Bence o yorumlar külliyen yanlış. Ufuk tutmadı tutmaz gibime geliyorUfukla ilgili hep nokta atışı verdiği tarihler tutuyor demişler yorumlara baktım ama en iyisi kimdir acaba ben de blmyorm hiç
Bence o yorumlar külliyen yanlış. Ufuk tutmadı tutmaz gibime geliyorbirde banu bahrama baktırdıysan baktırma. ikisi paslaşıyor denmişti bana çok ciddiyim.
Chitra bnce güzeldi ama benim sıkıntım karşı taraf çok ketum bunu bilmemin tek yolu onun azından duymam.sadece son yüzyüze görüşmemizde söylediklerinden yola çıkıp doğru olabilir an da diyebiliyorumbenim fal daha gelmedi bi gelse :) birgün chitradanda yorum alırım umarım..
arnisayı bende beğendim. İnşallah çıkar canım.BanuYa da baktırmadm arnisa Bahadır a baktrdm guzledi ama vadesi var nil gnes sevval zeren yıldız dogacan seden janset biray demir vs bunlar baktı bazıları olmlu kimi katiyen dedi ama böyle arnisadan çok elektrk almstm inşallh olur ama tabi yüksek fal baktrmdm hiç 100 lk merak ettim baktrYM dedm
Mesela poyraz kuzeye de çok iyi yorumlar yapmışlar. Ben baktırmadım baktıran var mı?BanuYa da baktırmadm arnisa Bahadır a baktrdm guzledi ama vadesi var nil gnes sevval zeren yıldız dogacan seden janset biray demir vs bunlar baktı bazıları olmlu kimi katiyen dedi ama böyle arnisadan çok elektrk almstm inşallh olur ama tabi yüksek fal baktrmdm hiç 100 lk merak ettim baktrYM dedm
baran umutu öneririm ama byv nurbanuyu da beğendim ben.Ben de bir gaza geldim kahve atmak istiyorum ama baktırmadığım biri olsun istiyorum o da yok gibi birşey:)))) var mı kahvede önerisi olan?
arnisayı bende beğendim. İnşallah çıkar canım.
Pelin bilge yi tavsiye etmiyorum çöptüKızlar fal atıcam pelin bilge mi ufuk mu 100 luklerden kim ii tarotta
Yaz canım mutlakaInsalh canım çıkanlari yazarim
+1Pelin bilge yi tavsiye etmiyorum çöptü
Pelin çok olumsuz konuştu bana anı iyi bildi. Çok olumsuz konuşunca üzüldüm ama umarım çıkmaz dedikleri..Pelin bilge yi tavsiye etmiyorum çöptü
Eyleme bir kaç kez baktırdım. Bence hisleri var evet ama sorudan yola çıkarak yönlendirdiğini hissettim ikinci yorumdan sonra. Ama ilk kez baktıracaksan denenebilir..Eylem tüzün kızlar hiç son dönem baktıran olmadı mı
Elfine paralel gibiydi ben de
Begenen öngörüsü çıkan ya da patlayan yazabilir mi
şevdar var bak o da iyi.BanuYa da baktırmadm arnisa Bahadır a baktrdm guzledi ama vadesi var nil gnes sevval zeren yıldız dogacan seden janset biray demir vs bunlar baktı bazıları olmlu kimi katiyen dedi ama böyle arnisadan çok elektrk almstm inşallh olur ama tabi yüksek fal baktrmdm hiç 100 lk merak ettim baktrYM dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?