Binnaz Abla

:) hiçç takılmadan mutlu olarak devam et bence cidden kadının yorumunu dinleyince sanki dünya üzerindeki tüm kötülükler bende birikmiş gibi hissetmiştim ncarenot sendede mi aynıydı cidden enerjisi çok kötü kendine hayrı yok o kadının banada yorumladığı hiç birşey gerçekleşmedi zaten ..

Bilge Özdoğru dan bahsediyoruz sonradan ismine Pelin eklendi onun..
Ya evet bir kez baktırdım bende çok negatif başlarken diyor ki bana şimdi sakin ol panik yapma söyleyeceğim şeyler için telaşlanma hemen falan ..n'oluyo dedim ya kendi kendime .1sene oldu tutmadı da dediği şeyler

Kenan şahine ne baktırdınız?astroloji mi?

Aslıhan yılmaz tam bir kart okuyucusu bana söylediklerinin tam tersini yaşadım zaten analizi de bana uymamıştı bir de benimle iddalaşmıştı. Gerçekten kendi hislerin gördüklerin daha önemli bozma moralini

Kendi adıma er ya da geç semanın söylediklerini yaşadım ama detaylarda atlıyor genelinde onun söylediği gibi oluyor

benimle de iddialaştı. şaka gibiydi. teşekkür ederim:) bu arada ben moralimi toplamak için farklı birine attım. durumu bildi ama geleceği bilmiyorum .

İnşallah teşekkürler. Bana eylül tarih vermedi. Yeni biri olacak dedi ateş grubu burçlarından aslan burcu dedi başka bir şey demedi yeni biri için. Benim sorduğum kişiyi çok kötülemişti, yalancı vs vs diye. Falın yarısını, (hatta yarısından fazlasını diyebilirim) karşı tarafı kötülemeyle doldurmuştu.
Selamlar Kasım ayında dönüş olursa bilgilendir lütfen.
ortak tarih kasım olmuş :)

Tabii bilgilendiricem, kasım aralık ayı kim olur gelirse haber vericem sizlere :)

Merhaba eline yüreğine sağlık bir şey sormak istiyorum karadede nin ecdeb falı nasıldı değer mi o fiyata
Teşekkür ederim. Hesaplamaya göre bilgiler veriyor, senin karakterin çevrene olan tavrın, evleneceğin kişi bilgilerini de vermişti. Hatta evleneceğim kişinin mesleği beni şaşırmıştı, beyaz yaka bir meslek demiş. Benim mesleğim de bu gruptan. Ne bölümü okuduğumdan falan da bahsetmedim kendisine. Bu yönden iyi gibi geldi yorumu. Açıkçası ben beğendim, denenebilir.

Kenan şahine ne baktırdınız?astroloji mi?
Evet 2 3 sene önce astroloji baktırmıştım. O zaman hoşlandığım biri vardı, onu sevdiğimi biliyordu ama uzak duruyordu benden. Bazı sebepleri vardı kendince. Kenan şahin siz birbirinizi tam bulmuşsunuz demişti juno'ma göre. Baktırdığımdan bir sonraki ay venüsün onun burcuna geçmesiyle aramızda konuşma olacakmış aşk evliliğe yönelik. Ama olmadı hiçbir şey.

Teşekkür ederim bilgilendirme için bende astroloji atmıştım emin olamadım hani astrolojiden de pek anlamıyorum o yüzden.

Teşekkür ederim bilgilendirme için bende astroloji atmıştım emin olamadım hani astrolojiden de pek anlamıyorum o yüzden.
Önemli değil. Astrolojiye yönelik bilgiler veriyor işte ama yaptığı yorumlar kendinden. Olursa olur, olmazsa olmaz. Bana çıkmamıştı açıkçası.

Bana hic tutmadi ne an ne gecmis zaten cok kizdim promosyon baktirsam bundan iyi olurdu dedim kendisine..enerjimiz uymadi demis o zaman bakma veya iade et hala yildiz verme kismin bos duruyor tek yuldiz versem icime sinmiyor ama cok kizdim kendisine
pardon pardon ben Demir i dün Binnaz abla sitesinde gördüm aklım karıştı emir doğan ı beğendim ben ikiside Yeni karışıklık oldu pardon [/QUOTE]

Enir dogan yener mis bi arkadas o sesinden tanidim dedi..

Arkadaslar ben de bi kac aydir fal bagimlisi oldum. Size tecrubelerimi yazayim.
Binnaz abla:
Berrak Okur : kredisi az olmasina ragmen baya nokta atislari oldu. Gelecek icin beklemedeyim. Denenebilir.
Hanzade Yildiz : tamamen pembeci. Fali canim cicimle tamamliyor. Iyi seyler duyayim gercek olmasa da olur diyorsaniz baktirin.
Ufuk Kutluk: tutturdugu bisey vardi ama genel olarak cok iyiydi diyemem. O da pembeci bence.
Ada Soylu: bu kadin da fena degil. Dusuk kredilerde birini ariyorsaniz deneyin hisleri var bence.
Doruk Bal :ya bu adam beni cok sasirtti. Cok cok az kredisi var ama yani baktgi falda soylediklerini ben kendimi ve erkek arkadasimi bildigim halde boyle guzel tanimlayamazdim. Mutlaka deneyin . Sizinde yorumlarinizi merak ediorum bu kisi hakkinda. Hatta beni tanidigini bile dusundum. O kadar nokta atisi vardi:)
Zeynep Sabah:teyze senin ne isin var orda ya:)

Fal sepeti:
Dennis: arkadaslar fal baktirmaya basladigim ilk zamanlar acemiligimin verdigi durumla kredisi az olanlara yoneldim. Bir de altindaki yorumlara kandim. Hep binnaz abladan gittim daha sonra bu sitede fal sepetini duydum ve ilk acilisimi dennisle yaptim. Ve aralarinda en iyisi oydu. ses tonu enerji veriyor. Sempatik birisi. Ayrilik nedenimizi bilmisti. Ki bu sallayip tutacagi yonden birsey degildi. Bunun gibi gecmis ve suanki durum analizleri cok iyi. Gelecek icin olumluydu gorecegiz vaade var.

paylaşımın için teşekkürler birşey soracaktım dennis den bende yorum aldımda sana verdiği vade uzun uzunmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…