime ağır geliyor o zaman atabilirsiniz
Tellwede; chitra ve naktaya baktırdım.
Chitra muaaazzzammm
Naktayı yukarda yazmıştım enerjimiz uymadı. Nakta için burda olumsuzluk kraliçesi demişsiniz. Olumsuz bir yorum yapmadı hatta olumluydu. enerjisi de olumsuz gelmedi çok tatlı nazikti. Ama dedikleri anda gördükleri malesef yanlıştı
karşı tarafın düşünceleri ve kişilik analizinde kim iyi acaba nesibe mi dennis mi melih gün mü?ayrıca fal sepeti facebook inceliyor diye duymuştum pek güvenilir değil yani dikkatli olun derim...Sizin bahsettiginiz isim kimdi..evet dennis melih ve nesibe hisler kuvvetli bendede bildi ve cikti yakin gelecek 3 6 aylik surec diyelim..dennis az oz bakar dediklerini yasarsin.. bende oyle oldu..melih analiz cok guzel .nesibe daha detay ve yakin gelecek ongoruleri iyidir.
Su an nesibe onlein kacirma derim yinede sen bilirsin :)
Fal sepetinde kredim varda dennise ne baktırmıştınız?kahve katina ?Nesibe ve Melih karşı tarafta hep bilinçaltı düşüncelerine kadar indi bende misal örnek veriyorum dennis derki bu adam çapkın bundan bişey olmaz diğerleri de der ki tamam böyle bir özelliği var öyle görünse bile özünde bağlanma sorunu yaşıyor bunu aşması lazım gibi ..karışık yazmış olabilirim ama : )))yani örnekti tabi böyle bişey demesinler bana.zamanı net tutturan dennis bende ama diğerleri kaydı hep
Kahve attım ben hep o zaten kartta açıyor ek olarak bildiğim kadarı ileFal sepetinde kredim varda dennise ne baktırmıştınız?kahve katina ?
Ahhahhaa Allahtan ümit kesilmez:))7 ay sonra hee tövbe tövbe...:))Dennis'in bana 1 hafta dediği şey 7 ay sonra gerçekleşti:/
Onlinefalcilar sitesinde asli diye bir bayanSizin bahsettiginiz isim kimdi..evet dennis melih ve nesibe hisler kuvvetli bendede bildi ve cikti yakin gelecek 3 6 aylik surec diyelim..dennis az oz bakar dediklerini yasarsin.. bende oyle oldu..melih analiz cok guzel .nesibe daha detay ve yakin gelecek ongoruleri iyidir.
Ahhahhaa Allahtan ümit kesilmez:))7 ay sonra hee tövbe tövbe...:))
denis çevirimiçi olmuş ona ne falı göndermek mantıklıdır acaba :) tarotmu katinamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?