Binnaz Abla

Şevdar’ın çıktı dediğin şeyi başka bilen oldu mu canım
Yok canım çünkü o kartla ilgili biseydi daha oncede ayni kart cikti ama farkli sekilde yorumlanmisti bi olay degilde kisinin karakteri olarak sevdar olay olarak yorumladi ve cikti böyle yazincada korkuyorum ama insallah devami da gelir sevdar benim adami gömmüştü tek gömen kisi olarak tarihe gecti

Elfin e baktırdın mı canım o nasıldı sende
Şevdar ile paralel mi
Gönlünde ne istiyorsan hayırlısıyla o olsun tatlım

Yeni mi baktrdin canim? Bende sevdara gondermeyi dusunuyorumda yani sence hangsi daha iyi di yani ani en cok hangsi sasirtti seni?

Yakalarsan Elfin derim bir tık daha önde sanki. Elfin geçmişi de bilmiş Şevdarda geçmiş pek yoktu.

Ciddi msn ya biri hayırlı derken öteki hayırsız mı dedi nasıl bi zıtlık

İkisi de çıkmayabilir oluyor öyle altı üstü fal

Ben hem elfine hem de şevdara baktırdım. Aslında ikisi de aynı durumdan aynı şekilde bahşediyor.Ancak ikisinin farklı baktığı bir olay var tabi ki. Durum netlik kazanmadığı için hangisi daha iyi onu söyleyemiyorum. Şevdarın karşı cinsle ilgili şu an ne durumda ne hissediyor kısmını bildiğini düşünüyorum.

Panpalar hem Elfini hem Şevdarı yakaladım. Taban tabana zıt konuştular ne dersiniz kimi dinlesem

canım ben ikisindende yorum aldım bir kaç defa ikisinide severim ama elfin şu son dönemlerde biraz tıkandı gibi geliyor şevdarda hissetmediği bir durumu söylemez diye düşünüyorum ama umarım hangisini gönlünden geçiriyorsan o çıksın :)

Arkadaşlar 3-4 yıldır fal baktırıyorum. Eski fallarımı okuyup temizlik yapayım dedim. Ve benim bir falım çıkmış haberim yok :) 2015 yılında bir yolun var Nurbanu bana 1 yıl içinde yaşayacaklarımı bilmiş. Tarot baktırmışım sorduğum kişinin bir konuyla önemli bir konu anlayacağınız bana yalan söylediğini bahsettiği durumun olmadığını ve 1 sene boyuncada olmayacağını açıkça söylemiş ve öylede olmuş. Hala fal bakıyorsa tekrar baktırırım.

bakıyor arkadaşımm ben de çok etkilendim ondan ama vaadelerine daha var

arkadaşlar nur banu çevrim dışıyken byvde bulamıosunuz. bu yüzden ara ara yoklamak gerekio. meraklılarına duyurulurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…