Binnaz Abla

Çok teşekkür ederim ordan bakimm ama bulamazsanız yardım isterim sizden

binnazda melek yıldıza daha önce bende baktırdım evet kadın sağlam nokta atışlı doğru teşhis nakta online olduğunda deneyeceğim kesinlikle bende 2014 ten beri binnaza bulaşmış durumdayım ne yazıkki biraz ara veriyorum sonra tekrar lakin sizler diğer siteleride bildiğiniz için yardımınız çok iyi oluyor çok teşekkür ederim sizlere :)

bende dün akşam dennis ten yorum aldım dinlerken şaşkın kaldım bi ara cidden karşı taraf analizinde iyi vade olartak bu ay ve kasım ayını verdi ve her yorumcu gibi sakin ol dedi benim kadar sakin ve sabırlı bir insan varmıdır onuda bilemiyorum..

Selamsız sabahsız pat diye konuya girmişim
Selam kızçeler.
Binnazdakilerin hepsi tırt. En son melisa yılmaza atmıştım o baya isabetliymiş. Ama 72.5 olmuş ya çok pahalı he derseniz para cebime ağır geliyor o zaman atabilirsiniz
Tellwede; chitra ve naktaya baktırdım.
Chitra muaaazzzammm
Naktayı yukarda yazmıştım enerjimiz uymadı. Nakta için burda olumsuzluk kraliçesi demişsiniz. Olumsuz bir yorum yapmadı hatta olumluydu. enerjisi de olumsuz gelmedi çok tatlı nazikti. Ama dedikleri anda gördükleri malesef yanlıştı

Son düzenleme:
Chitra pembeci ama söyleyeyim :)

Sizin bahsettiginiz isim kimdi..evet dennis melih ve nesibe hisler kuvvetli bendede bildi ve cikti yakin gelecek 3 6 aylik surec diyelim..dennis az oz bakar dediklerini yasarsin.. bende oyle oldu..melih analiz cok guzel .nesibe daha detay ve yakin gelecek ongoruleri iyidir.

Selam hoşgeldin...Chitra evet güzel ama bence pembeci nakta daha dobra binnazda yeni kimse denemedim eski baktırdıklarım hep tırt:)

karşı tarafın düşünceleri ve kişilik analizinde kim iyi acaba nesibe mi dennis mi melih gün mü?ayrıca fal sepeti facebook inceliyor diye duymuştum pek güvenilir değil yani dikkatli olun derim...

Nesibe ve Melih karşı tarafta hep bilinçaltı düşüncelerine kadar indi bende misal örnek veriyorum dennis derki bu adam çapkın bundan bişey olmaz diğerleri de der ki tamam böyle bir özelliği var öyle görünse bile özünde bağlanma sorunu yaşıyor bunu aşması lazım gibi ..karışık yazmış olabilirim ama : )))yani örnekti tabi böyle bişey demesinler bana.zamanı net tutturan dennis bende ama diğerleri kaydı hep

Fal sepetinde kredim varda dennise ne baktırmıştınız?kahve katina ?

Onlinefalcilar sitesinde asli diye bir bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…