Binnaz Abla

Bu elfin in falı bana çikmıyo herhalde..ekim 2.haftası demişti .hiç hiç bi değişiklik yok en ufak bi gelişmede...
Bende henüz asıl olayı yaşamadım vadeli olduğu için ama gidişat o yönde.beklemedeyim bende.yaşadım diyen varmıdır elfin içşn?

Bu elfin in falı bana çikmıyo herhalde..ekim 2.haftası demişti .hiç hiç bi değişiklik yok en ufak bi gelişmede...
Bütün yorumcularda zamana takılmamanızı tavsiye ederim nacizane. Zamana odaklanıp beklenti enerjisi yaratınca sürecin uzadığını düşünüyorum ben... Geçen yıl ekim ayında baktırdığım fal bu yılın Mayıs ayından itibaren işlemeye başladı... Unutmuştum oysaki çoktan... Bir de aynı yorumcuya çok sık fal atmayın...

ben de öyle düşünüyorum ve her falcıya yalnızca bir kere atıyorum. senin önerebileceğin iismler var mı arkdaşım?

ben de öyle düşünüyorum ve her falcıya yalnızca bir kere atıyorum. senin önerebileceğin iismler var mı arkdaşım?
ben eskisi gibi çok sık atmıyorum. bir kaç ayda bir...
Benim son dönem favorilerim Nehir, Nakta, Elfin ve Derin...
Enerji meselesi de var hep dediğim gibi ama... Yarın netleşecek bir durumum var... Ondan sonra yazarım yine...
Derin'e geçen yıl Ekim ayında gönderdiğim fal % 80 çıkmış durumda mesela...

Kızlar merhaba uzun zamandır yoktum, gelişmeleri de takip edemedim. Hüma nereye gitti bilen var mı diğer sitelerde de yok binnazda hesabını kapatmış şaşırdım

Kızlar merhaba uzun zamandır yoktum, gelişmeleri de takip edemedim. Hüma nereye gitti bilen var mı diğer sitelerde de yok binnazda hesabını kapatmış şaşırdım

binnazdan ayrılmış bende kendisine ulaşmaya çalıştımda ulaşamadım sanırım internet sitesi varmış ilişkikoçu diye ama o mu bilmiyorum emin olamadım

binnazdan ayrılmış bende kendisine ulaşmaya çalıştımda ulaşamadım sanırım internet sitesi varmış ilişkikoçu diye ama o mu bilmiyorum emin olamadım

Aynen öyleymiş şimdi springg de yazmış, facedeki sayfasına baktım ama girmemiş bayadır teşekkür ederim bu arada :)

merhaba arkadaşlar yeni üye olmama rağmen yıllardır sizleri takip ediyorum. binnaz abla ilk açıldığından beri fal baktıran biri olarak söylemek istediklerim var. binnaz ablanın kendisi de dahil fal baktırmadığım kimse kalmadı:) eskiden binnaz abla da fal bakardı yeniler bilmez belki. şimdiye kadar baktırdığım falcılardan sadece, şu anda hiçbir yerde bulamadığım EMİR ADALI vardı, söylediklerini harfi harfine yaşadığım. zamana takılmamanızı şiddetle öneriyorum arkadaşlar. bana 2012 yılında yaptığı yorumu 2015 yılında birebir yaşadım. emir adalı artık fal bakmıyor bildiğim kadarıyla. diğer yorumculardan ufak tefek tutan yorumlar oldu tabi. ama bu sitenin felsefesi pembeye bağlamak olduğundan sanırım sonucu bilen olmadı.
tellwede de çok fazla fal baktırmışlığım var zamanında. bu sitede de yorum yapmaya değecek hatırladığım kimse yok.
son olarak basirlyde astrolilithe yorum yaptırdım. çok beğendim özenli ve ilgiliydi. üstelik doğum saatimi yanlış yazdığım için iki kez yorum yaptı. yalnız astroloji yorumu fal değil o yüzden herkes beğenmeyebilir. olasılıkları anlatıyor daha çok. ben gerçekten beğendim.
binnaz ablada geçmişi birebir anlatan iyi falcılarda oldu. hüma, maya, baran umut, asenat, bade deniz ve son günlerin favori falcısı elfin. bende durum bu arkadaşlar şimdi de ayda bir fal hakkım var. aaa unutmadan birebir yaşadığım bir diğer yorumda ankara'da 10 sene önce yüzyüze baktırdığım canandı sonra çok aradım onu ama bulamadım maalesef. tunalı taraflarındaydı sanırım. bir daha da onun gibisini görmedim.

Evet eskiden Binnaz da bakardı kendisi 2011 2012 de falan.ben de geçen gün oturdum hiç üsenmeden o yıllarda aldığım yorumları okudum.o zaman sesli fal çok yaygın değildi genelde yazılı.2012 de jülide güneş e baktırmiştım o zaman söylediği ve ihtimal vermediğim bir olayı geçen yıl yaşadım....ciddi de bi durum aslında...

ben sesli baktırmıştım emir'e. tiyatrocuydu sanırım oyundan sonra girerdi her gece beklerdim:) jülide'ye baktırmıştım hatırladım onu da beğenirdim. zamana takılmamak ve unutmak gerek belki de:) beklenti zamanı öteliyor denir genelde.

Evet Astrolilith i bende beğenmiştim..

Merhabalar nasılsınız:) ben de yaklaşık 1 yıldır atmıyorum uzun zamandır da yoktum dun ilk kez kapattım bayagı da sekilli oylesıne gondereyım dedim de kimseyi de tanımıyorum tanıdık birini gorunce yazayım dedim nakta elfin derin nerde :) bi zamanlar atmadığım falcı kalmamıştı ilk kez dun sitelere baktım ama emin olamadım

Selamlar kızlar
Alakasız olacak ama ayrı başlık var mı göremedim
Fal mabedi diye bir uygulama var deneyen oldu mu? yorumlar fena değil gibi bir heves yükledim ama artık fallara çok para harcamak istemiyorum o yüzden deneyen varsa önce yorumlarınızı almak istedim

nakta telvede elfin binnazda derin'i ben de bilmiyorum ve merak ediyorum :)))
Ama elfin kahve bakmıyor sadece katina bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…