Binnaz Abla

kesinlikle doğru canım..

yüz yüze baktırdığınız fal nerdeydi acaba istanbulda mı? bilgilerini alabilir miyim :)
ben yollayacağım bu adama fal bakalım ne diyecek

pelin bilgeyle engin gümüş e hangi tür fal baktırdınız acaba

yüz yüze baktırdığınız fal nerdeydi acaba istanbulda mı? bilgilerini alabilir miyim :)
ben yollayacağım bu adama fal bakalım ne diyecek
Canım yüz yüze baktirdigimiz yer Ankarada bir yer. Engin gümüşe kahve atmıştık. Pelin bilgeye tarot baktırmıştık. Ama dedigim gibi enerji meselesi. Herkesin enerjisi herkesle uymuyor

Canım yüz yüze baktirdigimiz yer Ankarada bir yer. Engin gümüşe kahve atmıştık. Pelin bilgeye tarot baktırmıştık. Ama dedigim gibi enerji meselesi. Herkesin enerjisi herkesle uymuyor

kesinlikle enerji meselesi bakalım engini kendimi uygun hissedince deneyeceğim :) bende kahve atıyım diyordum. pelin bilgeyi de denersem haber veririm meraklandım şimdi :)

Ankaradaki kadını merak ettim nerde söyleyebilir misin?:)Acaba hiç baktırdım mı?:)

Yaa kızlar su zamana kdar kime fal attıysam bana aynı tarihi veriyor ister istemez ümitleniyorum 10 kişi nerdeyse aynı tarhi verdi

iyi günler rica etsem ankarada ki kadının bilgilerini bana da verebilirmisiniz sorun olmazsa

Bugun byv da gizlihislere fal attım moralimin içine etti sen çabalicaksın ama o istemicek sonra başkasıyla olcak falan baktıran oldu mu hiç aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…