Kızlar bir şey soracağım çok şok oldum çünkü. Şimdi bende Falaladdin var, Facebook la da senkronize etmiştim. Neyse geçenlerde bir fal yorumu geldi ben şok oldum. şu şekilde yazmışlar: "Elinde tropikal bir kuşla güneye seyahat edeceksin." Ben şok oldum tabi çünkü muhabbet kuşumla sıkça seyahat ediyorum ve hatta facebook a da fotoğraf atıyorum uçakta falan. Hem de evet güneye Antalya'da oturduğum için. Bu nasıl oluyor? Bu kadar net nasıl biliyor? Tek tek herkesin profiline bakacak hali yok heralde yani bakmıyorsa robot mu böyle yazıyor ?? Robot yazıyorsa da bravo yani nasıl bir teknoloji yapmışlar ne desem bilemedim şoklardayım
Faladdin direkt facebooktaki fotograflarindan almis onu. Bu konuda bir video vardi. Detayini bulursun. Teknoloji harikasi diyebiliriz. Falcilik degil ama :)Kızlar bir şey soracağım çok şok oldum çünkü. Şimdi bende Falaladdin var, Facebook la da senkronize etmiştim. Neyse geçenlerde bir fal yorumu geldi ben şok oldum. şu şekilde yazmışlar: "Elinde tropikal bir kuşla güneye seyahat edeceksin." Ben şok oldum tabi çünkü muhabbet kuşumla sıkça seyahat ediyorum ve hatta facebook a da fotoğraf atıyorum uçakta falan. Hem de evet güneye Antalya'da oturduğum için. Bu nasıl oluyor? Bu kadar net nasıl biliyor? Tek tek herkesin profiline bakacak hali yok heralde yani bakmıyorsa robot mu böyle yazıyor ?? Robot yazıyorsa da bravo yani nasıl bir teknoloji yapmışlar ne desem bilemedim şoklardayım
İyi gelişmelerin olmasına çok sevindim ve olumlu fallarının çıkmaya başlamasına. Son yaşanan olay içinde uzatmamak adına yorum yapmadım ama yazılanları takip ettim. Umarım böyle bir konu bir daha yaşanmaz canını sıkma hiç.Bu arada Cuma akşamı bir gelişme yaşandı Dennis in söylediği vadede öngördüğü şey oldu, zaten ayın 10’undan sonra konuşmalar başlayacak demiş ve tutturmuştu, ay bitmeden yüzyüze görüşme olacak dedi Cuma akşamı oldu. Çıkan fal haberiyle biraz moralim de yerine gelmiş oldu. Bu arada Elfin’in dediğine yakın olarak 1 ay geçikmeli yaşanmış oldu ama tam onun söylediği şekilde olmadı sadece bir kısmı tuttu, detaylı bir şey demişti ama o olmadı. ona bu arada yine danıştım, yine iyi ve özenli bakmış her zamanki gibi ama biraz kafam karıştı çok netleşmedi . Kartlara göre böyle olmamalı aslında şöyle olmalı dediği noktalar var bir de soru cevap kısmında, fal yorumunu değiştirebilecek yorumları olmuş o yüzden bir daha gelişme yaşanmadan fal atmamayı düşünüyorum ona.
hangi aylin?Ben 3 kere ayline fal baktirdim hem katina hem kahve 3üde cikti bilginize fal tarihimde fallari tek cikan falci oldu
Bir yolun var aylin ustelik kadinla kavga etmistim bozuk fal atmisti ilkinde enerjim kesin uyusmadi dedim ama kadin tekrar bakti gonderdi emek veriyo tekrar atmak istemiyorum bu sefer sallamasin diye atsammi ki? 1 sene gectihangi aylin?
Bir sene geçtiyse bence atabilirsin. Aradan baya olaylar geçmiş çünkü.Bir yolun var aylin ustelik kadinla kavga etmistim bozuk fal atmisti ilkinde enerjim kesin uyusmadi dedim ama kadin tekrar bakti gonderdi emek veriyo tekrar atmak istemiyorum bu sefer sallamasin diye atsammi ki? 1 sene gecti
Evet canim yilbasi sonrasi atayim yeni yil enerjisiyleBir sene geçtiyse bence atabilirsin. Aradan baya olaylar geçmiş çünkü.
ben de deneyebilirim:)Evet canim yilbasi sonrasi atayim yeni yil enerjisiyle
Banada çok uzun vade verdi. Vaden geçtikten sonra mı oldu dediği vadede mi olduelfin bana da olumlu demişti 3 ay sonra çıktı falı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?