tamamdır görcem
Hep beraber olcaz inşallah. Ben de çok seviyorum. Hepimiz dert ortağı gibi olduk bu topikteburada sizleri çoook seviyorum ben ya çok tatlı ve iyi kalplisinizzzçok mutlu olun inşallah..
Hep beraber olcaz inşallah. Ben de çok seviyorum. Hepimiz dert ortağı gibi olduk bu topikte
Aaa nasıl ya? dosya yükleye basıp gönderemiyor musun?
Aaa nasıl ya? dosya yükleye basıp gönderemiyor musun?
sen en iyisi sabaha dene bir daha canımben de fırsattan istifade uyuyayım sabaha bakayım.
Canım sana da iyi geceler tatlı rüyalar. sen sabah bir daha dene olmadı hallederiz bir şekilde:) aaa tabikidee uyu tatlım benim iyi gecelerr huzurlu uykularr ve düşler ülkesine mutlu yolculuklarr
Ayy gerçekten mi canım kesinlesti mi sevindim vallahiKızlar net söylüyorum şu an. Geysu ile nurbanu aynı değil haberiniz ola
Benim gözümde artık kesinleşti canım. Bayağı bir araştırdığım için artık kesin gözüyle bakıyorum şu an.Ayy gerçekten mi canım kesinlesti mi sevindim vallahi
çok ilginç.Bazi falcilar biz sadece yakin gelecegi görebiliriz diye kolaya kacarken nurbanu uzak gelecegide söylemiş ve kizlar tekrar okudum tarih tarih yasayacagimiz olaylari bile yazmis
Arkadaşlar nurbanu hangi sitede bulamadım
Sağol tatlımŞevdar anda iyi bence. Yani bence hisleri ve analizleri iyi. Ama dersen ki nokta atışı ya da kesin dediği birşey oldu mu? Henüz olmadı. Benim vadesine var dediği şeyin. Ama durum analizi bence başarılı. Tekrar baktırır mıyım diye sorsan evet baktırırım.
Evet sevdar anda iyi dedigi bisey de çıktı tabi daha sonuca zaman var birdaha baktirirmiyim hayır o kadar para vermeye gerek yok bi falciyaSağol tatlım
Anda karşı tarafın duygularını doğru biliyorsa iyidir bana gore böyle diyebilir msn?
Şevdar’ın çıktı dediğin şeyi başka bilen oldu mu canımEvet sevdar anda iyi dedigi bisey de çıktı tabi daha sonuca zaman var birdaha baktirirmiyim hayır o kadar para vermeye gerek yok bi falciya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?