- 7 Eylül 2015
- 95
- 50
- 38
instagramda buldm bi tane uzman tarot diye ona ataym bari ona baktıran varmı acaba bu krizim geçmiyor sanırım dönene kadar sa geçmiycekbinnazda bence de yok ve pahalı. ben kahvede baran umutu begendim ama o fiyata atmak istemiyorum. Bence atma. Krizin geçene kadar uzak dur netten.
Biri yazmıştı ona sakın bulaşmayın diye sanki!!instagramda buldm bi tane uzman tarot diye ona ataym bari ona baktıran varmı acaba bu krizim geçmiyor sanırım dönene kadar sa geçmiycek
Canım ya bi mesajlaşma geçti anlam veremiyorum ne düşünüyor ne yapmak istiyor herşeyi geçtim ne hissediyor bunları bilememek dipsiz bi kuyuda debeleniyormuşum hissi veriyor bana bilmek istiyorum artık beklemeye razıyım.
Kemal devrimin söylediği hiçbir şey çıkmadı bence paranı boşuna harcama derim.Kemal devrima fal baktıran varmı yorumları cok olumlu 100 tl ye bakıo puanı 99 bir sürü kişiye baktırcgma birine 100 lira verip adam gibi falmı baktırsam kızlar ne düşünüyorsnz :)
Pelin Bilgeye baktırdın mı? Bence olumsuzu da söylüyor ve diğerleri gibi pembe tablo çizmiyor. Bana olmayacak demişti olmadı mesela:)Kemal devrimin söylediği hiçbir şey çıkmadı bence paranı boşuna harcama derim.
bende ayni fikirdeyim baktirmayim hiç bir dediği çıkmadı boşa giden para olur sizin içinKemal devrimin söylediği hiçbir şey çıkmadı bence paranı boşuna harcama derim.
ben geçen kış baktirdim hiç bir dediği çıkmadı bana ama çıkanlar olabilir tabiUmut ışık için katına falnda hep olumlu konuşulmus var mı baktiran çıkan tarihleri ve hisleri
evet tatlm amaşu mesajlara bi anlam veremiyorum yani objektif de bakamıyorum ne yapıcamcanım benim mesajlaşma geçtiyse şuan bence fala başvurma biraz kendine zaman tanı senin kafanda otursun bişeyler .. dipsiz bi kuyuda debelenmiyorsun şu hayatta herşey açığa çıkar bilinmez olan bilinir ama sen kendini üzerek olmaz bence tabiki yinede sen bilirsin mesajlaşma geçtiyse birdaha gelişme olmasını bekle diye düşünüyorum..
facebook mail adresini biliyorsa sen engelleyince hırs yapıp uğraşıp mail adresini engellemiştir, sanırım vardı öyle bir özellik.İşte bende onu merak ediyorum nasıl beni engelleyebildi Facebook’ta ben onu engellemişken anlamadım.
bende öyle düsünüyorum aynisi bende de olmustuBenim
Kavga ettigim
Biri beni engellemisti eski bir arkadas. Sonra acmis engelli bende görüp onu engelledim hemen. Bence böyle olmustur sendede
evet tatlm amaşu mesajlara bi anlam veremiyorum yani objektif de bakamıyorum ne yapıcam
facebook mail adresini biliyorsa sen engelleyince hırs yapıp uğraşıp mail adresini engellemiştir, sanırım vardı öyle bir özellik.
Benim
Kavga ettigim
Biri beni engellemisti eski bir arkadas. Sonra acmis engelli bende görüp onu engelledim hemen. Bence böyle olmustur sendede
Sanırım mail adresi üzerinden beni engelledi diğer türlü elinde telefon benim engeli kaldırmamı bekliyor olması gerekirdi hemen engellemek için. Çünkü engeli kaldırıp hemen arattım çıkmadı.bende öyle düsünüyorum aynisi bende de olmustu
Baktırmadım onu denyeyim o zaman cnm bi teşekkürlerPelin Bilgeye baktırdın mı? Bence olumsuzu da söylüyor ve diğerleri gibi pembe tablo çizmiyor. Bana olmayacak demişti olmadı mesela:)
Ciddimisiin görmedim benBiri yazmıştı ona sakın bulaşmayın diye sanki!!
Ona baktırıcam yarın yorumlarını okudumda harikaa ama tarot mu kahve ona karar veremedimPelin Bilgeye baktırdın mı? Bence olumsuzu da söylüyor ve diğerleri gibi pembe tablo çizmiyor. Bana olmayacak demişti olmadı mesela:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?