Binnaz Abla

Selin imer başka bir isimle daha bakıyor mu acaba sesli yorum falan bende de baya iyiydi falı ikinci falı son bir cümle hariç çıktı ve doğru bildi
merhaba :)) selin imerin falı vadesinde tuttu mu? Bi de anlık durumda karşı tarafın düşüncdlerini doğru mu bildi? Bana olumlu yazmış pembeci mi diye düşünmedim değil

merhaba :)) selin imerin falı vadesinde tuttu mu? Bi de anlık durumda karşı tarafın düşüncdlerini doğru mu bildi? Bana olumlu yazmış pembeci mi diye düşünmedim değil
Valla bende ilk falı çok olumsuzdu iade almıştım ama dediği şey doğru imiş .ikinci falı iyiydi baya da dennis gibi ekim sonu dedi ama pembeci olduğunu sanmıyorum ben

aynen arkadaşım. kahve mi attın peki sen? bir de başka önerebilecein falcı var mı çıkan? binnazda filan?
Kahve atıyorum ben dennis e . 1,5 sene oldu bu fal döngüsüne gireli hemen hemen çoğundan yorum aldıktan sonra gerçek olayları öğrendim o yüzden bana çıkan bana iyi gelen güvendiğim falcılar var ama çoğu da çoğuna çıkmayan yorumcular yanlış yönlendirmekte istemem ama frekans tutma olayı herhalde .şurda 2 ay sonra iyi kötü herşey netleşecek benim hayatımda ama bu süreci herşeyi ile karşı tarafın düşüncelerinden tutun ilişkiye karışan insanlardan vermeye çalıştıkları zarara kadar anlatan yorumcular oldu onları da söyleyim Maya Demir , Hüma Bal ,nehir ateşoğlu , banu doğru , dennis bunların hep dediği şekilde ilerliyor eğer son gelişme olursa yüzde yüz çıkmış olacak binnazda Sahra buhari var birde unutmuşum o da bana iyi geliyor.bunlar en favorilerim maya ve hüma için pembe tablo çiziyor deniyor ama bence öyle değil mesela bana aradaki olumsuzlara takma sonuca odaklan dediler hep . Çok tutulan falcılar bana hiç çıkmadı. Byv da Serkan tek,i beğenirdim ama uzun zamandır girmiyorum o siteye

Size iade aldıgım yorumdan bahsedeyim. Dilek zeynel, hiçbir şey bilemedi be siz ayrılamazsınız ben cinsel ilişki görüyorum dedi

Evet ya ne tuhaf kimilerinde enerji uyusmuyor. Ya bizi falcilardan medet umduran adamlar utansin:)

Valla bende nokta atislari oldu. Cok mukemmeldi diyemem gelecekle ilgili de daha vaad var. Cikarsa yazarim. Sen ne dusunuyorsun?
Aynen bende de geçmişle ilgili nokta atışları oldu işte o yüzden merak ediyorum ilerki zamanlar için söylediği şeyleri yaşayan var mı diye:) tabiki bana zaman aralığı yuvarlaktı hani şöyle olur böyle olur falan dedi size tarih verdi mi?

bana tarih vermedi. peki başka önerebileceğin birileri var mı? ben çok tatmin olmadım ada hanımdan....

arkadaşlar efsun aksoyu begenen var mı bana olumlu konuştu ama yine de begenmedim...

bana tarih vermedi. peki başka önerebileceğin birileri var mı? ben çok tatmin olmadım ada hanımdan....
Nil uğurlu geçmiş analizi iyi gelecek beklemede
Nezaket kara geçmiş analizi iyi gelecek beklemede bunları öneririm yada elfin demet baktırmadıysanız öneririm bunların 3 ü ve de ada soylu geçmiş analizleri tuttu gidişat için söyledikleri benzer ama elfinin gidişatla ilgili dediği bir şeyide yaşadım.seçim sizin.

çok teşekkür ederim peki bu kişilere ne falı atmıştınız?

çok teşekkür ederim peki bu kişilere ne falı atmıştınız?
Nil uğurlu kahve
Nezaket kara tarot. Başka yardımcı olacağım bir şey var mı?isterseniz daha önce baktırdıklarımıda paylaşayım ama yakın zamanda bunlar ve dediğim gibi detaysız baktırıp konuyla ilgili detay verenlerdi ha dediğim gibi ilerki zamanlar için bilemem ne olacağını kimisi tarin verdi kimisi zamana yaydı.ama genelde olası şeyler.

Bu elfin in falı bana çikmıyo herhalde..ekim 2.haftası demişti .hiç hiç bi değişiklik yok en ufak bi gelişmede...

ben aslında çıkan falları merak ediorum canım. çünkü anlık tespitlerde iyi olanlar çok fazla var. şuan en memnun kaldığım dennis oldu. onun çıkan fallarını da merak ediorum açıkcası

ben aslında çıkan falları merak ediorum canım. çünkü anlık tespitlerde iyi olanlar çok fazla var. şuan en memnun kaldığım dennis oldu. onun çıkan fallarını da merak ediorum açıkcası
Ben aman aman şunu yaşadım bunu yaşadım diyemem çünkü daha vakit var vadeli olanlar için.dediğim gibi sadece elfinin dediği şöyle bir şey yaşayabilirsin diye bahsettiğini yaşadım.tabiki asıl mevzu hala vadeli elfinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…