Oh ya en azindan biz akillandik arkadasim. Buyuk konusmayim ama bidaha elimi bile surmem o uygulamaya.Sadece o mu? günlerdir kimleri kimleri yazdık. Ses çıkarmamaları zaten amacı ortaya çıkarmadı mı? Amaç ticaret, sen memnun olmasan da kitle geniş olduğundan çok birşey kaybetmiyor. İlk fiyatları duyunca protesto ettik de noldu? Binnaz da baktıran sayısı yine fazlaydı.
Son olarak hepiniz çok değerlisiniz arkadaşlar bunu unutmayın. Bir falla ya da bir adamın yaptıklarıyla üzülmeyin. Ben sizi tanıdığıma mutluyum. Bence onlar kaybederAynen canim haklisin umarim kendime yaptigim son haksizlik olur bu ve bir daha baktirmam bir sene baktrmadan durdum ama bir kere atinca resmen bagimlilik yapiyor ve devami geliyor insallah bu son olacak bende opuyorum seni
hmmm. Özelden bir yazışalım senle.
Oh ya en azindan biz akillandik arkadasim. Buyuk konusmayim ama bidaha elimi bile surmem o uygulamaya.
Canım isteyen herkesle yazışabilirim :)Geysu bende de çok iyiydi anda gelecekte çıkar mı bilemem vadesi var rica etsem bana da yazabilir misiniz?
Ne demek tiksiniorum sakin oyle dusunme. Bak hepiimz bi sekilde mutlu olmak icin fallara bulastik. Ve bi gun gelecek o kadar mutlu olcaz ki boyle seylere ihtiyac duymucaz. Fallarda hayatimizdaki zor gunlerimizde kendimizi oyaladigimiz seyler olarak kalacak. Suan fal baktirmamaktan ziyade o kadar etkilenmemeye calis.mesela falci sana adim atma dedi diye atmamazlik yapma icinden ne geliosa onu yap onlarin dediklerine gore sekillendirme hayatini.Haklisin canim inan ben artik kendimden bile tiksiniyorum hala birakamadigim icin fali.
Ne demek tiksiniorum sakin oyle dusunme. Bak hepiimz bi sekilde mutlu olmak icin fallara bulastik. Ve bi gun gelecek o kadar mutlu olcaz ki boyle seylere ihtiyac duymucaz. Fallarda hayatimizdaki zor gunlerimizde kendimizi oyaladigimiz seyler olarak kalacak. Suan fal baktirmamaktan ziyade o kadar etkilenmemeye calis.mesela falci sana adim atma dedi diye atmamazlik yapma icinden ne geliosa onu yap onlarin dediklerine gore sekillendirme hayatini.
Ne demek tiksiniorum sakin oyle dusunme. Bak hepiimz bi sekilde mutlu olmak icin fallara bulastik. Ve bi gun gelecek o kadar mutlu olcaz ki boyle seylere ihtiyac duymucaz. Fallarda hayatimizdaki zor gunlerimizde kendimizi oyaladigimiz seyler olarak kalacak. Suan fal baktirmamaktan ziyade o kadar etkilenmemeye calis.mesela falci sana adim atma dedi diye atmamazlik yapma icinden ne geliosa onu yap onlarin dediklerine gore sekillendirme hayatini.
Bana at ben görcemselam kızlar hepinize mutlu akşamlarr nur banu ya baktırasım var ama bana artık falcılar yeni birisini görsün istiyorum yeni bir aşk istiyorum.. hiç bir falcı bana yeni birisini görmedi bunca yıldır
Ve en son Gizem Sitare, Banu Yılmaz, yeşilçingene, geysu ve Aylin Murattan da yorum aldıktan sonra tellwe hariç bütün hesaplarımı kapattım(orada cadının elmasına fal atmıştım, atalı 2 hafta oluyor ama henüz yorumlanmadığı için beklemedeyim ) Netice itibariyle anda iyi yorumcular olabilir belki ama geleceği Allahtan başka kimse bilemez, hiçbiri de bilemedi zaten. Bense hesapları kapatınca o kadar hafifledim ki anlatamam size, boş yere hayaller peşinde koşmaktansa, kendi kendime pozitif telkinler veriyorum ve inanın kendimi çok iyi hissediyorum. Darısı hepinizin başına olsun inşallah... burayı ve sizlerin yazdıklarınızı okumayı çok seviyorum o yüzden buradan kovsanızda ayrılmayacağım :) yeni yılda herkese sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum :) Her günümüz bir öncekinden güzel olsun, her şey gönlümüzce olsun inşallah:)Merhabalar yeniyim gibi gözükse de aslında eskiyim :) Çünkü takriben 10-11 aydır üye olmadan yazdıklarınızı okudum. Evet Benim hikayem de herkes gibi aşağı yukarı... Şundan 1 sene önce fal bile kapatmazken, hayatımla ilgili karmaşık bir durumdan ötürü haftada 3-4 kez “üstelik de parayla” fal baktırmaya başladım; amacım asla gelecekten haber almak değildi, zira