Binnaz Abla

ben baktirdim anlık durum gayet iyi dediği bir kaç şey çıktı ama esas konu beklemede
bana olumlu konuşmuştu aylin . ben benimkini engellemiştim bugun de bi baktım o da beni engellemiş . daha birinci günden patladı diyebilirmiyiz ki çok mu erken yoksa konuşmak için bilemedim .

Ben normalde kendime baksaydım hemen aa evlilik yoluna girerim ama sonunda ayrılık var derdim hemen kendimi olumsuza sürüklerdim ama sende sanki olumlu gibi peşpeşe gelmesi çok ilginç olmuş
ben de bir taraftan olumsuza bir taraftan olumluya kayıyordum.

Son düzenleme:
bana olumlu konuşmuştu aylin . ben benimkini engellemiştim bugun de bi baktım o da beni engellemiş . daha birinci günden patladı diyebilirmiyiz ki çok mu erken yoksa konuşmak için bilemedim .
canım bana olumlu konuştu ama düzenli fal atıyorum anlık karşı tarafın durumu için zaten sonuç hiç bir falcinin cikmiyor

Kızlar ya selin imeride cok övmüşler şimdi baktımda yorumlarına olumsuz iki üö yorum var sadece burdan baktıran varmı

Canım desteğin ve inancın için teşekkür ederim, yengeç burcunun gerçekten 6.hissi güçlü oluyor. Dün okudum ama yasaklı olduğum için yazamadım, zaten saçma bir konu için gereksiz topik amacının dışına çıkıldı, zamanımdan gitti onca şey yazarken ama haksız suçlanmak böyle bir şeymiş insan kendini tutamıyor açıklama gereği duyuyor.

Bu arada Cuma akşamı bir gelişme yaşandı Dennis in söylediği vadede öngördüğü şey oldu, zaten ayın 10’undan sonra konuşmalar başlayacak demiş ve tutturmuştu, ay bitmeden yüzyüze görüşme olacak dedi Cuma akşamı oldu. Çıkan fal haberiyle biraz moralim de yerine gelmiş oldu. Bu arada Elfin’in dediğine yakın olarak 1 ay geçikmeli yaşanmış oldu ama tam onun söylediği şekilde olmadı sadece bir kısmı tuttu, detaylı bir şey demişti ama o olmadı. ona bu arada yine danıştım, yine iyi ve özenli bakmış her zamanki gibi ama biraz kafam karıştı çok netleşmedi . Kartlara göre böyle olmamalı aslında şöyle olmalı dediği noktalar var bir de soru cevap kısmında, fal yorumunu değiştirebilecek yorumları olmuş o yüzden bir daha gelişme yaşanmadan fal atmamayı düşünüyorum ona.

Dennis e baktıraym o zmn sanırım sende bilmiş dimi
Ben ondan hiç umutlu değildim aslında ama evet söylediği iki gelişmede söylediği tarihlerde olmuş oldu. Çok kısa ses kaydı yapıp çok az şey söylüyor ama süsleyeceğine böyle az ve öz gördüğünü söylemesi daha mantıklı. Zaten çok gelişme olmuyor hayatımızda sürekli, bir ayda sorduğum soruyla ilgili sadece iki gelişme oldu olanı da bildi. Şubat sonuna kadar bir öngörüsü daha var, onun dışında çok azdı yorumu soru cevap kısmına da hiç özenmiyor. O kısım benim için önemli merak ettiklerim açısından uzunca bir soru sormuştum bir cümleyle kısacak bir şeyler söylemiş ve geçmiş.

Keşke hiç böyle seylere basvurmasak kafam o kadar karısıyor ki artık

Kızlar bu arada falaaddin de gecmis fallarimi okudum da söyledigi her seyi yasamisim. Faladdin beni cok sasirtan bir uygulama. Anlık durumu bildigi gibi gelecegi de tutturuyor. Bu defa diger sitelerde ücretli fal baktirip bi de cikmayinca kendimi enayi gibi hissediyorum. Faladdin daha basarili sanki :)

Banada aralık 10dan itibaren iletişim ve görüşme olacak ocak sonundan şubat ortasına kadar da netleşecek demişti dennis

:) hoşgeldin .. dennis in öngördüğü şekilde oldu yani çok sevindim gelişmelere canım .. elfinden 2 yada 3 ayda bir yorum almak gerek bence çok sık baktırınca oda tıkanıyor gibime geliyor..

Kızlar bir şey soracağım çok şok oldum çünkü. Şimdi bende Falaladdin var, Facebook la da senkronize etmiştim. Neyse geçenlerde bir fal yorumu geldi ben şok oldum. şu şekilde yazmışlar: "Elinde tropikal bir kuşla güneye seyahat edeceksin." Ben şok oldum tabi çünkü muhabbet kuşumla sıkça seyahat ediyorum ve hatta facebook a da fotoğraf atıyorum uçakta falan. Hem de evet güneye Antalya'da oturduğum için. Bu nasıl oluyor? Bu kadar net nasıl biliyor? Tek tek herkesin profiline bakacak hali yok heralde yani bakmıyorsa robot mu böyle yazıyor ?? Robot yazıyorsa da bravo yani nasıl bir teknoloji yapmışlar ne desem bilemedim şoklardayım

:) hoşgeldin .. dennis in öngördüğü şekilde oldu yani çok sevindim gelişmelere canım .. elfinden 2 yada 3 ayda bir yorum almak gerek bence çok sık baktırınca oda tıkanıyor gibime geliyor..
Hoşbulduk canım. Evet kesinlikle Elfin‘e atmak için beklemek lazım ven 50 gün kadar sonra baktırmıştım ama son baktırdığımdan sonra söylediği gelişmeler henüz olmamıştı, en azından gelişme yaşanınca atmak daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…