Binnaz Abla

Moralip dıpte bu ay maasımı fala,yatırdım ıkı ay ac gezcem salak gıbı ama o kadar cıkmazdayım ki anlatamaö

Moralip dıpte bu ay maasımı fala,yatırdım ıkı ay ac gezcem salak gıbı ama o kadar cıkmazdayım ki anlatamaö
Hepimiz aynı durumdayız. Ben 1.5 yıldır baktiriyorum kimsenin bir dedigi çıkmadı şu ana kadar.Sen daha başındasın daha fazla kendini kaptırmadan fal olayını bırakmaya çalış. Birakamiyorsanda ayda 1 veya 2 tane atmaya özen göster. Çünkü baktirdıkça insanın baktırası geliyor belli bir süre sonra durduramiyorsun

Evet dun fark ettım hastalık dedim bu uyusturucu gıbı bişryy bırakmamm lazum ne yenisi azaltmaya calılıyordum ama bunaldım hemde nasıl galiba ya yalnızlıktan yada bende ozguven sorunu var çözemrdım

Arkadaslar kac gundur dusunuyorum suanki durumumu hangi falci soyelmisti diye. Emin olmamakla birlikte size sunu soylemek isterim meltem yildirimin soyeldigi bazi seyleri yasadim. Aslinda cok komsu teyze fali gibiydi ama hatrladigim kaadariyla o soylemisti bana bir kizla konusmandan sonra sen onunla iletisime gececeksin diye ve dedigi vaade de tuttu diye hatirliyorum. Bir de asude isik bana ieltisim sizden gelecek demisti. Onu da hatirladim. Sennur yildirimin dedigi bisey ise gerceklesti. Yani bu kisilerin dedigi bazi seyleri ve imkan vermedigim seyleri yasadim. Ama fallarinin devamini genelini hatirlamiorum. Hatirladigim az cok bu seylerdi. Onun disinda elfinin,, dennisin, geysunun, eylem tuzun un ve digerlerinin ongorusunu yasamadim. Keske fallari silmeseydim de fallarimi okuyup teyit edebilseydm suanki durumumu. Ama hatirladigim kisiler bunlardi. En cok da asudenin falina ulasmak isterdim. En cok o bildi gibi hissediorum cunku.

Peki denis olumsuz yorumda yapıyor mu?

Peki.kimse binnaz ablada eylüle baktırmadımı ama işimle ilgili öngörüleri bilir bır yere gecışin yok dedı olmadı.

Haleye baktıran varmı kadın hemen bildi sen bu adamla ayrılmışsın ama aynı ortamdasınız dedı hergun görüyosun dedı

Ben hep eylüle baktırırım hiç şaşmaz hep ılacak der bekle der biliyorum vade veremiyorum der bende baydı ama derim ama yınede hep aynısınk söyler yemeyeyyıö hakkını bazen başkası cıkacak desede görmedim o kişiyi ama yınede hep tek kişiden bahseder

Rica ederim canim ben sadece hisstgmi soyledim. Bu arada dennis in fali cikmis sende umarim olumlu gelismeler bekleyen tum uyelerin fali da cikar:))bende birakma karari alinca fali en son dennise baktirdim soru kisminda biraz acik oldum su nedenden oturu kesin bir sekilde bitti dedim olumlu konsms baklm gelsme olursa yazarim.

Peki doga dan in ucundan kiyisindan tutturdugu birsey oldumu canim ben ona da baktrmistim denniste benzer seyler soyledi gerci beklentim gercekten cok dusuk ama iste bazen merak duygusu da durtmuyor degil:)))

Peki denis olumsuz yorumda yapıyor mu?
Yapiyor canim hemde nasil 1 yil once benim falima sordgm kisiye olmaz iletsm yok kapali gornyr dedi gercekten de olmadi birini onereckler oda olmayck dedi olmadi yeni tarf ettgi kisylede bu sene tanstm en son bir kez daha atayim su dennise dedim bu fali olumluydu ama bu sefer ben ihtmal vermiyrm baklm zamn gosterecek canim

Buluşmayı Elfin de bildi Yalnız o daha farklı şeyler söylemişti detaylar vermişti, onlar olmadı ama zaman olarak farklı olabilir belki daha sonra onun dediği şekilde olur. Dennis çok detaysız söylüyor hiç detaya girmiyor normal görüşme demişti öyle oldu. bir de Tellwe den bilen oldu ama adını söylemek istemiyorum şimdi, zaten tellweyle ilgili asla ne yorum yaparım ne de fal baktırırım orada, malum durum tahminimce orada oldu ve bir falcı nedenini bilmediğim şekilde bana düşman olmuş ya da adımı kullanmış bir şekilde.

Bir yolun var ayline fal atıp çıkan var mı? Vadesi 5 vakit dedi 5 haftada olablr 5 ay da olablr dedi. Vadeleri çıkan oldu mu

Cancağızım durumu ve detayları bilmiyorum tabi ama biraz acele yargıya varıyor olabilir misin acaba? Vadelere çok itibar etme melisin. Saydığın yorumcular kötü sayılmaz. Geysu nun öngörüsünü 7 ay sonra yaşamış biriyim. Elfin in çok çabuk yaşadım. Diğer bir konum beklemede ama süreç dediği gibi. Eylem çok spesifik bir şeyi dan diye söyledi. Yok canım sende dediğim birseydi teyid ettim sonradan. Denis e baktirmadim ama beğeneni çok...Karsi tarafin ne yaşadığını hiç bilemeyiz.. kimse bilemez. Hiç aklımıza gelmeyecek şeyler varsa ya... üzme kendini...
Keşke fallarını silmeseymissin...
Allah en güzelini en hayırlısını koysun avucuna inşallah tez zamanlarda..

Geysunun dedigi her sey cikti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…