gaybı Allah’tan başkası bilemez ama anlık durumla ilgili merakımı gidermek istiyordum. Bu süreçte İlkay Gür, Chitra, Rezzan Abla, Gizem Hatun, Banu Doğru , Elfin Demet, Elif Hanzade, Müge Aydın, Şevval Erdal, Hülya Demir, Nehir Ateşoğlu, Selin İmer, Eylem Tüzün, Berrak Okur, Melisa Yılmaz, Esma Sultan, Pelin Bilge Özdoğru, Gonca Polat, Meral Ateş, Melek Yıldız, Cemre Yağmur, Janset Özün, Efsun Aksoy, Alev Öztürk, Katre Güneş, Sarp Kılıç, Nisan Demirok, Nil Uğurlu ve yenilerden Marin Şahin ve ismi aklıma gelmeyen birkaç yorumcuya daha gerek kahve falı, gerek tarot, gerekse Katina olmak üzere onlarca fal yorumlattım. Netice de anladığım tek birşey var ki, hemen hemen hepsi sözleşmiş gibi aynı yorumları yapıyorlar ve sorduğumuz soru üzerinden ilerliyorlar. Sonucuda bir güzel pembeye bağlıyorlar, bizim gibi saflara da o an için mutlu olmak ve bu yorumculara şatafatlı yorumlar yapmak düşüyor. Bu saydığım isimlerden en başta Gizem Hatun olmak üzere, Müge Aydın ve Elfin Demet’in anlık durumlarda ki hissiyatına güveniyorum, Rezzan ablayı da bilge kişiliği ve insanlığından ötürü ayrı kefeye koyuyorum. Aklımda kalanlardan: Chitraya spesifik soru sormadım, genel ve uzun bir yorum yapmıştı, hisli biri gibi ama çok da ahım şahım değil yani, üstelik sorumu bile cevaplamadı. Eylem Tüzün ilk Falda beni bana anlattı sanki ama sonrakilerde ilkinin üzerinden yürüdü. İlkay Gürde geçmiş ve anda fena değildi diye hatırlıyorum. Burada “Cemre Yağmura” ayrı bir parantez açmak istiyorum, çok ahım şahım bir fal bakmadı belki ama atmayı planladığım bir adımı da tak diye söyleyiverip beni şaşırtmıştı. Nehir Ateşoğlu bayağı trajikomik bir faldı. Hülya Demir o an iyi gibiydi ama sonrasında bana yazdığı bir kaç cümlenin aynısını arkadaşıma da yazdığını gördüm ve o an da bitti benim için :) Yaz yaz bitmez yani... Son kalan kredilerimi de tüketip bu fal işlerini noktalamayı ve artık önüme bakmayı düşünüyorum. İçinde bulunduğum durumla ilgili hiçbir değişiklik yok ve fal baktırdıkça da hep bir umutla aynı kısır döngünün içinde debelenip duruyorum ama şunu da çok iyi biliyorum ki bu yaşadıklarım benim sınavım, sizlerimde sınavınız ve tüm kalbimle inanıyorum ki Rabbim sevdiği kullarını sınıyor, Çaresiz dertlerle sınamasın inşallah... Zamanla her şey geçecek, burada bulunan herkes için çok güzel günler gelecek, Yeter ki Allahtan umudumuzu kesmeyelim... Şimdilik hoşçakalın:) Yorumcularla ilgili sorularınız varsa naçizane cevaplamaya çalışırım...
Umarim o guzel mutlu gunlere en kisa zamanda ulasiriz canim ve dedigin gibi bu fal olaylari gecmiste kalan anilar olur sadece.Ne demek tiksiniorum sakin oyle dusunme. Bak hepiimz bi sekilde mutlu olmak icin fallara bulastik. Ve bi gun gelecek o kadar mutlu olcaz ki boyle seylere ihtiyac duymucaz. Fallarda hayatimizdaki zor gunlerimizde kendimizi oyaladigimiz seyler olarak kalacak. Suan fal baktirmamaktan ziyade o kadar etkilenmemeye calis.mesela falci sana adim atma dedi diye atmamazlik yapma icinden ne geliosa onu yap onlarin dediklerine gore sekillendirme hayatini.
Bana at ben görcem
beni o kadar mutlu edersin ki anlatamam sana
teşekkür ederim canım benim yaa :)) cidden fal baktırmaktan sıkıldım hep aynı adamı görüp duruyorlar yeni aşk istiyorum ben hiçbir Allahın kulu görmedi bana yenisini kahve içip çevirince atıcam sana bana sallarsan yeni aşk kapını çalacak felan diye bi mutlu olayımsen yeter ki mutlu ol canım ya.
At bakayım bakalım ne sallıcam :)teşekkür ederim canım benim yaa :)) cidden fal baktırmaktan sıkıldım hep aynı adamı görüp duruyorlar yeni aşk istiyorum ben hiçbir Allahın kulu görmedi bana yenisini kahve içip çevirince atıcam sana bana sallarsan yeni aşk kapını çalacak felan diye bi mutlu olayım
At bakayım bakalım ne sallıcam :)
tamamdır görcemyeni aşk gör yeter tatlım bana inan mutlu olurum belki o enerjinle yenisi olur dur kahve yapayım bari hemen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?