- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Mavikurdele10 ya inanir misin bana da 20 dk icinde yolladi fali ben de sok olmustum... ayni fali yollama olayi nedir?
ben suyla desteklediğini sonradan öğrendim açıkçası su falı hiç bilmezdim çok hızlı bakıyor doğru hele mesaj bölümüne hiiç özenmiyor buradan arkadaşlara benzer cümleler kurmuş bende çok kızdım o duruma ..
kuzu forumda 2 kişiye aynı ses kaydı gitmiş burda yazmışlardı. durum böyle olunca falcının güvenirliği gözümde kalmadı
valla bana da çok iyi hatırlıyorum ailesel sebepler işinize dışarıdan karışanlar olmuş demişti sizlere de söylemiş olabilir:) o zamanlar sabit bir konu vardı zaten klasik erkek arkadaşımla barışacak mıyım sorusu. dediğim gibi kuzu o su falı değil ya sana su falı bakan selenanın falını atabilirim anlarsın demek istediğim şeyi
ben hiç bilmiyorum işteaslında çok iyi denk geldi konu ben su falı yorumu almak istiyorum ama kim iyi bakar bilmiyorum selena iyimidir nasıl yorum alabilirim canım ..
benim bildiğim su falı bakan tek kişi selena ama diğerlerini bilmiyorum inan. aslında selena için forumda çok şey yazıldı medyumselena diye aratabilirsin öncesinde hem fikir sahibi olursun çünkü her falcıda olduğu gibi çıkanı var çıkmayanı da var tabi. kişisel tecrübem ben fallarını seviyorum öngörülerini büyük çoğunlukla yaşadım çok uzun vadeyi görüyor benim fallarım 3 ay sonrasında yaşanmaya başladı normalde maille bakıyor ama işte ona ulaşmak büyük sorun:) geçen hafta mail attım ama dönüş henüz yok
kesinlikle fal konusu ilginç birine tutan diğerine tutmuyor :) eğer ulaşırsan selenaya bende denemek isterim ona nasıl ulaşabilirim ..
An da oldukça iyidir kendisi. patlamayan fallarımdan biri de Derindir. Hatta önceden baktırdığımda bi cümlesi aynen çıktı.Ben seviyorum olmayacaksa olmayacak dediğini gördüm. Ama tabi enerji meselesi.peki maille bakan derin nasıldır arkadaşlar
iyi günler derin dediğiniz kim acaba nerede bakıyorAn da oldukça iyidir kendisi. patlamayan fallarımdan biri de Derindir. Hatta önceden baktırdığımda bi cümlesi aynen çıktı.Ben seviyorum olmayacaksa olmayacak dediğini gördüm. Ama tabi enerji meselesi.
Maille bakıyor, eskiden telvedeymiş sanırım.iyi
iyi günler derin dediğiniz kim acaba nerede bakıyor
teşekkür ederimMaille bakıyor, eskiden telvedeymiş sanırım.
Deneyim bende bir :) tskler canimHüma Bende patladi, Bunu bilen Gonca Polat oldu Ama memnun kalmayanlar da varbenle enerjisi tuttu sanirim son fali beklemede digerlerin vadesi cikti simdiye kadar
Bendede fena patladi. Ani bildi az cok ama gelecegi tutmasyon patlamsyonOdaa en kötü patlayanlarda
çok doğru söylemişsin canım benim. ben de bu düşüncedeyim. hatta bu yüzden sunu diyenleri anlamıorum: falanca kişiye fal baktırdım ikinci kez gittiğimde birinci baktırdığımın aynı şeylerini tekrar etti. e biraz zaman geçsin bişeyler değişsin öyle git yani. zaten ilk baktığından farklı şeyler söylerse kız. çelişiyor de. ama aynı şeyleri söylemesi olması gereken zatenarkadaşlar bu fal işinden anladığım kadarı ile aynı falcıya en erken 3 ayda bir fal atmak gerek memnun kalırsak onun dışında sürekli gidildiğinde fal sürümcemeye giriyor tekrarlanıyor fallar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?