serkan fostu geçmişte baktırmıştım. engin gümüşü ben de merak ediyorum.bir de aynı şekilde
Serkan Arslan
a baktıran oldu mu
hadi ya yorumları çok iyiserkan fostu geçmişte baktırmıştım. engin gümüşü ben de merak ediyorum.
Orada yorumu kötü olan görmedim. Ama engin gümüşü burda arattırmayı planlıyorum. Ben merak ettiğim falcıları burada aramaya çalışıyorum. Orada hep şişme gibi yorumlar.hadi ya yorumları çok iyi
araştırdım ben çok kişi baktırmamış hem beğenen hem beğenmeyen olmuşOrada yorumu kötü olan görmedim. Ama engin gümüşü burda arattırmayı planlıyorum. Ben merak ettiğim falcıları burada aramaya çalışıyorum. Orada hep şişme gibi yorumlar.
o zaman sana kalmış canım :)araştırdım ben çok kişi baktırmamış hem beğenen hem beğenmeyen olmuş
Siteye ilk geldigi zaman tam 4 kez baktırdım kendisine. Anlık durumları çok iyi gecmisi zamanlar olarak iyi analiz ediyor. Hatta sevdiginin en yakin arkadaslarinin isimlerini adam çatır çatır söylüyor. Diyorsun vay be adam ne bildi diye . Ama gel gelelim gelecek tutmuyor. Bana çok kesin konuşmuştu ama dediklerini yasamadim. Ama hakkini yemiyim adamin ablam dediklerinin bir cogunu yasadi.Engin Gümüş'e baktıran oldu mu yorumları çok iyi
Bak bu iyiymiş. bir dahaki aya ben de baktırayım.Siteye ilk geldigi zaman tam 4 kez baktırdım kendisine. Anlık durumları çok iyi gecmisi zamanlar olarak iyi analiz ediyor. Hatta sevdiginin en yakin arkadaslarinin isimlerini adam çatır çatır söylüyor. Diyorsun vay be adam ne bildi diye . Ama gel gelelim gelecek tutmuyor. Bana çok kesin konuşmuştu ama dediklerini yasamadim. Ama hakkini yemiyim adamin ablam dediklerinin bir cogunu yasadi.
Ben o zamanlar cok begenmistim kendimi alamadim 4 kere baktirmiştim. Bide ablama dedikleri cikinca dedim banada cikacak. Ama gel gelelim dedigini ben yasamadim. Ama ablama dedikleri bir bir cikti. Ama genel olarak ablam kime fal baktirsa cikiyor. Pelin bilgedede öyle oldu. Kadin ablama o kadar olumsuz yorum yaptiki dedigide oldu hemde gunu gunune. Pelin bilge banada bir yorum yapti o kadar olumluyduki anlatamam. O kadin hayatinda bu kadar olumlu fal bakmamıştır heralde. Gel gelelim bende tutmadı.Bak bu iyiymiş. bir dahaki aya ben de baktırayım.
Çoğu bende de aynı oluyorBen o zamanlar cok begenmistim kendimi alamadim 4 kere baktirmiştim. Bide ablama dedikleri cikinca dedim banada cikacak. Ama gel gelelim dedigini ben yasamadim. Ama ablama dedikleri bir bir cikti. Ama genel olarak ablam kime fal baktirsa cikiyor. Pelin bilgedede öyle oldu. Kadin ablama o kadar olumsuz yorum yaptiki dedigide oldu hemde gunu gunune. Pelin bilge banada bir yorum yapti o kadar olumluyduki anlatamam. O kadin hayatinda bu kadar olumlu fal bakmamıştır heralde. Gel gelelim bende tutmadı.
Çoğu bende de aynı oluyorsanırım bizde sıkıntı var ya.
Çok sıkıldım ben bu işten ciddenyok canım ben falcılar gelecekte patlayabilir bence normal çünkü gelecek değişkendir anı ve yakın geleceği bilmeleri bile mucize diye düşünüyorum..
Çok sıkıldım ben bu işten cidden
Yani aslında belkide akışı etkiliyoruz. Ablamda fal baktiridi ama benim gibi ayda 30 tane yollamazdi. Ayda 1 yada 2 ayda bir baktirirdı. Sürekli baktirmazdı ve cikiyordu. Birde enerji meselesi tabi. Yüz yüze bir kadina baktirdik biz fal. 2017 mart gibiydi galiba. Kadın ablamin hayatindakiyle biticegine. Sonra bir anda bir yoldan birine asik olucagini. Bahar aylarinda evlenecegini ve deniz kenari bir yere gelin gidicegini dedi. Ve 2018 olmadan hamile haberi alicagini dedi. İnanirmisin o zaman dalga gecmistik. 6 ayda tanis evlen hamile hal hadi ya salladi demistik. Ama ablam dedigi gibi biriyle bahar aylarinda evlendi deniz asiri yere gelin gitti. Ama kadin bana ne dediyse olmadı. Gecen ay gene gitti kadina dediklerin cikti diye. Sonra demis ablam kardesime dediginiz olmadi diye. Kadinda demis eninde sonunda yasiyacak. O enerjisini cok kapatmistir. Fallardan uzak dursun akışa biraksin kendini demiş. Bilemedim yasamam şu saatten sonra dedikleriniÇoğu bende de aynı oluyorsanırım bizde sıkıntı var ya.
