Binnaz Abla

binnazda bence de yok ve pahalı. ben kahvede baran umutu begendim ama o fiyata atmak istemiyorum. Bence atma. Krizin geçene kadar uzak dur netten.
instagramda buldm bi tane uzman tarot diye ona ataym bari ona baktıran varmı acaba bu krizim geçmiyor sanırım dönene kadar sa geçmiycek

canım benim mesajlaşma geçtiyse şuan bence fala başvurma biraz kendine zaman tanı senin kafanda otursun bişeyler .. dipsiz bi kuyuda debelenmiyorsun şu hayatta herşey açığa çıkar bilinmez olan bilinir ama sen kendini üzerek olmaz bence tabiki yinede sen bilirsin mesajlaşma geçtiyse birdaha gelişme olmasını bekle diye düşünüyorum..

Bu arada internette geçen gün dolaşırken telepati yoluyla birinin seni aramasını sağlamak gibi bir yazı okudum. Uyguladım :) Bir gün sonra benimki aradı. Yani aradı da birşey olmadı ama olsun aradı. Hatta dedi ki bir kaç gündür seni aramayı düşünüyordum dedi. Tesadüf mü bir etkisi var mı bilmiyorum tabi.1 aydır aramayan kişi bir gün sonra arayınca etkisi var mı diye düşündüm. Paylaşmak istedim belki işe yarar..

Umut ışık için katına falnda hep olumlu konuşulmus var mı baktiran çıkan tarihleri ve hisleri

evet tatlm amaşu mesajlara bi anlam veremiyorum yani objektif de bakamıyorum ne yapıcam

Benim
Kavga ettigim
Biri beni engellemisti eski bir arkadas. Sonra acmis engelli bende görüp onu engelledim hemen. Bence böyle olmustur sendede

kızlarrr benim olayım olumlu sonuçlandı çok şükür . zaten 4 günlük bir sıkıntım vardı erkek arkadaşımla ayrılmıştım . bu sefer bu son diyordum ama çok şükür bugün gelişmelerle barıştık :) Allah hepinize güç kuvvet versin valla çok zor bi dönem oluyo bu olaylar . darısı sizlerin başına inşallah ne muradınız varsa artık :)
4 gün de fal anlamında dağıttım tabi ortalığı hemen kısaca geçeyim size

AYLİN MURAT : Birbirinizin kaderinde varsınız ayrılıklar ciddi olmıycak hiçbir zaman barışcaksınız 2 hafta içinde onun atacağı adımla dedi . Çok fazla nokta atışlımıydı hayır çok fazla derinlemesine bir falmıydı hayır üstelik çok da kısaydı anca 3 kart yorumunu yaptı bitti chat falı zaten biliyorsunuz . Sonucu da çıktı ama ben aylin konusunda halen çekimserim yani .

ELİF IŞIK : Enerjisi çok tutan da var tutmayan da var ama senelerdir yakın gelecekte yorumu çıkmıştır hep bana uzun vadede söylediklerinde çıkmadığı şeylerde oldu ama yakın gelecekte ve an da bence kuvvetli his li .

ELFİN : Kadının anlık durumları gayet iyi gelecekte de söyledikleri çıktı .

MERAL SAYDAM : Klasik soru üstünden yorum yapmış ama tamamiyle zıt şeyler söyledi benim karakterimi ona onunkini bana söyledi resmen . Adımı da benden görüyodu hatta vadeyi de epey zorlamıştı yani tutmadı diyorum .

ECEM23 : Uzun zamandır ecem e de danışırım hakkıyla yapar yorumunu beğeniyorum ve söylediklerini kırmadan etmeden söylemeye uğraşır olumlu olumsuz ne görüyorsa artık dediklerini yaşarım onunda güvenilir falcılardan gidişatı en iyi tutturanlardan bende zamanıyla .

GEYSU : Anlık baktırcaksanız iyidir ileriyi çok tutturduğu olmaz ama bilmiyorum bana mı öyle de hep olumluya bağladı bende daha önce başkası içinde baktırdığım olmuştu onla da evleniyordum sözde bunla da evleniyorum felan hep böyle yani .

SEDEN KAMİS : Çok kötü sakın para kaptırmayın

ELİF HANZADE : Bu kadına 1 puan verdim kendimden utandım sonra bildiği şeyler vardı ama yazık ettim biraz .

evet tatlm amaşu mesajlara bi anlam veremiyorum yani objektif de bakamıyorum ne yapıcam

işte olayın üzerinden biraz zaman tanı kendine hemen çözemezsin çünkü şuan beynin kalbin tarafından sekteye uğruyor biraz sakinleş bi yarın olsun sakince düşün bence..ama çok ihtiyacım var diyorsan fala onuda tabiki sen bilirsin..

facebook mail adresini biliyorsa sen engelleyince hırs yapıp uğraşıp mail adresini engellemiştir, sanırım vardı öyle bir özellik.

Benim
Kavga ettigim
Biri beni engellemisti eski bir arkadas. Sonra acmis engelli bende görüp onu engelledim hemen. Bence böyle olmustur sendede

bende öyle düsünüyorum aynisi bende de olmustu
Sanırım mail adresi üzerinden beni engelledi diğer türlü elinde telefon benim engeli kaldırmamı bekliyor olması gerekirdi hemen engellemek için. Çünkü engeli kaldırıp hemen arattım çıkmadı.

valla ben okumuştum daha önce ama şimdi o yazıyı bulamayabilirim. kim yazdı hatırlamıyorum ama aklımda kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…