Binnaz Abla

Merhaba arkadaslar,

yaklasik bi bucuk senedir farkli sayfa ve uygulamalarda fal baktirdim, hemen hemen herkesi denedikten sonra sizlere cikan/ cikmayan fallarimi paylasayim dedim. Biraz uzun olcak ama

BINNAZ ABLA:

1. PART

BENNA KÜCÜKER: Karakter analizi güzeldi, pembeye bagladi. Patladi

KESIRA SIREL: Olumsuz konusmustu, geri dönüsü olmayacagini söylemisti, bu hafta sonu tekrar denemek istedigini söyledigi icin, bu fal olumsuz olmasina ragmen patladi

MERAL SAYDAM: Sirf bi yildiz verebilmek icin bu kadina tekrardan bi fal atmayi düsünüyorum, okadar sacmaladi ki aman

TAYGUN UZEL: Eski sevgiliniz iletisime gecicek ama is isten gecmis olcak demisti, akrep burcu bi erkekle tanisacagimi söyledi-olmadi, patladi

HÜMA BAL: Ilk fali cikti, iletisimi bildi, ama kaderimdeki erkek degildi maalesef. Sonuc: Patladi

EKIN SARPEN: olumsuz konusmustu, Kova burcu bi erkekle tanisacagimi söylemisti. 2. Falinda eski sevgilimle ilgili pembeye bagladi. Patladi

KARACA DURAN: yav he heee, patladi

ELIF ISIK: cok begenmistim o zamanlar falini, iletisimleri bilmisti, ama patladi

INCI TURAN: fali hatirlamiyordum, tekrar dinledim, güzel bakmis- olumsuzdu, ortak arkadas sayesinde bi ortamda birisiyle tanisacagimi söylemisti- olmadi

CAGRI BILGIN: Iliski acilimi secmistim, ama kariyerle ilgili cok güzel bi nokta atisi oldu, ve o dönem aklimda olmayan birseyi söyledi, ve öyle de gelisti. Iliski de barisma var dedi- olmadi

GONCA POLAT: Iletisiminiz olcak, tavsiye etmiyorum ve onu düsünerek coktan tanidigin birisiyle iletisimi engelliyorsun demisti. Iletisimleri vadeleri bildi, bulusmalari da bildi. 3. Falimda ve bu iki hafta önceydi, eski sevgilimin iletisime gececegini söyledi öyle de oldu. ( mayis ayindan beri iletisim yoktu) – fallari cikti

FAHRIYE ISIKSACAN: sen istersen olur demis. Bilemedim, atti tuttu sanki

HIRA SOYDAN: fali o an güzeldi, umutluydu. Hayir barismadik.

UFUK KUTLUK: olumsuz konustu, eski sevgilimin tekrar iletisim kuracagini söylemisti, yeni biri gircek hayatiniza dedi, daha hayatima net olarak girmedi ama yeni erkegin karakter tarifi uydu.

MELEK YILDIZ: bi fali olumlu sonraki fali olumsuz bi karar veremedi, nokta atislari oldu ama, misal bulusma 20-23. Gibi olcak dedi 21. Bulustuk.

ASENAT KILIC: ilk fali olumsuzdu, akrep burcu erkek gircek hayatina dedi, ikinci falda yeni tanistigim erkek icin yine olumsuz konustu, Akrep burcu erkege takti kafayi, giremedi bir türlü hayatima... bu ay birden iletisim koparsa fali cikmis oluyo

ASYA ALTIN: ya severek ayrilmasaydik ben niye fala dadanayim? Hayir barismadik.

