Aa olabilir evet ya teknoloji harikası diyelim.. O video nun adı ne bakayım yazar mısın canım??Faladdin direkt facebooktaki fotograflarindan almis onu. Bu konuda bir video vardi. Detayini bulursun. Teknoloji harikasi diyebiliriz. Falcilik degil ama :)
Canim burada paylasildi ama asil konu, faladdinin calisma sekliydi. Telefonunuzun markasina kadar gorebiliyor cumlesini hatirliyorum. Yani aslinda faladdinin internet ortaminda bilgileri nasil beceriyle topladiginin bir ispatiydi sanki. Yazismistik bir hayli. Araticam bulursam paylasirim simdi.Aa olabilir evet ya teknoloji harikası diyelim.. O video nun adı ne bakayım yazar mısın canım??
Kızlar geçen gün tesadüfen karşılaştım. Binnaz Abla'nın sahibi bi cocuk çıktı 5 senedir bütün gelen talepleri ve falları kaydettik, müşterilerin bilgilerini topladık, faladdini yaptık o bilgilerle otomatik fal gönderme sistemi oluşturdu falan dedi. Biz müşterilerin hangi telefonu kullandığını, internet paketine varana kadar bütün bilgileri alıyoruz dedi. Eğer bu gerçekse bizim gönderdiğimiz bütün kayıtlar, gelen cevaplar hiçbiri özel ve gizli değil anlamına gelmiyor mu?
Videoyu izlemek isteyen varsa izlesin. Ben mi yanlış anladım konuyu öyle demiyor mu bir bakın.
Ben sosyal medya kullanmıyorum.Canim burada paylasildi ama asil konu, faladdinin calisma sekliydi. Telefonunuzun markasina kadar gorebiliyor cumlesini hatirliyorum. Yani aslinda faladdinin internet ortaminda bilgileri nasil beceriyle topladiginin bir ispatiydi sanki. Yazismistik bir hayli. Araticam bulursam paylasirim simdi.
Yaz tabi müsait olunca mutlaka cevaplarım..Seninle ozelden konusmak isterim uygun bir zamanda. Dusunce yapini sevdim
Eski sevgiliyi karistirma sorunda. Ask hayatimi merak ediorum askm hayatimda nolcak biri girecek mi hayatima vs yaz bakalim ne diceklerselamlar herkese,
kızlar son 2 sattir bende düşünüyorum 2014 ten beri yorum aldığım bütün yorumcular bana başka kimseyi görmüyorlar hep bu hayatımdaki kişiden bahsedip duruyorlar ve aslında son 3 aydırda neredeyse bütün falları başka birisini görsünler diye atıyorum yok yine yok fal atmaktan sıkıldım bu adamı geride bırakmak istiyorum lakin bianda geri geliyor ben bu durumumla ilgili kimden ne falı yorumu alsam sizce fikirleriniz nelerdir acaba?
Yorum alma şeker. Netten " eterik bag kesme " yöntemini araştırıp enerji alışverişini kes adamla. Sonra hoppp gelsin yepisyeni adamlar. Sen seçilmez seçersin. Hadi goreyim seniselamlar herkese,
kızlar son 2 sattir bende düşünüyorum 2014 ten beri yorum aldığım bütün yorumcular bana başka kimseyi görmüyorlar hep bu hayatımdaki kişiden bahsedip duruyorlar ve aslında son 3 aydırda neredeyse bütün falları başka birisini görsünler diye atıyorum yok yine yok fal atmaktan sıkıldım bu adamı geride bırakmak istiyorum lakin bianda geri geliyor ben bu durumumla ilgili kimden ne falı yorumu alsam sizce fikirleriniz nelerdir acaba?
Oha evet şok oldum şu anda.. Sağol canım
Kızlarr Binnaz'da şu anda 200 kredim var 20 TL yani şöyle kimi önerirsiniz güzel bakanlardann??
çok teşekkür ederim
sanemcee denedim onuda canım hep eski görüyorlar yani hatta ayrı bile değilsiniz diyorlar sadece aşk hayatım ne olacak dedim..
Kaderinde o var demekki. Ben de senden farksizim aslinda bana da yeni biri desinler diye bekliyorum ama demiyorlar
ncarenot onu bi araştırayım eterik bağ kesmeyi ve 2018 e yeni başlangıçlara hazır olayım
Haha bilemeyiz hayat süprizlerle dolu vadeyi tutturan ve soguyacagini bilen falci kim. Baktirayim bende. Bide hüma bala nasil ulasabilirim ya hic baktirmadimda herkes övüyor ..fal zaten bildigim kadariyla maksimum 1 seneyi gösterir hatta katina 6 ay galiba o yüzden bende tahminden yürüdü bi bucuk sene sonra tutturmus oldu diye düsünüyorum, cünkü vadesini dogru bilip benim soguyacagimi gören falci da oldu, ve yeni görüstügüm erkegi de geysu ya sormustum, olmayacak dedi. Belki burda da tersi tutar yine hic de fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?