Canım ben de gelgitliyim. Dönse kabul etmeyi düşünmüyorum mesela ama her falda o çıkıyor. Haliyle hatırlıyorum ve canım sıkılıyor. Birde kendini bişey sanması beni delirtmeye başladı.haklısın sıkılmakta .. misal ben kendi adıma konuşayım hep tek bi kanaldayım kaç yıldır bi adam için bi değişim yapmıyorum ve buda zamanıma kendimi hapsediyorum demek halbuki bıraksam geldiği anda yaşanacak şey yaşanır yaşanmayacaksa biter diyebilsem çok üzüntüm olmayacak ama son dönemlerde bunu yapabiliyorum birazda olsa ..
bende çok baktırdımYani aslında belkide akışı etkiliyoruz. Ablamda fal baktiridi ama benim gibi ayda 30 tane yollamazdi. Ayda 1 yada 2 ayda bir baktirirdı. Sürekli baktirmazdı ve cikiyordu. Birde enerji meselesi tabi. Yüz yüze bir kadina baktirdik biz fal. 2017 mart gibiydi galiba. Kadın ablamin hayatindakiyle biticegine. Sonra bir anda bir yoldan birine asik olucagini. Bahar aylarinda evlenecegini ve deniz kenari bir yere gelin gidicegini dedi. Ve 2018 olmadan hamile haberi alicagini dedi. İnanirmisin o zaman dalga gecmistik. 6 ayda tanis evlen hamile hal hadi ya salladi demistik. Ama ablam dedigi gibi biriyle bahar aylarinda evlendi deniz asiri yere gelin gitti. Ama kadin bana ne dediyse olmadı. Gecen ay gene gitti kadina dediklerin cikti diye. Sonra demis ablam kardesime dediginiz olmadi diye. Kadinda demis eninde sonunda yasiyacak. O enerjisini cok kapatmistir. Fallardan uzak dursun akışa biraksin kendini demiş. Bilemedim yasamam şu saatten sonra dediklerini
Canım ben de gelgitliyim. Dönse kabul etmeyi düşünmüyorum mesela ama her falda o çıkıyor. Haliyle hatırlıyorum ve canım sıkılıyor. Birde kendini bişey sanması beni delirtmeye başladı.
Geçenlerde bir kitap okudum. Çekim yasası ismi belki biliyorsundur. Kitapda diyorki hepimiz bir enerjiyiz. Dusuncelerimiz bir enerji. Agzimizdan cikarn her kelime enerji. Hayat sizin hayatiniz her dusunceniz her sozcugunuz evrene enerji olarak gidiyor. Ve siz evrene nasil enerji yollarsaniz o enrjiyi evren size geri yolluyor diyor. Hayatinizdaki kuruntulardan teretturlerden neden simdiden kendini dövüyorsun diyo. Gelecekten bunu yasıyacaksan zaten uzuleceksin simdiden neden kendini maffediyorsun diyor kitapta. Surekli olumlama yapilmalidir. Mesela diyorki ben onu seviyorum o beni seviyor cok onenli bir cumledir diyor. Ben kelimesinin enerjisi cok gucludur diyor. Buna kendinizi inandirin olumlama yapin diyor. Bunun olmadigini soyleyen insanlar var diyor. Ama gunun 1 saati olumlu dusunuyorlar. 23 saati olumsuzlugun dibine vuruyorlar diyor. Ve evren o zaman olumsuz etki yolluyor diyor. Sonrada hani olumlu dusunduk olmadi diyorlar diyor. Evrene olumlu enerjiler yayin diyor. Ve yaydiginiz o enerjiye inanin degisimi görüceksiniz diyor kitapta. Bana çok mantıklı geldibiraz bu yaşamda bazı şeyleri umursamamak gerekbeatum in dediği gibi olacağına bırakmalıyız herşeyi bunu yapabilirsek cidden hayatımızda olumlu noktalar oluyor..
Bence durum o şekilde değildi amafalın geneli nasıldı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?