EYLÜL GÜZ: Olumsuz konustu, cikti olarak sayiyorum ama fazla nokta atisi olmadi, biraz genel

MÜGE AYDIN: Herseyin benim elimde oldugunu benim iletisime gecmem gerektigini demisti, iletisimi ben kurmustum, görüsmemiz de olmustu ama barismadik. Patladi

PELIN BILGE ÖZDOGRU: ilk falinda olumsuz konustu, olumsuz konustugu icin tekrar baktirdim, daha cok mantikla yürüdügünü saniyorum, simdiye kadar fallari patlamadi

ELIF HANZADE: is le ilgili olmayacak dedi, ama oldu, eski sevgili hakkinda olmaz ama aslinda olur seviyo gibi seyler demisti. Patladi

ENGIN GÜMÜS: pembeye baglamasaydi güzeldi, harf bildi iletisimleri de bildi

2. part
HALEH CETINER: fali olumsuz ama genel konustu, herkese uyan bi fal

SUDE MIRZA: evet canim aramizdaki buzlar gelecek 3 hafta icinde cok da eridi

TURGUT BICAKCI: haziran ayinda iletisim var dedi, olmadi

YAGMUR TEKIN: Ilkkez yagmura fal baktirmistim, iletisimleri hep bildi, bana güzel de bakiyordu ama barismadik

ESIN GÜVEN& HÜLYA DEMIR: adeta sabirin sona dogru yaklasmaya basladigini görüyorum diye diye sabrimi tasirdilar

SELIN IMER: baya nokta atislari oldu, cagri bilgin gibi ayni dönemde is konusunu detayli bi sekilde bilmisti. Eski sevgilimle barismam hayirli olmayacagini dedi, son fali haric hemen hemen fallari cikti.

ELAY GÖKTÜRK: sacma sapan bi fal

KEMAL DEVRIM: Nerde o renkli gözlü yeni tanisacagim erkek??? tabiki de patladi iki erkegin arasinda kalmadim

NATALI DERINSU: canim kuzum, oglum olcakmis, evlenicekmisim offf ....

MAYA DEMIR: vallah ne sevinmistim mayayi sonunda yakalayabildigime patladi.

SAHRA BUHARI: cok tatli ya olumsuzu da nekadar tatli anlatti, geri dönüsü olcak ama sen istemiceksin dedi, bu kisim cikti ama yeni tanisacagim erkek tutmadi

NEHIR ATESOGLU: a dan z ye kadar tüm harfler, birini tarif eder, eski sevgiline benzettiysen o, degilse baska biri der

NAZ KOBAL: Kopyala yapistir, arkadasima hemen hemen ayni fali göndermisti

ASUDE ISIK: begendim, nokta atislari bildigi iletisimler oldu

ROJDA DURU: ilk fali cikmisti, 2. Patladi

SEZGI CANDAN: Anlik, düsünceler vs. Cok iyi ama gelecek patladi

BERRAK OKUR: nokta atislari oldu, o dönem herkes begeniyordu zaten ama patladi

TUANA AKIN & PERI SEL & CEREN DERNEK & ADA BALCI & ECE GÜLENER & EFSUN AKSOY & DERIN AKARSU & CAN MIHREZ & EFSUN YILDIZ & SERRA GÜNGÖREN & DENIZ DEVRIM & ÜMIT YANAR & DALYA BOZOK & BURAK AKSU = PATLADI

ELFIN DEMET, SELIN KOZAN MERVE KATRE, MELISA YILMAZ nokta atislari oldu ama beklemede

BASIRLY

HEPSI patladi, can cem ne varsa

3. part
TELLWE:

CHITRA, PERSEIS, TUSEDISI, SULDANFALCI patladi

PERALINA: cok tatli, nokta atislari oldu, harf & iletisim bildi begendim

YESILCINGENE: yesilcingeneye fal atmasini cok severim, vadeleri de hep tutmustur simdiye kadar

BLACK_PEARL88: düsünceleri cok güzel okuyo, begendim

HERRA: beklemede kisa ama öz bi fal olmus

NAKTA: bi fal olumsuz digeri olumlu, patlayan kisimlar oldu

GEYSU: anlik güzel gelecek patladi

KAHINISMET: kendisi iade etmisti olmayacak geri dönmeyecek diye, iyiki de iade etmisiniz sagolun, Iadeniz bile patladi

