Ekim sonubgibi demisti sanirim sana ne zaman dedi. Bir de nasil bakti bildigi seyler oldu mu
Evet kisa bir faldi ama bildigi seylerle beni sasirtmisti. Bakalim insallah hayirlisi olurr ikimiz icin de :)bana kasım dedi vade olarak :) ben memnun kaldım evet bildiği yönler oldu gidişta tam net gösterecek haklımı haksızmı :) bi çok kişi memnun kalmış bende o yüzden denedim ..
Evet kisa bir faldi ama bildigi seylerle beni sasirtmisti. Bakalim insallah hayirlisi olurr ikimiz icin de :)
Canim biryolun varda Serkan,falci sema,medyum cem ve aylin hepsi sebeke gibiler resmen,beni agir pislik oldugu ortaya cikan,hastalikli ama ciddi hasta ruhlu bir adama surekli yonlendirdiler el birligiyle diyeyim.Sonunda adamdan resmen kacarak uzaklastim,heryerden engelledim isyerimi gunde 30 kere aradi aradi,ordanda ulasmayinca pes etti ancak.Adamin ruh hastasi oldugunu cok az kisi gorup soylemisti ama onlarda anlik bildiler diyeyim,gelecegi gormediler.Biryolunvar' a sakın bulaşmayın orada ne işler döndüğü belli değil. Sema'yı beğenirdim eskiden ama artık Sema olduğuna dahi emin değilim:))
Bu arada ben artık gidemiyorum kankaya bağlayınca performansı düşüyor ama tellwe yeşilçingene de eski favorilerimdendir.
Binnazda Bade Deniz var kadından 4 yorum alma şansım oldu hele sonuncusu adrese teslim nokta atışlıydı ama kadın gelmiyor
Zaten artıl geleceği bilemediklerini kabullendim ben ancak yakın zamandaki aksiyonları belki bilebiliyorlar.Canim biryolun varda Serkan,falci sema,medyum cem ve aylin hepsi sebeke gibiler resmen,beni agir pislik oldugu ortaya cikan,hastalikli ama ciddi hasta ruhlu bir adama surekli yonlendirdiler el birligiyle diyeyim.Sonunda adamdan resmen kacarak uzaklastim,heryerden engelledim isyerimi gunde 30 kere aradi aradi,ordanda ulasmayinca pes etti ancak.Adamin ruh hastasi oldugunu cok az kisi gorup soylemisti ama onlarda anlik bildiler diyeyim,gelecegi gormediler.
Geysu bana da harf vererek tanıdığın veya tanışacağın biri dedi tabi farklı harfler verdide garip geldi bir an şimdi sizin yorumunuzu okuyuncaKızlar bugün geysunun söylediği birşey tuttu ismindeki harflerle. m, t, o ya da ö harflerinde biri var dedi tanıyorsun ya da tanışacaksın sosyal ortamda. sana adım atacak dedi. Ben de merak ediyordum. Bugün facete fotoğrafım beğenilmiş. Bir baktım ki yıllarca peşimde sapık derecesinde koşmuş bir adam vardı o. Arkadaş kalacaksın dedi. Hırs yapmasın diye arkadaş gibiyim. zamanında ters davranınca peşimi bırakmadıydı.
Bende çıktı 2 falı uzun zaman oldu atalı ama biraz önce dayanamadım tekrar attım :////arkadaşlar dennis hakkında yorumlarınızı alabilir miyim??? çıkan falları var mı?
peki ne kadar bir vaade vermşti? ve zamanda da tutturdu mu?Bende çıktı 2 falı uzun zaman oldu atalı ama biraz önce dayanamadım tekrar attım :////
İlk falım 8-9 ay önceydi o zaman iletişim için agustos sonu eylül başını beklemen lazım demişti eylül başında iletişim oldu o tuttu.ikinci falda daha farklı şeyler sormuştum o olayları bildi zamanla ilgili birşey yoktu .şimdi falım Yen'i geldi bu ay sonu ya da kasım sonu arası bir zaman verdi çıkarsa yazarımpeki ne kadar bir vaade vermşti? ve zamanda da tutturdu mu?
tamam arkadaşım teşekkür ederim ben de yazarım...İlk falım 8-9 ay önceydi o zaman iletişim için agustos sonu eylül başını beklemen lazım demişti eylül başında iletişim oldu o tuttu.ikinci falda daha farklı şeyler sormuştum o olayları bildi zamanla ilgili birşey yoktu .şimdi falım Yen'i geldi bu ay sonu ya da kasım sonu arası bir zaman verdi çıkarsa yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?