Binnaz Abla

Ay teşekkür ederim paylaşım için çok rahatladım. Bende mi sorun var diye düşünüyordum çok şükür normalmiş.

Haddim değil ama ne olur yanlış anlama. Çok sık sanırım fal baktırıyorsun. Hem maddi hem manevi büyük yük. Forumda aktif şekilde isimler fallar paylaşman dikkatimi çekti. Ukalalık olarak algılama asla sadece dost tavsiyesi olarak söylemek istedim. Kendine müsade et biraz dinlen. Enerjiler çok karışacak bu sefer.

Ukalalik olarak algilamadim. Tavsiyen icin de tesekjur ederim ama burda cogu kisinin baktirdigi kadar baktirdigimi dusunuyorum. En son falimi da gecen pazar atmistim. Tabiki de yuk oluo maddi manevi ama bana suan bu iyi gelio. Ayrica emin ol burda bircok kisiden cok cok az baktiriyorum. Benim dikmat cekme nedenimi de anliorum. Cunku ben burda kime baktirirsam baktirayim sizlerle paylasiorum. Degerlendirme yapiorum ama ruh hastasi izlenimi vererek yanlis yapmisim anlasilan...

evet arkadaşlar aynen elfin in öngördüğü gibi iletişim oldu hatta seni kızdıracak bişeylerde söyleyecek lütfen sakin kal dedi aynen dediği gibi beni kızıdıracak cümlelerde kurdu benki küfür sevmem ve asla etmem neredeyse küfür edecek ve telefonu kapatacaktım aklıma elfin geldi sakin kaldım şuana kadar elfinin öngördüğü şekilde gelişti olaylar hatta bu olayları dennis te öngörmüştü ikisinin söylediği tarihlerde hemen hemen aynı daha sürecim sonlanmadı yine gelişme oldukça buradan haberdar ederim.. buradan hepimiz çıkan fal haberi bekliyoruz ki bu arada evet ben umutlu değildim imkansız gibi görüyordum heleki şu son 10 gündür daha imkanı yok diyordum ama oldu işte diğer süreçler nasıl olur bilmiyorum ama Rabbim hayırlı şeyler yaşatsın bizlere hayırsız herşeyimizi hayırlıya çevirsin kendim için ettiğim dua sizler içinde aynısını diliyorum..

Ay ne guzel arka arkaya cikan fal haberleri. Cok sevindirici seyler. Corap sokugu gibi gelsin bundan sonrasi insallah :)

Hepimizin hassas ya da sinirli zamanlari var, inislerimiz cikislarimiz var. Kadiniz birbirimizi biliriz, hatta anlayabiliriz de bence.
Ysm_93 un mesajina bakiyorum. Ozene bezene yazmis kirmamaya calisarak, sadece senin iyiligin icin aslinda. Kac fal attin bilmez elbette, ama senin cikisin bence yakismamis onun iyi niyetli mesajina. Yaniliyordur belki de cok atmadin o degil konu zaten. Kendisini tanimiyorum, o yuzden objektif olarak yaziyorum inan.
Ben gunde 4 5 fal attigim gunleri bilirim, bana da atma dendi bekle dendi. Yapmadim yapamadim o donemler. Cok attigimi bile bile. Dedigim gibi senin ne kadar attigini bilmiyorum takip etmedim, ama bu tio mesajlar her birimize zamaninda yazildi. Sert tepkiler kendimizden goturur. Ben burada zamaninda dolayli veya direkt reklamci olmakla suclandim. Her birine sert tepki versem simdi guzel sohbetler ettigim insanlari tanima sansim olmayacakti. Benim bu mesajim da belki hosuna gitmeyecektir. Kapilari kapamak isin kolay yani, aralik birakmak lazim bence. Sen kendin icin daha iyisini bilirsin elbet. Sadece fikrimi belirtmek istedim.

Kendimi tutmasam ve çoğu yorumcunun boş olduğunu bilmesem gunde bir fal atardım kesin, çok zevkli çünkü, adeta bağımlılık. 10 gün önce Elfin’e attım mesela en son, yine atasım var ama bekleyeceğim en az 1 ay. Kart falları özellikle çol baktırıltığında çok sapıtıyor, nadir bakıldığında daha net cevap veriyor. Ama fal baktırmak mutluluk veriyorsa baktırmalı insan. Aslında ruhumuz ne istiyorsa, içimizden ne geçiyorsa onu yapmalıyız, bu hayatta çok kısıtlamamak lazım istekleri. Her şeyde amaç mutluluk olmalı zaten kimisi fal baktırarak olur kimi gezer, kimi alışveriş yapar. Olumsuz fallardan çok negatif etkilenmedikçe ve olumlulardan sonra da büyük bir beklentiye kapılıp hayal kırıklığı yaşamadıktan sonra zararı yok.

