Binnaz Abla

kesinlikle doğru tespit canım..

Bende kötüüym kizlar yine fal atmak istiyorum kendimi tutuyorum fallar cikmadi hep böyle bekledimm zamanim gitti

Kızlar size konu dışı bir soru Whatsappta benimkini engellemiştim epeydir engeli açtım sonra profili arattım ama bulamadım. Anlayamadığım engellediğimiz kişide bizi engelleyebilir mi? Fake hesapla arattığımda çıkıyor o kişi.

Canm engelleyebilir ama engellesede kendinden görürsn ki onu profil resmi durumu filan çıkmaz ama whatsaap oldgu çıkar kendimden biliyorum 100 defa engellendgm için

Kızlar whatsapp değil Facebook olacaktı.

Eger ilk sen onu engellediysen o seni ayni anda engelleyemez. Ama sen actiysan ve o ara seni bulup engellemis olabilir.

Kemal devrima fal baktıran varmı yorumları cok olumlu 100 tl ye bakıo puanı 99 bir sürü kişiye baktırcgma birine 100 lira verip adam gibi falmı baktırsam kızlar ne düşünüyorsnz :)

Kemal devrima fal baktıran varmı yorumları cok olumlu 100 tl ye bakıo puanı 99 bir sürü kişiye baktırcgma birine 100 lira verip adam gibi falmı baktırsam kızlar ne düşünüyorsnz :)
Kemal devrim bence tırt . asla çıkmadı ama yine de sen bilirsin. Benim gözümde pembecidir kendileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…