Benimle uyusamamış demek ki?kızlar naktadan falım geldi ve cidden beklediğimden iyiydi.. özellikle karşı tarafın yaşadığı durumuda bildiğim için cidden son dönemlerde dinlediğim en iyi yorumlardandı diyebilirim..
Benimle uyusamamış demek ki?
aynen canım:)olabilir canım işte fal işi enerji işi kesinlikle..
kızlar naktadan falım geldi ve cidden beklediğimden iyiydi.. özellikle karşı tarafın yaşadığı durumuda bildiğim için cidden son dönemlerde dinlediğim en iyi yorumlardandı diyebilirim..
sanırım öyle benim falımı beklerken sende benle bekledin teşekkür ederim tekrardan sana canımbeğenmene en çok ben sevindim sanırım:)
sanırım öyle benim falımı beklerken sende benle bekledin teşekkür ederim tekrardan sana canım
canım benim her zaman heyecanlı oluyor hem:)
cidden öyle ben uzunca bir süre fal baktırmam artık diye düşünüyorum şuan :)
bu son fallarımız kuzu en az 1 ay paydos :)
Canım geldi. Geçmişle ilgili tek kelime yok hep gelecek yazmış. Çıkacağını sanmıyorum. Bu arada an da yok. Bu yuzden ben başarılı bulmadım.ay yolladın mı :) geri dönünce yazar mısın?
ufuğa kesinlikle atma bence.Kızlar fal atıcam pelin bilge mi ufuk mu 100 luklerden kim ii tarotta
bence ufuk kutluk hiç deneme. Hiç bir dediği çıkmadı. Pelin olumsuzu direk söyler. Olumsuza açıksan Pelin derim.. ama Pelin’e atmasan bile ufuk kutluk tavsiye etmiyorum..
Durak Sancaktaroğlu baktıran var mı?
Ben de dediği hiçbir tarih tutmadı. Çok pembeci.. 3 hafta demişti 3 ay olacak.
Ben gelecek istiyorum ama geçmişi ne yapayım :)) geçmiş zaten geçmişyeap, ben. sanemcee tüm kirli çamaşırlarım ortaya çıkıyor. geçmişi bilmişti ama gelecek olmadı. denemeye değer biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?