Aynen bana da Elfin çok iyi biliyor burada sürekli söyleyince bazen reklam filan diye şüpheleniliyor die çok söylemek istemiyorum ama bana tam anlamıyla enerjisi tutuyor, tabi daha önce bir kaç dediği olmadı arada bilemediği şeyler olsa da her falında %80 oranla en iyi o şu anda. Geçen hafta ben de attım yeni bir gelişme olunca ve yine bildi içinde olacağım durumu şu an dediği yönde. Yazılı da çok özenli ama ayen ben de sesli yorumunu daha çok seviyorum sadece bir kere sesli alabildim yorum.olumlu olumsuz bagladi. net konusmadi. cocuk seviyorm diyor asigim diyor ama mantigim senle olmaz kizginim diyor. iste biraz alttan almam gerek dedi ama bu benim dengemi sasirtiyor. yani yazili yorumundan sesli yorumundaki gibi tat alamiyorum Elfin'in. ama anda iyi biliyor. yani katina 6 aylik diyorlar ama bu olacaklari ilk attigimda gormedi orda 2 aylik yasayacklarimi ozetledi. gelisme olunca attim snr yine attim olmadan aynilarini dedi ve cikti. bakiyorm suna kadar en iyi o bildi. cogu bana seviyor dedi ama duygusal yok dedi. tamamrn cocuk da duygus degil ama takildigim diyebiliyor.
İnşallah canım, sanki her yazdığında çıktı yazmışsındır diye hemen bakıyorum mesajına belki de az kalmıştırLizyaa lütfen banada ciksin elfinin fali
KIzlar Binnaz’da Elif Hanzade hakkındaki düşünceleriniz nedir? O mu Kesira mı kararsızım biraz kredim var bu sefer farklı birine mi atsam diyordum. kesira bana çok önceden baktığında eh işteydi ama çok seveni de var.
Evet aynen nokta atışı yoktu hiç, iki sene önce baktırmışım. Binnazda kredim var ve anda durumları bilen birine atasım var Elfinve Doğa’ya yeni attım başka falcı da bulamıyorum orda.Kesira çıkmıyor, iyi falcı değil zaten ağzı iyi laf yapıyor tavsiye etmem. Eski falın varsa aç dinle şunu da bildi şok oldum dediğin hiçbir şey olmadığını sen de göreceksin.
Ben de seni düşünmüştüm geçen gün neden yazmıyor acaba uzun zamandır dir. Bir gelişme mi oldu?Kızlar selam uzun süredir yoktum hesabimin baska telefonda acik kalmasiyla sifrem ve mailim degistirilmis fesatlık olsunda nasil olursa olsun site yonetimi de yardimci olmadi sagolsun butun fallarim patlayarak araniza yeniden katilmis bulunmaktayim
Elfin sadece hafta için 7 gibi giriyor( sabah 5:30 girdiği bile oluyor) sabah, 1-2 kişi alıyor ve sadece yazılı bakıyor ben de sesli istiyorum ondan ama yok. Haftasonu girerdi önceden ama artık bazen giriyor genelde de Pazar günleri. Yazılı falı patlamış mıydı sende?bir haftadır elfin'i bekliyorum, neden artık sesli bakmıyor acaba? yazılı yorumunu beğenmemiştim sesli yorumu yakalarsam bir kez daha denemek isterim
Binnaz’da falcı yok neredeyse ama biraz daha yükleyebilirim dersen 800 krediye Doğa Dan iyi aşk konusunda ama, Elfin iyi o da 100 kredi oldukça pahalı. Asenat fena değil ama çok online olmuyor.kızlar merhaba çok eğlenceli gözüküyodu muhabbetiniz, kayıt oldum sırf size katılmak için.. 600 kredim var kime baktırym?
Elfin sadece hafta için 7 gibi giriyor( sabah 5:30 girdiği bile oluyor) sabah, 1-2 kişi alıyor ve sadece yazılı bakıyor ben de sesli istiyorum ondan ama yok. Haftasonu girerdi önceden ama artık bazen giriyor genelde de Pazar günleri. Yazılı falı patlamış mıydı sende?
Evet ben de sesli fal tercih ederim, bir kere sesli alabildim ondan çok uzun ve güzel bakıyor, konuşması da çok düzgün ama pek bir şey tutmayan tek falıydı bana sesli olan falı. son zamanlarda yaşadığım gelişmelerden dolayı üstüste çok yorum aldım ondan, yakın gelecek ve anda bana bilen bir kaç yorumcudan biri, son falında da bir öngörüsü oldu ve onu yaşıyorum şu anda bakalım 2 haftalık bir süreç dedi sonuç çıkar mı bilmiyorum.aslında falın patlamasından ziyade kısa gelmişti yazılı yorum. fakat nokta atışları vardı hakkını yemek istemem. sesli yorum uzun, detaylı ve daha samimi geliyor bana.
Oldu evet sonuc olumsuz oldu ama olumsuz diyenlerinde dedigi çıkmadı tamamen farkli bi nedenden dolayi olumsuz oldu fallarin hepsi patladi artik hicbirine inanmıyorumBen de seni düşünmüştüm geçen gün neden yazmıyor acaba uzun zamandır dir. Bir gelişme mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?