- 1 Ocak 2018
- 7
- 5
- 1
- 30
Bende dediğim gibi şaşkınım hala. milyarlar döktüm fal olayına. 18 aydır işssizim. Aşk desen yerin altında. Kimsenin dediği ufacık tutmadı. Tutacağınıda düşünmüyordum.Herşeyden herkesten vazgeçtim. Hep hayırlısını diledim Allahtan. Hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın dedim. Bakalım daha 2 gün oldu çalışalı. İnşallah hayırlı bir şekilde devam eder
Aynı bende oyleydim. Akışa bıraktım en son. Üzülsemde aynı üzülmesende aynı dedim. Bosverdim. Oyalanıcak şeyler buldum. Hiç ummadigim anda uyurken telefon geldi. Hemen ertesi gün eğitime gittim. Nasip böyleymiş. Inşallah burdaki herkes ileride çok mutlu olur.Bende birebir aynı durumdayım bir senedir baktırmadığım kişi kalmadı. Akışa bırakmak gerekiyor sanırım. Hayırlı olsun güzel bir şekilde sonuçlanmış.
Ben ikisine de baktırdım zaten :) Fiyat yüksek olmadıkça baktırmıyodum hiç yani psikolojik olarak bilemeyecek gibi geliyor ama şimdi kahvede Mekselina diye biri baktı telefonda gayet tutarlıydıBinnaz’da falcı yok neredeyse ama biraz daha yükleyebilirim dersen 800 krediye Doğa Dan iyi aşk konusunda ama, Elfin iyi o da 100 kredi oldukça pahalı. Asenat fena değil ama çok online olmuyor.
Seneler önce çok baktırırdık arkadaşlarla , eğlencesine. Şu süre sonra şu olacak bu olacak dediklerinde hiç aklımızda tutmazdık. Bir keresinde arkadaşla dedik ki biz bunları unutup gidiyoruz bari bu sefer not defterlerimize yazalım, takip edelim. 10 sene önce oldu bu olay. Geçenlerde yurtdışına taşınacağım için evdeki herşeyi elden geçiriyordum o not defterini buldum. Adam benim gideceğim ülkeyi ve kaç sene kalacağımı 10 sene önceden bilmiş meğer... Tabii o zaman için bu olay çok alakasız olduğu için amma salladı ha deyip çoktan unutmuşuz...
İstanbulda melekler kahvesinin karşısındaki kafe. Eşcinsel olduğunu hatırlıyorum sadece, ismini hatırlamıyorum.Kime baktirdin?
Seneler önce çok baktırırdık arkadaşlarla , eğlencesine. Şu süre sonra şu olacak bu olacak dediklerinde hiç aklımızda tutmazdık. Bir keresinde arkadaşla dedik ki biz bunları unutup gidiyoruz bari bu sefer not defterlerimize yazalım, takip edelim. 10 sene önce oldu bu olay. Geçenlerde yurtdışına taşınacağım için evdeki herşeyi elden geçiriyordum o not defterini buldum. Adam benim gideceğim ülkeyi ve kaç sene kalacağımı 10 sene önceden bilmiş meğer... Tabii o zaman için bu olay çok alakasız olduğu için amma salladı ha deyip çoktan unutmuşuz...
İstanbulda melekler kahvesinin karşısındaki kafe. Eşcinsel olduğunu hatırlıyorum sadece, ismini hatırlamıyorum.
yorumunuzu görmeden yazmışım hemen heyecanla
Derin in mail adresi nedir nasıl ulaşılır kendisine ve ödeme nasıl oluyorkizlar merhaba iyi pazarlar herkese
umarim iyisinizdir. hayatimdaki gelismelerden sonra falcilarin durumlarini yaziyorum
is degistirdigimi bilen, ask hayatimi tututaran ve durum analizini muhtesem yapan sadece derin oldu - email ile fal bakiyor kendisi. geri donup okudum bugun ve gercekten her seyi tuturmus.
binnaz abla
maya demir de her seyi tuturdu ama sadece zamanlamasi tutmadi. hatta hayatima yeni girecek erkegi bire bir aciklamis ve o hayatima girince erkek arkadasimin donecegini soylemisti... hepsi tuttu. zamanlamasi 1 ay sarkti
ebru iyihuylu ie cok ucu acik konusmustu ama geri donmesi icerisinde 2 rakami var subat ayi yada 2 li gunler olabilir demis. oyle oldu durum analizi iyi.
suzan ozyaz. tam suanda okuyorudum tarihi tam tutturmus 2 ayli surede demis gercekten tam 2 ay sonra oldu... durum analizi cok iyi ve harflerine kadar bilmis bilginize. hayatimda degisiklik olacaginida dile getirmis- is degistirdim bildi. sasirdim suanda tutacagini tahmin etmiyodum.
ruya yildiz tutmadi.
meral saydam tutmadi.
esma sultan tam tuturamamis tarih acisindan fakat yeni ise baslayacagimi bilmis.
unutmadan tellwede geysuya baktirdim. tarihi tutmadi malesef ama durum analizini cok basarili buldum.
arkadaslar aslinda ben yeni is ariyodum fakat bu sekilde hizli olacagini dusunmuyordum gercekten 1 hafta icerisined yeni sozlesme imzaladim. bunu bilen bazi falcilar var yukarda.. normalde is arama sureci, bulma ve en onemlisi sozlesme imzalama cok uzun. hemencik oldu. umarim yardimci olmusumdur. sorulariniz varsa bana yazabilirsiniz.
sevgiler
artık eskisi gibi girmiyor sesli fal bakmıyor yazılı fal güzel değilNe zmn Elfine fal atmak istesem girmeyecegi tutuyor. yarin sabah girer ins.
Hümanın döneceğini sanmıyorum çünkü ilişki koçu bal olarak köşeyi döndü instagramdaaa hüma bal geri dönüyormuş gördünüz mü. karışır yine buralar
Hüma instagramdan bakım yapıyor mu pekiHümanın döneceğini sanmıyorum çünkü ilişki koçu bal olarak köşeyi döndü instagramda
Seans alıyosun sesli 57 yazılı 47 idi en son sana belli bi sayıda harf veriyo sen danışmak istediğin şeyi yazıyosun baya bişeyler yazabiliyosun o da yorumluyo bu şekilde adı da deryaHüma instagramdan bakım yapıyor mu peki
biliyorum yazili okurken kopuk geliyor ama bana cikti yazili faliartık eskisi gibi girmiyor sesli fal bakmıyor yazılı fal güzel değil
Didem kim Binnaz da mıKizlar dideme baktircam heralde cikmis onunki ama daha iyi su fali bakan varsa onerinizi alirim kahve fali beni paklamaz artik
Dİdem sonmez binnazdaDidem kim Binnaz da mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?