Binnaz Abla

Aa olabilir evet ya teknoloji harikası diyelim.. O video nun adı ne bakayım yazar mısın canım??
Canim burada paylasildi ama asil konu, faladdinin calisma sekliydi. Telefonunuzun markasina kadar gorebiliyor cumlesini hatirliyorum. Yani aslinda faladdinin internet ortaminda bilgileri nasil beceriyle topladiginin bir ispatiydi sanki. Yazismistik bir hayli. Araticam bulursam paylasirim simdi.

ScarletTr buldum. 10.44 den sonra basliyor diye yazilmis. Bir bak.
Sayfa 11050

Ben sosyal medya kullanmıyorum.
Dün attım bir fal burada yazınca arkadaş.
Ayyy çok saçmaydı. 1 yıldız verdim. Olmadı diye de yorum attım...

selamlar herkese,

kızlar son 2 sattir bende düşünüyorum 2014 ten beri yorum aldığım bütün yorumcular bana başka kimseyi görmüyorlar hep bu hayatımdaki kişiden bahsedip duruyorlar ve aslında son 3 aydırda neredeyse bütün falları başka birisini görsünler diye atıyorum yok yine yok fal atmaktan sıkıldım bu adamı geride bırakmak istiyorum lakin bianda geri geliyor ben bu durumumla ilgili kimden ne falı yorumu alsam sizce fikirleriniz nelerdir acaba?

Eski sevgiliyi karistirma sorunda. Ask hayatimi merak ediorum askm hayatimda nolcak biri girecek mi hayatima vs yaz bakalim ne dicekler

Yorum alma şeker. Netten " eterik bag kesme " yöntemini araştırıp enerji alışverişini kes adamla. Sonra hoppp gelsin yepisyeni adamlar. Sen seçilmez seçersin. Hadi goreyim seni

Kızlarr Binnaz'da şu anda 200 kredim var 20 TL yani şöyle kimi önerirsiniz güzel bakanlardann??

Kızlarr Binnaz'da şu anda 200 kredim var 20 TL yani şöyle kimi önerirsiniz güzel bakanlardann??

normalde falcı önermiyorum lakin efsun aksoy dan ben bir defa kahve falı yorumu aldım beni şaşırtmıştı uygun fiyatlı olarak o var bildiğim..

Kizlar Ecem Ozgure baktirdim cok detayli ve nokta atisli bir fal bakmis.Oneriyorum sizede ,baktiran varsa goruslerini yazsin.

sanemcee demek benzer durumlarımız he şans işte .. kafam ondan dolayı çok karışık bi çoğuda aynen onu söyledi sizin kaderiniz bir sizin hayatınıza başkası girse bile yine kader yolunuz bir hep bir araya geleceksiniz diye .. ama çok yoruldum bu adamdan evet sevgisine bişey diyemem çok seviyor fakat sevmek herşeyi halletmiyor .. o yüzden nasıl yapıcam bilmiyorum ama eterik bağı olayını bi araştıracağım ncarenot un dediğini

Seni com iyi anliyorum inanki. Ben de arastirayim o zaman merak ettim ve ilk kez duydum.

Ece Gülener'e attım kızlar bakalım yorum gelsin paylaşıcam 20 TL bakalım deniyim dedim

Haha bilemeyiz hayat süprizlerle dolu vadeyi tutturan ve soguyacagini bilen falci kim. Baktirayim bende. Bide hüma bala nasil ulasabilirim ya hic baktirmadimda herkes övüyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…