dilşah a baktırdım özelden karşılaştırabilirz istersenArkadaşlar binnazda biray demir ve dilşah füsun baktıran oldu mu deneyimi olan....
çok doğru söylemişsin canım benim. ben de bu düşüncedeyim. hatta bu yüzden sunu diyenleri anlamıorum: falanca kişiye fal baktırdım ikinci kez gittiğimde birinci baktırdığımın aynı şeylerini tekrar etti. e biraz zaman geçsin bişeyler değişsin öyle git yani. zaten ilk baktığından farklı şeyler söylerse kız. çelişiyor de. ama aynı şeyleri söylemesi olması gereken zaten
ben dennise şu aralar fal baktırmamanı öneririm. çünkü artık burada duyduğum kadarıyla dennis eskisi gibi sallamıyor falları. şuan herkese olumlu konuşuyormuş gibi geliyor bana.DEnnisin hangi fal türünü önerirsiniz,?? B
Canım ya bi mesajlaşma geçti anlam veremiyorum ne düşünüyor ne yapmak istiyor herşeyi geçtim ne hissediyor bunları bilememek dipsiz bi kuyuda debeleniyormuşum hissi veriyor bana bilmek istiyorum artık beklemeye razıyım.meycc22 niye kendini bu kadar boğdun canım..
Canm engelleyebilir ama engellesede kendinden görürsn ki onu profil resmi durumu filan çıkmaz ama whatsaap oldgu çıkar kendimden biliyorum 100 defa engellendgm içinKızlar size konu dışı bir soru Whatsappta benimkini engellemiştim epeydir engeli açtım sonra profili arattım ama bulamadım. Anlayamadığım engellediğimiz kişide bizi engelleyebilir mi? Fake hesapla arattığımda çıkıyor o kişi.
Canım yanlış yazmışım WhatsApp değil Facebook’ta engelleyip sonra engeli açtım ama bulamadım bu defa onu.Canm engelleyebilir ama engellesede kendinden görürsn ki onu profil resmi durumu filan çıkmaz ama whatsaap oldgu çıkar kendimden biliyorum 100 defa engellendgm için
Kızlar whatsapp değil Facebook olacaktı.Kızlar size konu dışı bir soru Whatsappta benimkini engellemiştim epeydir engeli açtım sonra profili arattım ama bulamadım. Anlayamadığım engellediğimiz kişide bizi engelleyebilir mi? Fake hesapla arattığımda çıkıyor o kişi.
Başkasında bulduysan engellemiş o zaman ama sen onu engellediysen ilk o seni nerden buldu da engellediCanım yanlış yazmışım WhatsApp değil Facebook’ta engelleyip sonra engeli açtım ama bulamadım bu defa onu.
İşte bende onu merak ediyorum nasıl beni engelleyebildi Facebook’ta ben onu engellemişken anlamadım.Başkasında bulduysan engellemiş o zaman ama sen onu engellediysen ilk o seni nerden buldu da engelledi
Yeni hesap almış olabilirmi?İşte bende onu merak ediyorum nasıl beni engelleyebildi Facebook’ta ben onu engellemişken anlamadım.
Kızlar size konu dışı bir soru Whatsappta benimkini engellemiştim epeydir engeli açtım sonra profili arattım ama bulamadım. Anlayamadığım engellediğimiz kişide bizi engelleyebilir mi? Fake hesapla arattığımda çıkıyor o kişi.
Kemal devrim bence tırt . asla çıkmadı ama yine de sen bilirsin. Benim gözümde pembecidir kendileri.Kemal devrima fal baktıran varmı yorumları cok olumlu 100 tl ye bakıo puanı 99 bir sürü kişiye baktırcgma birine 100 lira verip adam gibi falmı baktırsam kızlar ne düşünüyorsnz :)
Mail adresini yazıp da engelleyebiliyorsunİşte bende onu merak ediyorum nasıl beni engelleyebildi Facebook’ta ben onu engellemişken anlamadım.
Bi tane falcı bulamadım kendimeKemal devrim bence tırt . asla çıkmadı ama yine de sen bilirsin. Benim gözümde pembecidir kendileri.
binnazda bence de yok ve pahalı. ben kahvede baran umutu begendim ama o fiyata atmak istemiyorum. Bence atma. Krizin geçene kadar uzak dur netten.Bi tane falcı bulamadım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?