Selin imer başka bir isimle daha bakıyor mu acaba sesli yorum falan bende de baya iyiydi falı ikinci falı son bir cümle hariç çıktı ve doğru bildi

Ekim sonubgibi demisti sanirim sana ne zaman dedi. Bir de nasil bakti bildigi seyler oldu mu

bana kasım dedi vade olarak :) ben memnun kaldım evet bildiği yönler oldu gidişta tam net gösterecek haklımı haksızmı :) bi çok kişi memnun kalmış bende o yüzden denedim ..

bana kasım dedi vade olarak :) ben memnun kaldım evet bildiği yönler oldu gidişta tam net gösterecek haklımı haksızmı :) bi çok kişi memnun kalmış bende o yüzden denedim ..
Evet kisa bir faldi ama bildigi seylerle beni sasirtmisti. Bakalim insallah hayirlisi olurr ikimiz icin de :)

Canim biryolun varda Serkan,falci sema,medyum cem ve aylin hepsi sebeke gibiler resmen,beni agir pislik oldugu ortaya cikan,hastalikli ama ciddi hasta ruhlu bir adama surekli yonlendirdiler el birligiyle diyeyim.Sonunda adamdan resmen kacarak uzaklastim,heryerden engelledim isyerimi gunde 30 kere aradi aradi,ordanda ulasmayinca pes etti ancak.Adamin ruh hastasi oldugunu cok az kisi gorup soylemisti ama onlarda anlik bildiler diyeyim,gelecegi gormediler.

Zaten artıl geleceği bilemediklerini kabullendim ben ancak yakın zamandaki aksiyonları belki bilebiliyorlar.
Ben hiçbir zaman tek bir kişi olduklarını düşünmedim ama kesinlikle orraklaşa bir durum vardı. Birolunvar da "beğenmiyorsanız baktırmayın" diyordu zaten:))

Kızlar bugün geysunun söylediği birşey tuttu ismindeki harflerle. m, t, o ya da ö harflerinde biri var dedi tanıyorsun ya da tanışacaksın sosyal ortamda. sana adım atacak dedi. Ben de merak ediyordum. Bugün facete fotoğrafım beğenilmiş. Bir baktım ki yıllarca peşimde sapık derecesinde koşmuş bir adam vardı o. Arkadaş kalacaksın dedi. Hırs yapmasın diye arkadaş gibiyim. zamanında ters davranınca peşimi bırakmadıydı.

biryolunvar a daha falla ilk aşamalarımda üye bile olmadan bi fal göndermiştim kadın o zaman büyü var şu var diyerek ruhumu çökertmişti kötü enerji dese hadi anlarım ama abartmıştı resmen daha siteyi birdaha açmadım bile bugün konusu geçince hatırlamak için linkine baktım

Geysu bana da harf vererek tanıdığın veya tanışacağın biri dedi tabi farklı harfler verdide garip geldi bir an şimdi sizin yorumunuzu okuyunca

sanmıyorum ya benim falım cok spesifikti. Zaten asıl olay da daha vadesi var olur mu bilmem ama benim olay arapsaçına döndü zaten. bu cok ucundan kenarından birşeydi. O harfler olmasaydı mesela düşünmezdim bile.

arkadaşlar dennis hakkında yorumlarınızı alabilir miyim??? çıkan falları var mı?

peki ne kadar bir vaade vermşti? ve zamanda da tutturdu mu?
İlk falım 8-9 ay önceydi o zaman iletişim için agustos sonu eylül başını beklemen lazım demişti eylül başında iletişim oldu o tuttu.ikinci falda daha farklı şeyler sormuştum o olayları bildi zamanla ilgili birşey yoktu .şimdi falım Yen'i geldi bu ay sonu ya da kasım sonu arası bir zaman verdi çıkarsa yazarım

tamam arkadaşım teşekkür ederim ben de yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…