Binnaz Abla

buldum bakın bu

Faladdin direkt facebooktaki fotograflarindan almis onu. Bu konuda bir video vardi. Detayini bulursun. Teknoloji harikasi diyebiliriz. Falcilik degil ama :)

Evet hatta tam 10aralıkta oldu hem iletişim hem buluşma. Barışmadık zaten o da oturup konuşacaksınız demişti barışma ocak sonu çubat başı demişti ben onun olacagını cok dusunmuyorum ama

İyi gelişmelerin olmasına çok sevindim ve olumlu fallarının çıkmaya başlamasına. Son yaşanan olay içinde uzatmamak adına yorum yapmadım ama yazılanları takip ettim. Umarım böyle bir konu bir daha yaşanmaz canını sıkma hiç.
Dennis dışında bilen oldumu iletişim ve buluşmayı?

Ben 3 kere ayline fal baktirdim hem katina hem kahve 3üde cikti bilginize fal tarihimde gelecegi tek cikan falci oldu

Bir yolun var aylin ustelik kadinla kavga etmistim bozuk fal atmisti ilkinde enerjim kesin uyusmadi dedim ama kadin tekrar bakti gonderdi emek veriyo tekrar atmak istemiyorum bu sefer sallamasin diye atsammi ki? 1 sene gecti
Bir sene geçtiyse bence atabilirsin. Aradan baya olaylar geçmiş çünkü.

dennis de olacak demişti ama dediğim gibi benm süreler 5 ay falan geçip oldu resmen yaa ama olması imkansızken herkes olacak dedi bende pembeci bunlar diyordum değilmiş madem:))

doğa dan bana da tarh vermedi olumluydu arkadaşlar güzel bakmıştı

1 sene önce katina baktirdigimda hep olumlu kartlar cikiyodu kalp bahceler nil turan gibi kartlar cikiyodu ama ayri hayatlara dagilmistik o sıralar fallar cikmadi tersi oldu yani simdi de hep olumsuz kartlar cikiyo ben bu katinayla anlaşamıyorum kızlar insallah bu seferde tam tersi olumlu olur :)

Biliypmısınuz burda bir sıte gördum gıtdım cokda uygundu inanın eylül hanımka benzer sryler soyledıler. Hatta bu kadın hiç bişey bilmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…