Binnaz Abla

Kızlar pelin bilge özüdoğru hakkındaki fikirleriniz nedir?
Pelin Bilgeye hem ben fal baktırdım. Hem ablam fal baktırdı. Ablama 10 gün içinde seni arıyacak dedi. Ama o son konuşmanız olucak dedi ve bir daha görüşmeyeceksiniz dedi. 8gün sonra oglan aradı ve dedigi gibi bu son konuşmaları oldu bir daha görüşmediler. Aynı gün bende baktırdım.Ama bana dediği hiçbir şey olmadı :) 300 e yakın fal baktırdım bana kimsenin çıkmadı galiba bende bir sıkıntı var anlamadım :)

Kızlar Emre Saygın'a baktıran oldu mu içinizde hiç? Yenilerden sanırım 49 krediyken birden 150'ye yükseltmiş o kadar iyi mi bakıyor merak ettim hep de sırasında 1 2 kişi oluyor. Keşke 49 krediyken atsaydım bir tane

ya bu binnazda falcıların altındaki yorumlara kesinlikle kanmayın ya. kredim vardı binnazda ve ayse meelek e attım. kadn dalga gecer gibi fal atmış. bildiğiniz günlük burç yorumu haberiniz olsun.

O kadını ben de beğenmedim burada birkaç kişinin önerisiyle baktırmıştım. Erkek arkadaşınla kesinlikle bir daha yollarınız kesişmiyor hiçbir şekilde bir araya gelmeyeceksiniz sana başka birileri var falan baya güzel pembe dizi senaryosu yazmış sağ olsun. Erkek arkadaşımla 1 aya kalmadan barıştım.

Asenat mı elfinmi kızlar depresyona girdim fal ihtiyacim var

kızlar kredi kartımda limit var ama binnazdan kredi alcam dioki ödeme başarısız siz de de oldu mu hiç böyle

Peki medyum fatimaya baktirdin mi o da aklimda var binnaz zaten bitti benim icin baktirsam elfine baktiririm sadece
Fatimaya iki fal atmisim daha once ben bir diye biliyordum ilk fali kariyerle alakali her seyi bilmis ondan bir kac hafta sonra iliski icin baktirmistim bilememis. Onu gormedim ben sonra daha 2 gun once Katina attim iliski icin ve bazi seyleri bilmis bazi anlik seyleri hic bilememis bariz ve onemli bir sey yani hissi olanin gormesi gereken bir seyi... gelecekle ilgili cok ned olmamakla birlikte elfin’in tersi yorumlamis. Soru sordum ama cevap vermedi daha yani ask konusunuda cok iyi degil gibi ama diger konularda ilk falinda nokta atisli bir fal bakmis her seyi de bilmis.

Ya bende baktirdim da guzel kizim bebegim filan falinda cok geciyor, tellwede birkac falcida oldugu gibi. Sende de kullandi mi bu kelimeleri cokca? Bir an gorunce acaba tellwedeki fake falcilardan midir dedim kendi kendime

Ya bende baktirdim da guzel kizim bebegim filan falinda cok geciyor, tellwede birkac falcida oldugu gibi. Sende de kullandi mi bu kelimeleri cokca? Bir an gorunce acaba tellwedeki fake falcilardan midir dedim kendi kendime
AYnen ya güzel kızım demiş biraz yoldan geçen falcı tarzı var. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…