- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
Yok canım çünkü o kartla ilgili biseydi daha oncede ayni kart cikti ama farkli sekilde yorumlanmisti bi olay degilde kisinin karakteri olarak sevdar olay olarak yorumladi ve cikti böyle yazincada korkuyorum ama insallah devami da gelir sevdar benim adami gömmüştü tek gömen kisi olarak tarihe gectiŞevdar’ın çıktı dediğin şeyi başka bilen oldu mu canım
Elfin e baktırdın mı canım o nasıldı sendeYok canım çünkü o kartla ilgili biseydi daha oncede ayni kart cikti ama farkli sekilde yorumlanmisti bi olay degilde kisinin karakteri olarak sevdar olay olarak yorumladi ve cikti böyle yazincada korkuyorum ama insallah devami da gelir sevdar benim adami gömmüştü tek gömen kisi olarak tarihe gecti
Teşekkür ederim elfine baktırmadım sabrım beklemeye yetmedi :)Elfin e baktırdın mı canım o nasıldı sende
Şevdar ile paralel mi
Gönlünde ne istiyorsan hayırlısıyla o olsun tatlım
bende şevdarı dediği olmadı ama elfinin kısmen dediği şeyleri yaşıyorumPanpalar hem Elfini hem Şevdarı yakaladım. Taban tabana zıt konuştular ne dersiniz kimi dinlesem
Yeni mi baktrdin canim? Bende sevdara gondermeyi dusunuyorumda yani sence hangsi daha iyi di yani ani en cok hangsi sasirtti seni?Panpalar hem Elfini hem Şevdarı yakaladım. Taban tabana zıt konuştular ne dersiniz kimi dinlesem
Ciddi msn ya biri hayırlı derken öteki hayırsız mı dedi nasıl bi zıtlıkPanpalar hem Elfini hem Şevdarı yakaladım. Taban tabana zıt konuştular ne dersiniz kimi dinlesem
Yeni mi baktrdin canim? Bende sevdara gondermeyi dusunuyorumda yani sence hangsi daha iyi di yani ani en cok hangsi sasirtti seni?
Ciddi msn ya biri hayırlı derken öteki hayırsız mı dedi nasıl bi zıtlık
Panpalar hem Elfini hem Şevdarı yakaladım. Taban tabana zıt konuştular ne dersiniz kimi dinlesem
bakıyor arkadaşımm ben de çok etkilendim ondan ama vaadelerine daha varArkadaşlar 3-4 yıldır fal baktırıyorum. Eski fallarımı okuyup temizlik yapayım dedim. Ve benim bir falım çıkmış haberim yok :) 2015 yılında bir yolun var Nurbanu bana 1 yıl içinde yaşayacaklarımı bilmiş. Tarot baktırmışım sorduğum kişinin bir konuyla önemli bir konu anlayacağınız bana yalan söylediğini bahsettiği durumun olmadığını ve 1 sene boyuncada olmayacağını açıkça söylemiş ve öylede olmuş. Hala fal bakıyorsa tekrar baktırırım.
Canım sen ne baktırdın?bakıyor arkadaşımm ben de çok etkilendim ondan ama vaadelerine daha var
ben kahve baktırmıştım canımCanım sen ne baktırdın?
yanlışlıkla tutmuş olabilir mi?Çıkan fal haberi esin güven.. çok enteresan hiç beklemezdim.
hayırlısıYani yanlışlıkla mı tuttu bilmiyorum ama ben bu kadının enerjisini sevdim.
Çok iddialı konuşmuştu bir şey hakkında. Dediği gibi oldu bugün :))
Yanlışlıkla bile olsa olması mutlu etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?