Hüma Bende patladi, Bunu bilen Gonca Polat oldu Ama memnun kalmayanlar da varHaha bilemeyiz hayat süprizlerle dolu vadeyi tutturan ve soguyacagini bilen falci kim. Baktirayim bende. Bide hüma bala nasil ulasabilirim ya hic baktirmadimda herkes övüyor ..
Baktırdım cıkmmadııPeki.kimse binnaz ablada eylüle baktırmadımı ama işimle ilgili öngörüleri bilir bır yere gecışin yok dedı olmadı.
Aylin bana hıcbızaman bılemedımBen 3 kere ayline fal baktirdim hem katina hem kahve 3üde cikti bilginize fal tarihimde gelecegi tek cikan falci oldu
Odaa en kötü patlayanlardaKızlar ya selin imeride cok övmüşler şimdi baktımda yorumlarına olumsuz iki üö yorum var sadece burdan baktıran varmı
Kızlar fal sepeti alex e fal baktiran varmi ? Baktirip çıkan veya cıkmayan? Adam beni maffetri dün yaa
kızlar selam Fal sepeti Emre Dinç in çıkan falı var mı?ya da çıkan noktaları? falımın neticesini merak ediyorum
kendisine attım ama daha önce baktırmış olup çıkan varsa çok mutlu olucam.
kızlar günaydın dennis'le alakalı bir şey söyleceğim geçen yıl baktırmıştım kendisine kahve falı atmıştım bana ben su ve tarotla destekleyeceğim demişti ve yarım saat içinde falım gelmişti. anca su falı bu şekilde bir fal türü değildir selena'ya fal atanlar bilir o gerçekten su falı bakar sadece kişinin bilgilerini ister ve falın içeriği ise görüler şeklinde olur şunu görüyorum bu kelimeler çıkıyor bu şekil çıktı gibi. internetten de çok araştırdım ve aynen bu şekilde anlatılıyordu. yani demem o ki dennis bana göre iyi bir falcı değil zaten aynı falın 2 kişiye atılması örneği var tabi yine de siz bilirsiniz.
luciferr ya evet bana da kisa ve detaysiz bakmis diyebilirim ama enteresan nokta atislari da vardi o yuzden sasirdim yani insallah cikar olumluydu bana dennis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?