Binnaz Abla

Ufukla ilgili hep nokta atışı verdiği tarihler tutuyor demişler yorumlara baktım ama en iyisi kimdir acaba ben de blmyorm hiç
Bence o yorumlar külliyen yanlış. Ufuk tutmadı tutmaz gibime geliyor birde banu bahrama baktırdıysan baktırma. ikisi paslaşıyor denmişti bana çok ciddiyim.

BanuYa da baktırmadm arnisa Bahadır a baktrdm guzledi ama vadesi var nil gnes sevval zeren yıldız dogacan seden janset biray demir vs bunlar baktı bazıları olmlu kimi katiyen dedi ama böyle arnisadan çok elektrk almstm inşallh olur ama tabi yüksek fal baktrmdm hiç 100 lk merak ettim baktrYM dedm

Ben de bir gaza geldim kahve atmak istiyorum ama baktırmadığım biri olsun istiyorum o da yok gibi birşey:)))) var mı kahvede önerisi olan?

benim fal daha gelmedi bi gelse :) birgün chitradanda yorum alırım umarım..
Chitra bnce güzeldi ama benim sıkıntım karşı taraf çok ketum bunu bilmemin tek yolu onun azından duymam.sadece son yüzyüze görüşmemizde söylediklerinden yola çıkıp doğru olabilir an da diyebiliyorum
Nakta notr bi daha baktırmam sanıyorum

arnisayı bende beğendim. İnşallah çıkar canım.

Mesela poyraz kuzeye de çok iyi yorumlar yapmışlar. Ben baktırmadım baktıran var mı?

Eylem tüzün kızlar hiç son dönem baktıran olmadı mı
Elfine paralel gibiydi ben de
Begenen öngörüsü çıkan ya da patlayan yazabilir mi

Eylem tüzün kızlar hiç son dönem baktıran olmadı mı
Elfine paralel gibiydi ben de
Begenen öngörüsü çıkan ya da patlayan yazabilir mi
Eyleme bir kaç kez baktırdım. Bence hisleri var evet ama sorudan yola çıkarak yönlendirdiğini hissettim ikinci yorumdan sonra. Ama ilk kez baktıracaksan denenebilir..

şevdar var bak o da iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…