Binnaz Abla

Yalnız kızlar farklı farklı tüm fallar bana aynı tarihi veriyor barışma için ya ben ona şok oluyoruö o yüzdende sürekli baktırasım geliyor
bana da hep dönecek denmişti 2 ay içerisinde 2 ay bitiminde döndü tarihi de 3 kişi verdi sadee hatta günü gününe diyim.Tarot baktırıyorsan veriyor benzer tarihleri ama sürekli baktırırsan yanlış olur

bana da hep dönecek denmişti 2 ay içerisinde 2 ay bitiminde döndü tarihi de 3 kişi verdi sadee hatta günü gününe diyim.Tarot baktırıyorsan veriyor benzer tarihleri ama sürekli baktırırsan yanlış olur
Tarot katina kahve falı herseyi baktırıyorum dönene kadar kafayı yemezseö tabi :)) ama engel olamıyorum öyle tatmin ediyoruö kendimi resmen hiç iletişimim yok çnkü

Kızlar bir soru için 3 kart çektim. Kendi falım olmasa yorumlarım; ama kendime bakarken tarafsız davranamıyorum gibi geliyor. Güç-kupa onlusu-kılıç altılısı geldi. Kılıç altılısını ne manada almak gerek burada.

Güç kartı cesaret,kupa onlusu mutlu son ve evlilik anlamında bildiğin gibi.Kılıç altılısı normalde terkediş ayrılık anlamında ama yanındaki kartlar o kadar güzel ki haliyle yorumunu gönüllü gidiş yani herşeyi geride bırakırken hüzün olacak ama kendi iradenizle bıraktığınız için içiniz rahat olacak, yeni bir sayfayı gönüllü açacaksınız anlamına gelebilir

Depresyona giriyorum galiba fallara inanmıyorum çünkü kızlar sizde benim gibi olun :) ama yine birinin beni anlik mutlu etmesi gerek... hic degilse anlık

ben baktirdim anlık durum gayet iyi dediği bir kaç şey çıktı ama esas konu beklemede

Bu kartın bir anlamı kederli ayrılık, bir anlamı yolculuk, bir anlamı içsel değişim; ama genel olarak bir kopuş, vaz geçiş kartıdır. Yeni bir şey için eskiden kopmayı simgeler. Mesela bekar biri evlilik için bekarlığından vaz geçer gibi gibi; ama yani her durumda, yeni ve bilinmeyen bir yaşam tarzına başlayabilmemiz için bize aşina olanı bırakmamız ile ilgilidir ve işte ben bunu kendime yontmak istemiyorum. Objektif yorum yapamıyorum ne yazık ki kendime. bu iki kartla yan yana gelince iyiye mi yormalıyım ki? Tek bir soru için bu 3 kartı çektim, ilk defa da bu kadar iyi geldi. onu da ben yorumlayamıyorum.

ben
Tarot katina kahve falı herseyi baktırıyorum dönene kadar kafayı yemezseö tabi :)) ama engel olamıyorum öyle tatmin ediyoruö kendimi resmen hiç iletişimim yok çnkü
canım benim de öyleydi onun Hakkında bişiler konuşmak bile süper oluyor:)) bende senin gibiydim doğru diyorsun

Burada katina fali bakan yok mu yahhu yok mu bir acilim yapabilcek objektif yorum yapabilcek bir babayigit?

Ben normalde kendime baksaydım hemen aa evlilik yoluna girerim ama sonunda ayrılık var derdim hemen kendimi olumsuza sürüklerdim ama sende sanki olumlu gibi peşpeşe gelmesi çok ilginç olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…