Binnaz Abla

Hatırlıyorum senin durumunu canım:)

olumsuz konuşmadıysa cidden iyi birşey :)yok söylediğim gibi ben çok net yaşadım öngörülerini öyle çok pembe tarzda konuşmuyor zaten

inşallah banada nasip olur yaşamak büyük olaydan değilde küçücük bi detay vardı onun keyfini sürmek isterim valla :)

Ben de denis e baktırdım bana da olumlu gördü ama sabırlı ol diyor şu anda sadece beklemek düşüyor diyor Kimlere çıktı denis acaba çok merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar bir yolun varda sanırm hiç fal baktırmadım iki kişi ilişti gözüme FAMA ve SEMA deneyenler olursa yardımcı olabilr mi? Sizce hangisi?

Famanın ilk falını çok beğenmiştim, bir ay sonra tekrar baktırdığımda kendiyle çelişti. Hiçbir dediği de çıkmadı.

Sema iyiydi, kısa ve öz baktı. Dediklerinin birçoğu da oldu ama burda döndürdüğü katakullileleri başta @seka_ olmak üzere birçok kişi anlattı. Dolayısıyla bir daha baktırmam ve önermem.

Çok teşekkürler

Bi ara kimlerin falı tuttuğunu yazdın sanırım ben atladım galiba sonrada paylaştığını bulamadım canım ya en çok tutturan kimdi?

Mesajım yukarıda. Orda da söylediğim gibi en iyi tutturan Chitraydı, o da ilk falı.

ben katina baktırdım sizce tutarlı mıdır acaba olumsuz bi yorum yapmadı açıkçası çok pembede değildi sizde yorumu başarılımıydı?

Katina veya kahve farketmiyor o kendi yildiznameli kartlarina bakiyor birde suya.birde onlara bakarak soyledigi icin misli konusuyor hem kendi hisleri hemde gordukleriyle yani ben oyle algiliyorum..pembeci degil .neyse onu soyluyor..
Hatta burda biri kizmisti dennise soru kisminda arayacakmi diye sormus..insallah aramaz bosver sen onu demis..nickini hatirlamiyorum eger okuyorsa cv verebilir.

çok teşekkür ederim yorumun için böyle farklı baktıranlardan yorum alınca insan daha iyi hissediyor :) ben beğendim yorumlayışını ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…