Binnaz Abla

Canım telefonda söylediklerini de pcden dinleyebiliyorsun. Telefonda numarandan seni onlar arıyor sanırım soran sendin bunu da. 850 li bir hattan arıyor.
Peki profilinde imparator acilimi ve burc secin diye yazmis yani ask adina da baktirsam bu acilimi mi secmeni soyluyor genelde iliski acilimindan bakmiyorlar mi canim?

Üye ismi hatırlamıyorum ama burda her falcının barışcaksınız diyip eski sevgilisi başkası ile nişanlanan bile var
Herkese bekle adım atma o gelecek deniyor galiba. Belki adım bizim tarafımızdan atılsa düzelecek. Banada hep adım atma dediler ben attım görüştüm kendim gördüm ne düşündüğünü ne hissettiğini. En azından kafamda binbir şey kurmaktan iyidir

Peki profilinde imparator acilimi ve burc secin diye yazmis yani ask adina da baktirsam bu acilimi mi secmeni soyluyor genelde iliski acilimindan bakmiyorlar mi canim?
Canım bu hatun sadece ilişkiyi değil etrafı da görmek istiyor yani geniş bakıyor bazen. Ben de pek çok seçimimde imparator açılımı yapıyorum. Mesela sen de o olmalı çünkü sen de aile de devredeydi.

Himm anladim canim evet bu durumda daha mantikli tesekkur ederim:)

rica ederim canım. Beni de doğa ve şevdar uyardıydı bu konuda umarım işine yarar.
Bu sefer son diye diye yine indrmde kredi aldim bari yari yariya dussun fiyati diye bakalim sesliye gecince atmayi dusunuyrum ama telefnda suan birde bu aralar cok alim yapiyor ben ortam sakinken yakalayayim dedim baktirinca paylasirim bende

Bu sefer son diye diye yine indrmde kredi aldim bari yari yariya dussun fiyati diye bakalim sesliye gecince atmayi dusunuyrum ama telefnda suan birde bu aralar cok alim yapiyor ben ortam sakinken yakalayayim dedim baktirinca paylasirim bende
tamam canım ama senden bir ricam var. Bu faldan sonra binnaz sayfasını kapat lütfen hem fiyatlar yüksek hem de dün konuştuk. Para fazla devrede olunca güvenilirlik gidiyor. Bu site şu an bu şekilde. Ucuz sitelere bak orda da iyiler muhakkak var canım. hatta mümkünse baktırma bile. Çok öpüyorum seni

Su binnaza para kaptrmayin ya gercekten cok tiksindim binnazdan. Hala gunes eryavuz da online orda. Kadinin copy paste fal attgini delillerimle yolladim. 2 ay gecti hala orali olmadilar. Tek dertleri para kazanmak insanin biraz vicdani olur ya hem umudumuzdan oluyoruz hem paramizdan.

Harbi ya gecen filimde gördüm masanin altına ses dinleyeci koyuyorlae filmde bizde inaniyoruz ne pismanim cafelerde baktirdigima, vallah yine ögrendikki kimse gelecegi görmüyor. Abi ben kendim fal bakiyorum tamamiyla atiyorum birine gecen dedimki sevgilinin eski sevgilisini görecen kalabalik ortamda karsi karsi geleceksiniz. Kiz beni gece yarisi ariyor diyorki konserdeym suan o kizda burda karsikarsi geldk oha falin cikti diyoe halbuki bunun cikmasi ztn 100de 80 yani insan elbette bi yerde bunun gibi cok örnegim var millet yakami birakmaz oldu ama ben gülüyoeum cünkü herkwze aynisini diyorm fal tamamiyla atmasyon tutmasyon. Ben 10 sey sallarm 8i cikar. Burda reklam yapmak istemiyorm sakin yanlis anlamayin tövbelyimde ztn asla bakmam demek istedgm tek sey falcilarda iste salliyor hangisi tuttuysa artik ha niye baktiriyosn ozaman diyosaniz, cünkü her birakmak istedigimde kahve icip ceviresim geliyor. Bagimlilik iste

Sadece o mu? günlerdir kimleri kimleri yazdık. Ses çıkarmamaları zaten amacı ortaya çıkarmadı mı? Amaç ticaret, sen memnun olmasan da kitle geniş olduğundan çok birşey kaybetmiyor. İlk fiyatları duyunca protesto ettik de noldu? Binnaz da baktıran sayısı yine fazlaydı.

Aynen canim haklisin umarim kendime yaptigim son haksizlik olur bu ve bir daha baktirmam bir sene baktrmadan durdum ama bir kere atinca resmen bagimlilik yapiyor ve devami geliyor insallah bu son olacak bende opuyorum seni

Haklisin canim inan ben artik kendimden bile tiksiniyorum hala birakamadigim icin fali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…