canim nerede buldun hangi yazi bu? Ben youtube ta bulmustum ama ingilizceydj yaptim ilki ise yaradi ama ikincisinde olmadiBu arada internette geçen gün dolaşırken telepati yoluyla birinin seni aramasını sağlamak gibi bir yazı okudum. Uyguladım :) Bir gün sonra benimki aradı. Yani aradı da birşey olmadı ama olsun aradı. Hatta dedi ki bir kaç gündür seni aramayı düşünüyordum dedi. Tesadüf mü bir etkisi var mı bilmiyorum tabi.1 aydır aramayan kişi bir gün sonra arayınca etkisi var mı diye düşündüm. Paylaşmak istedim belki işe yarar..
O Fiyata Şevdar deneebilirsin çok olumlu yorumlar var, ben baktırmadım ama sırada o var bu ay baktırmayı düşünüyorum. Kemal Devrim sakın derim bana da bilememişti geçen sene baktırmıştım, niye böyle yüksek puan anlamadım herhalde olumlu konuşuyor diye insanlar mutlu olup yüksek puan veriyorlar.Bi tane falcı bulamadım kendime
Bendede kemal devrim tamamiyla patladi. Hic para vermeBi tane falcı bulamadım kendime
Ben kahve baktırmıştım ama kartlara da çok hakim bence tarot baktırmalısın. Bu arada ben şevdara da baktırdım. O da güzel bakıyor. Ama bence Pelin çok gerçek geldi bana.. Yani istersen yorumlarını oku ona göre karar ver..Ona baktırıcam yarın yorumlarını okudumda harikaa ama tarot mu kahve ona karar veremedim
Bende hayatıma yeni biri gireceği ile ilgili kısmı çıktı hatta mesleğini bildi. Ama asıl mevzunun vadesi geçti, geysunun vadeleri herkeste sarkıyor bakalım dediği gibi olumlu olacak mıArkadaslar geysunun öngörüleri kimseye cikmadimi yahep anlik durumunu bilmis sanki sadece
ben daha yaşamadım ama anlık durumu inanılmaz iyi açıklıyor ben çok beğendim. vadesine daha var o yüzden bilemiyorum...sevvgilii arkadaşlarr maille bakan derin nasıl? öngörülerini yaşadınız mı? lütfenn biri bana bilgi versinn
Öngörülerini yaşamadım. 6 ay oldu. Anlık durumu da teyit edemiyorum ama sağlığımla ilgili bir ayrıntıyı bildi. Bildiklerimi ve duymak istediklerimi söyledi sanki. Yine de denenebilir.sevvgilii arkadaşlarr maille bakan derin nasıl? öngörülerini yaşadınız mı? lütfenn biri bana bilgi versinn
Olumsuz yoruma açıksan tavsiye ederim:) Dediklerinden yaşadığım şeyler oldu mantıklı ve gerçekçi yorum yapıyor.arkadaşlar bugün kredi indirimi varken binnaz da pelin bilgeye ilk defa fal bsktirmayi düşündüm ne dersiniz tavsiye edermisiniz
arkadaşlar bugün kredi indirimi varken binnaz da pelin bilgeye ilk defa fal bsktirmayi düşündüm ne dersiniz tavsiye edermisiniz
almadım tatlış.sanemcee selam sen nakta dan yorum almışmıydın?
teşekkür ederim yorumlar için baktirmiyim hiç kafam karışmasın o zamanBana bilge hissiz kart yorumcusu olarak gelmiştir hep ve spesifik bunu nasıl bildi dediğim hiçbir şey olmadı
almadım tatlış.
aaaa neee zamannn:)luciferr ben aldım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?