Biryolun var Ilkaya attim dun indirimde hala bekliyor yahu ne zaman bakicakki acaba?
İlkay öyle bir karakter, bekletiyor sorulara cevap vermiyormuş ya da geç cevaplıyomuş. bir şımarıklık var ama anlamadım. Çok da fal atan var, ben bana baktığı falı şok içinde dinlemiştim, negatif ve saçma sapan tavsiye niteliğindeydi ve bir şey için olmayacak dedi o şey oldu sonra, çok net hatırlıyorum. Soru sormamıştım ben ona mesela o derece kötü bir fal bakmıştı.

Kesinlikle katiliyorum. Hatta eski mesajlarimda da zaman zaman hep ayninseyi soylemistim. Deli gibi attim ama oisman segilim, o donem oyle gerekiyormus ve terapi niyetine kullandim. Simdi azaldi :) belli bir miktar harcadiktan sonra :))
Soylemek istedigim, atilan fal sayisindan daha cok, cok atmamaya dair gelen tavsiyelere sert cikmamak uzerineydi. Iyi niyetle yapilmis yorumlar bence hepsi cunku. Ben adi her gecen kisiye atardim bir donem tellwe basliginda :)
Birisi bir falci sormayagorsun

Benim mesajimda kirici ne vardi peki soyler misin. Aciklama ihtyaci duydum kendmi ve acikladim. Zaten basa da tesekkur ettim arkadasa. Ancak bu kadar dikkat cektigim icin de uuzldugumu belirttim. Ayrica kusura bakmayin ama boyle tavsiyeleri o.m den atilinca samimi buluyorum. Obur turlu boyle yanlis anlasilmalara sebep oluyor.

Özür dilerim kusura bakma lütfen yanlış anlaşılmaya sebep olmak istemezdim. Kötü bir niyetim yoktu. Konuyu tatlıya bağlayalım.

Özür dilerim kusura bakma lütfen yanlış anlaşılmaya sebep olmak istemezdim. Kötü bir niyetim yoktu. Konuyu tatlıya bağlayalım.
Canim senlik bisey degil inanki ben kendim bu kadar cok dikkat cektigim icin uzuldum. Asla sana kizmadim. Niye kizayim. Ama keske o.m den atsaydin da burda baska arkadaslar muhalefet olmasaydi. Senin samimiyetn ve iyi niyetn icin de tesekkur ederim ayrica

Arkadaşlar nacizane fikrimdir. Lütfen hiçbirimiz tanımadığımız kişiler hakkında (falcılar hariç) yorum yapmayalım. Zaten yeteri kadar derdimiz var. Kim bana diyebilir falımı derdimden değil, can sıkıntısından atıyorum? Kimseyi savunmak değil amacım ama bence sanemce, baktıran kişilere nasıl olduğunu sorup kıyaslamaya çalışıyor ki doğru baktıralım. Çünkü kopyala-yapıştır falcıları da o çıkardı. Sistemde aktif olmak çok baktırmak değildir ki. Herkese saygılar tekrardan . Bu arada luciferr çok sevindim adına. Darısı hepimize

sanemcee ile çok fal karşılaştırması yaptık, bende geçen ay çok fal baktırdım ama tabi bir çoğu pembe yalanlarla dolu, sanemcee ayrıca teşekkür ederim. Onun memnun kalmadığı falcıları daha doğrusu sallamasyon falcıları ifşa ederek ben dahil bir çok kişi o falcılara gitmedi. Tellwede 3-4 falcı işinin hakkını veriyor , binnazda aynı şekilde. Vadeler dolunca liste yaptığımda benimde ne kadar falcıya gittiğimi göreceksiniz. İsteyen olursa özelde fal karşılaştırması yapabiliriz, boşu boşuna şarlatanlara para kaptırmayın. maddi manevi yıpranmamıza neden oluyor

Arkadaşlar dün eylem tüzün ve Pelin’in seslerini benzetmişsiniz siz öyle diyince ben de ikisini de dinledim bence değil, ama eylemin sesi bana da çok tanıdık geliyor hatta Asenata benzettim tabiki asenat olamaz ama nedense çok benzettim sizce de öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…