Binnaz Abla

Çıkan fal haberi veriyim size. Geysu nun falının yarısı çıktı. İş ile dedigi şeyleri yaşıyorum şu anda dediği şekilde verdiği harflerde dedigi gibi başka bir şehirde işe basladim. :)
Aa sevindim bir de fallar bana hiç çıkmıyor diyordun hep :) taşınıyor musun? Kolay gelsin ve hayırlısı olsun. Geysu bana çıkmadı çıkmıyorr hiç demek ki bana uymadı enerjisi pek.

Tellwe’deki falcıların çoğu ne kadar seviyesizler ya, yolda durdurup el falına bakan çingeneler çoğundan daha iyidir

Çıkan fal haberi veriyim size. Geysu nun falının yarısı çıktı. İş ile dedigi şeyleri yaşıyorum şu anda dediği şekilde verdiği harflerde dedigi gibi başka bir şehirde işe basladim. :)

Söyledigi vade de mi cikti? Bir de beklenmedik bir sey miydi?

Aa sevindim bir de fallar bana hiç çıkmıyor diyordun hep :) taşınıyor musun? Kolay gelsin ve hayırlısı olsun. Geysu bana çıkmadı çıkmıyorr hiç demek ki bana uymadı enerjisi pek.
Canım valla artık umudum yoktu. Artık herşeyi bırakmıştım. Forma bile girmiyordum. Bi anda oldu. Başvurmadığım bi yerdi. 30 yaş üstü bir erkeğin yardımıyla giriceksin demişti. Gerçektende üniversitede sınıfımıdaki bi abi beni aradı normalde hiç konuşmayız merhaba merhaba. Hemen gel yarın başla dedi. 1 haftadır onunla uğraşıyorum ev tuttum falan dünde başladım işe. Ama kimsenin bilemediği şeyler oldu. Mesela benim bu işi geysu bildi ama tam bilemedi. Benim beklediğim sevdiğim insanla başka şehirlerdeydik. Ben onun çalıştığı yerde işe başladım. Onun şehrine taşındım Ama umursamadım hiç en son zamanlarda. Şu anda işe başladım hala hiçbir şeyi umursamıyorum. Bi giriyim yazıyım dedim platforma daha yeni girebildim uğraşıyorum 1 haftadır git gel eşyalar falan

Söyledigi vade de mi cikti? Bir de beklenmedik bir sey miydi?
Evet 2,3 haftalık vadede demişti. Ve hiç beklemediğim bir şeydi. Başvuru bile yapmamıştım o şirkete. Bir erkeğin yardımıyla olucak demişti öyle olmuştu. B,E harfleri olabilir çalışacagın yerde demişti. Başladığım şirketin ismi Be..... ile başlıyor :)

Bana dedigi hic bir sey cikmadi kac ay gecti ondan sasirdim hayirli olsun:)

Bana dedigi hic bir sey cikmadi kac ay gecti ondan sasirdim hayirli olsun:)
Valla benimde umudum yoktu hemde hiç. Herkes pembeci diyo gelecek patlıyo diye. Benim için büyük şok oldu. Şöylede birşey var benim geysuda 2, falım çıktı. Yani ilk falıyla aynı şeyleri söyledi. İlk falının vadeleri geçti. Bedava kreim var diye tekrar öylesinde attım. Bu sefer vadeler tam tuttu ama aşkla ilgili dediği olurmu bilmem. Ama olmasını istemiyorum şu saatten sonra. Çünkü üstünü çizdim ben o insanın. Ama güzel şeyle falları bıraktıktan sonra oldu diyebilirim.

Ucundan chitranın dediği oldu . Sadece bana bulunduğun konumdan uzakta bir iş görüyorum demişti o tuttu. Marttan sonra iş başı olucak demişti. Birde genellikle bayanların olduğu bir yerde çalışıcaksın bayanlar çoğunlukta olucak dedi. Oralar inanılmaz patladı. Benim çalıştığım yerde 800 den fazla erkek çalışıyor toplasan 30 bayan yok. Benim çalıştığım birimdede sadece 2 kızız.

Bnde 3 fal attim hep erteledi 2-3 hafta dedi bekle dedi ama kac hafta gecti üzerinden. Bende atmiyorum bir ay oldu sanirlm

Hayatta ne olacağı belli olmuyorr bak hem o kişinin olduğu şehire gitmişsin hem de apar topar olmuş, kısmet olunca vesile olan biri çıkıyor mutlaka.

Bnde 3 fal attim hep erteledi 2-3 hafta dedi bekle dedi ama kac hafta gecti üzerinden. Bende atmiyorum bir ay oldu sanirlm
Bende dediğim gibi şaşkınım hala. milyarlar döktüm fal olayına. 18 aydır işssizim. Aşk desen yerin altında. Kimsenin dediği ufacık tutmadı. Tutacağınıda düşünmüyordum.Herşeyden herkesten vazgeçtim. Hep hayırlısını diledim Allahtan. Hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın dedim. Bakalım daha 2 gün oldu çalışalı. İnşallah hayırlı bir şekilde devam eder

Hayatta ne olacağı belli olmuyorr bak hem o kişinin olduğu şehire gitmişsin hem de apar topar olmuş, kısmet olunca vesile olan biri çıkıyor mutlaka.
Aynen öyle artık bu saatten sonrada inşallah bulaşmam şu fal olayına. Kurtuldum bakalım şimdilik aklıma bile gelmiyor. Zaten artık o kişide sildim. Ben aylarca bekledim tık yok ben orada yaşamaya başlıyınca orda işe başlayınca bana gelmesin şu saatten sonra.

Bende atmicam daha
Tellweyi ben de sevmiyorum ama sonra biri konuşuluyor burda merak edip atıyorum. Yine memnun kaldıklarım oldu aslında tellwede binnazdan bazen daha iyi bakan falcılar var son zamanlarda banu, yulee, evremdamla tutturdu bana en azından uygun fiyatlılar diye atıyorum, tutmayınca da üzülmüyorum.

Ben aralik ayinda baktirdim en son. Bosa para ve umut

Ben aralik ayinda baktirdim en son. Bosa para ve umut
Aslında ben geleceği bilemediklerini kabullendim anı bilseler bana yetiyor, yakın gelecekte söylenilen şeyler de tutabiliyor 1-2 haftalık süreç özellikle. bana şimdiye kadar gelecek için uzun vade verilen fallar hep patlamıştır, en uzak 1 ay sonra dedikleri şeyler oldu o yüzden gelecekte şu şu olacak dediklerinde çok umutlanmıyorum.

Geysunun ani bile yanlismis bende seviyor düsünüyor dedi ama öyle olmadigini cok gec anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…