Binnaz Abla

Haha bilemeyiz hayat süprizlerle dolu vadeyi tutturan ve soguyacagini bilen falci kim. Baktirayim bende. Bide hüma bala nasil ulasabilirim ya hic baktirmadimda herkes övüyor ..
Hüma Bende patladi, Bunu bilen Gonca Polat oldu Ama memnun kalmayanlar da var benle enerjisi tuttu sanirim son fali beklemede digerlerin vadesi cikti simdiye kadar

Tellwe de Herra ya baktiran oldu mu arkadaslar? ben baktirdim, hala patlamadi beklemede

Kızlar dennisin hangi falı daha iyi? Kahve? Tarot? Katina? Baktırıp oneren olursa sevınırım??

Buarada patlayan fallar yarın tek tek yazıcam... bu ay 800 tl kaptırmışım bınnaza artık duruyorum((dennisle kapanışı yapıyorum o sebeb hangi turde daha ıyı cıktı dıyen arklar cvp pls

Ece Gülener falım geldi, baktırmasaydım da olurmuş zaten hediye krediydi ama çok genel bir faldı. Anladığım kadarıyla 15-20 liralık falcılardan anca sakız falı çıkıyor.. Püf..

günaydın,

diazz dennis ten ben yorum aldım anladığım kadarı ile onda fal çeşiti farketmiyor suyla destekliyor , birde çok kısa bakıyor 6-7 dakika civarı sitede beğenende var beğenmeyende..

kızlar selam Fal sepeti Emre Dinç in çıkan falı var mı?ya da çıkan noktaları? falımın neticesini merak ediyorum
kendisine attım ama daha önce baktırmış olup çıkan varsa çok mutlu olucam.

ben bi kaç kez baktırdım ısrarla aynı şeyleri söyledi durdu oldu mu dersen olmadı ama teyit edemeyeceğim de çok şey vardı zaten kendisi psikolog diye biliyorum facede vs sayfası var sadece kahve bakıyor ve en sonunda kendine has kartlarından seçip yorumluyor bilgine .

luciferr ya evet bana da kisa ve detaysiz bakmis diyebilirim ama enteresan nokta atislari da vardi o yuzden sasirdim yani insallah cikar olumluydu bana dennis

kızlar günaydın dennis'le alakalı bir şey söyleceğim geçen yıl baktırmıştım kendisine kahve falı atmıştım bana ben su ve tarotla destekleyeceğim demişti ve yarım saat içinde falım gelmişti. anca su falı bu şekilde bir fal türü değildir selena'ya fal atanlar bilir o gerçekten su falı bakar sadece kişinin bilgilerini ister ve falın içeriği ise görüler şeklinde olur şunu görüyorum bu kelimeler çıkıyor bu şekil çıktı gibi. internetten de çok araştırdım ve aynen bu şekilde anlatılıyordu. yani demem o ki dennis bana göre iyi bir falcı değil zaten aynı falın 2 kişiye atılması örneği var tabi yine de siz bilirsiniz.

ben suyla desteklediğini sonradan öğrendim açıkçası su falı hiç bilmezdim çok hızlı bakıyor doğru hele mesaj bölümüne hiiç özenmiyor buradan arkadaşlara benzer cümleler kurmuş bende çok kızdım o duruma ..

luciferr ya evet bana da kisa ve detaysiz bakmis diyebilirim ama enteresan nokta atislari da vardi o yuzden sasirdim yani insallah cikar olumluydu bana dennis

inşallah çıkar canım :) inşallah istediklerin senin için hayırlı ve güzeldir ve faldan daha güzel şeylerle karşılaşırsın..

dennis e ben de baktırdım toplam 5 dk fal ve toplam 6 cümleyi tekrarlamış durmuş :/ telefondaki uygulamalar bile daha uzun bakıyor. söyledikleri çıkar mı bilmem ama sevmedim. Sonuçta az içimiz rahatlasın diye baktırıyoruz az uzun olması daha iyi olurdu:/

Naira şuman a fal baktıran oldu mu kızlar? Geçmiş an ve düşünceler ile ilgili herşeyi dedi analizleri doğruydu gerçekten beğendim özenli bir faldı gelecekle ilgili de vade verdi çıkan oldu mu baktırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…