Binnaz Abla

Mavikurdele10 ya inanir misin bana da 20 dk icinde yolladi fali ben de sok olmustum... ayni fali yollama olayi nedir?

kuzu forumda 2 kişiye aynı ses kaydı gitmiş burda yazmışlardı. durum böyle olunca falcının güvenirliği gözümde kalmadı

valla bana da çok iyi hatırlıyorum ailesel sebepler işinize dışarıdan karışanlar olmuş demişti sizlere de söylemiş olabilir:) o zamanlar sabit bir konu vardı zaten klasik erkek arkadaşımla barışacak mıyım sorusu. dediğim gibi kuzu o su falı değil ya sana su falı bakan selenanın falını atabilirim anlarsın demek istediğim şeyi

ben hiç bilmiyorum işte aslında çok iyi denk geldi konu ben su falı yorumu almak istiyorum ama kim iyi bakar bilmiyorum selena iyimidir nasıl yorum alabilirim canım ..

ben hiç bilmiyorum işte aslında çok iyi denk geldi konu ben su falı yorumu almak istiyorum ama kim iyi bakar bilmiyorum selena iyimidir nasıl yorum alabilirim canım ..

benim bildiğim su falı bakan tek kişi selena ama diğerlerini bilmiyorum inan. aslında selena için forumda çok şey yazıldı medyumselena diye aratabilirsin öncesinde hem fikir sahibi olursun çünkü her falcıda olduğu gibi çıkanı var çıkmayanı da var tabi. kişisel tecrübem ben fallarını seviyorum öngörülerini büyük çoğunlukla yaşadım çok uzun vadeyi görüyor benim fallarım 3 ay sonrasında yaşanmaya başladı normalde maille bakıyor ama işte ona ulaşmak büyük sorun:) geçen hafta mail attım ama dönüş henüz yok

kesinlikle fal konusu ilginç birine tutan diğerine tutmuyor :) eğer ulaşırsan selenaya bende denemek isterim ona nasıl ulaşabilirim ..

iyi
An da oldukça iyidir kendisi. patlamayan fallarımdan biri de Derindir. Hatta önceden baktırdığımda bi cümlesi aynen çıktı.Ben seviyorum olmayacaksa olmayacak dediğini gördüm. Ama tabi enerji meselesi.
iyi günler derin dediğiniz kim acaba nerede bakıyor

arkadaşlar bu fal işinden anladığım kadarı ile aynı falcıya en erken 3 ayda bir fal atmak gerek memnun kalırsak onun dışında sürekli gidildiğinde fal sürümcemeye giriyor tekrarlanıyor fallar ..
çok doğru söylemişsin canım benim. ben de bu düşüncedeyim. hatta bu yüzden sunu diyenleri anlamıorum: falanca kişiye fal baktırdım ikinci kez gittiğimde birinci baktırdığımın aynı şeylerini tekrar etti. e biraz zaman geçsin bişeyler değişsin öyle git yani. zaten ilk baktığından farklı şeyler söylerse kız. çelişiyor de. ama aynı şeyleri söylemesi olması gereken zaten

Kızlar selam
Artık o kadar sıkıldım ki
Ortalama hepsi benzer şeyler söylüyor çok ufak gelişmeler dışında bişey yok.dayanamadım artık ben mesaj attım ama ne düşünüyor ne hissediyor bilmiyorum.
Bunu anlamanın bir yolu yok mu
Elfin Chitra Geysu Dennis Eylem Tüzün aklıma gelen ortalama çok kişiye baktırdım bugün çok daraldım düşünmekten. Ne yapacağım böyle artık sadece ne düşünüyor bilmek istiyorum olmayacaksa da kabullenmek. En çok çıkan kim kimi önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…