Beğendin mi peki ? Fiyatına değer miydi?Canım kayda aliniyomus tekrardan dinliyormuşsun ama talepte bulun ben oyle yapmistim hemen sesli bakti geri telefona gecti
Valla ben olumsuz olduğunu duyduğum için gittiydim. Bildiğine sevindim bak :) iyiBildi kızlar anda iyiydi umarım karsi tarafida bilmistir gelecek de önemli değil çünkü insanın tek bir hareketi bile herseyi mahvedebiliyor kaderde ne varsa o pembeci degil dimi?
Canım telefonda söylediklerini de pcden dinleyebiliyorsun. Telefonda numarandan seni onlar arıyor sanırım soran sendin bunu da. 850 li bir hattan arıyor.Yav bu Şevdar hep telefonla bakıyor sesli niye bakmıyor Yahu :/ ben anlamam telefondan. Hem unuturum söylediklerini.
Bilmiyorum iyi gibiydi cikarsa degdi diycem fallara cikmadan yorum yapmiyorum canım boylede bi takintim var sanki iyi desem tersi olcak kotu desem tersiBeğendin mi peki ? Fiyatına değer miydi?
Normalde olumsuz yorum yapan biriyse sevinebilirim ama anda iyiydi umarim geysu degildirValla ben olumsuz olduğunu duyduğum için gittiydim. Bildiğine sevindim bak :) iyi
Peki profilinde imparator acilimi ve burc secin diye yazmis yani ask adina da baktirsam bu acilimi mi secmeni soyluyor genelde iliski acilimindan bakmiyorlar mi canim?Canım telefonda söylediklerini de pcden dinleyebiliyorsun. Telefonda numarandan seni onlar arıyor sanırım soran sendin bunu da. 850 li bir hattan arıyor.
Geysu da bilmiş miydi?Normalde olumsuz yorum yapan biriyse sevinebilirim ama anda iyiydi umarim geysu degildir
Geysu mukemmeldi bendeGeysu da bilmiş miydi?
Herkese bekle adım atma o gelecek deniyor galiba. Belki adım bizim tarafımızdan atılsa düzelecek. Banada hep adım atma dediler ben attım görüştüm kendim gördüm ne düşündüğünü ne hissettiğini. En azından kafamda binbir şey kurmaktan iyidirÜye ismi hatırlamıyorum ama burda her falcının barışcaksınız diyip eski sevgilisi başkası ile nişanlanan bile var
Canım bu hatun sadece ilişkiyi değil etrafı da görmek istiyor yani geniş bakıyor bazen. Ben de pek çok seçimimde imparator açılımı yapıyorum. Mesela sen de o olmalı çünkü sen de aile de devredeydi.Peki profilinde imparator acilimi ve burc secin diye yazmis yani ask adina da baktirsam bu acilimi mi secmeni soyluyor genelde iliski acilimindan bakmiyorlar mi canim?
hmmm. Özelden bir yazışalım senle.Geysu mukemmeldi bende
Himm anladim canim evet bu durumda daha mantikli tesekkur ederim:)Canım bu hatun sadece ilişkiyi değil etrafı da görmek istiyor yani geniş bakıyor bazen. Ben de pek çok seçimimde imparator açılımı yapıyorum. Mesela sen de o olmalı çünkü sen de aile de devredeydi.
rica ederim canım. Beni de doğa ve şevdar uyardıydı bu konudaHimm anladim canim evet bu durumda daha mantikli tesekkur ederim:)
Bu sefer son diye diye yine indrmde kredi aldimrica ederim canım. Beni de doğa ve şevdar uyardıydı bu konudaumarım işine yarar.
tamam canım ama senden bir ricam var. Bu faldan sonra binnaz sayfasını kapat lütfen hem fiyatlar yüksek hem de dün konuştuk. Para fazla devrede olunca güvenilirlik gidiyor. Bu site şu an bu şekilde. Ucuz sitelere bak orda da iyiler muhakkak var canım. hatta mümkünse baktırma bile. Çok öpüyorum seniBu sefer son diye diye yine indrmde kredi aldimbari yari yariya dussun fiyati diye bakalim sesliye gecince atmayi dusunuyrum ama telefnda suan birde bu aralar cok alim yapiyor ben ortam sakinken yakalayayim dedim baktirinca paylasirim bende
Sadece o mu? günlerdir kimleri kimleri yazdık. Ses çıkarmamaları zaten amacı ortaya çıkarmadı mı? Amaç ticaret, sen memnun olmasan da kitle geniş olduğundan çok birşey kaybetmiyor. İlk fiyatları duyunca protesto ettik de noldu? Binnaz da baktıran sayısı yine fazlaydı.Su binnaza para kaptrmayin ya gercekten cok tiksindim binnazdan. Hala gunes eryavuz da online orda. Kadinin copy paste fal attgini delillerimle yolladim. 2 ay gecti hala orali olmadilar. Tek dertleri para kazanmak insanin biraz vicdani olur ya hem umudumuzdan oluyoruz hem paramizdan.
Aynen canim haklisin umarim kendime yaptigim son haksizlik olur bu ve bir daha baktirmam bir sene baktrmadan durdum ama bir kere atinca resmen bagimlilik yapiyor ve devami geliyor insallah bu son olacak bende opuyorum senitamam canım ama senden bir ricam var. Bu faldan sonra binnaz sayfasını kapat lütfen hem fiyatlar yüksek hem de dün konuştuk. Para fazla devrede olunca güvenilirlik gidiyor. Bu site şu an bu şekilde. Ucuz sitelere bak orda da iyiler muhakkak var canım. hatta mümkünse baktırma bile. Çok öpüyorum seni
Haklisin canim inan ben artik kendimden bile tiksiniyorum hala birakamadigim icin fali.Su binnaza para kaptrmayin ya gercekten cok tiksindim binnazdan. Hala gunes eryavuz da online orda. Kadinin copy paste fal attgini delillerimle yolladim. 2 ay gecti hala orali olmadilar. Tek dertleri para kazanmak insanin biraz vicdani olur ya hem umudumuzdan oluyoruz hem paramizdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?