SevgiliArkadaşlar Merhaba, hepiniz sürekli fal baktıran kişilersiniz. Buna istinaden bizim online fal sistemimiz olcak. Bu sistem de türkiyenin her yerinden en iyi falcılar ve en gelişmiş sistemi kuracağız. Yani dünyanın her yerinden en iyi falcılara fal baktırılabilecek. Sistem hazır, yanlız ismine karar veremedik. ÖrneğinÖ Falcıbacı. Com veya fal aladdin . Com veya fal dünyası. Com gibi sizin önerebileceğiniz en iyi isimler neler olabilir. Site ismini bulan kişiye 100tl hediye yollayacağız. Ayrıca örneklerde türkiyede ismini çok duyup şu kişi en iyi 10 üzerinden 10 alır dediğiniz Falcıları da yazabilirsiniz. Onlarada sistemizde araştırma yaptıkdan sonra çalıştırabiliriz. Önceliğimiz isim şuan ama isim önerilerinizi alabilirsek çok sveiniriz. Üyeliğimiz reklam değil ama belki yinede kapatılabilir. Siz yine görüşlerinizi bildirin ben takipde olacağım. Dediğimiz gibi 100tl hediyemiz var. Bekliyoruz.
Nil Güneş e baktırdım.dediklerinden ufak tefek yaşadıklarım oldu ama esas konu çıkmadı.bi kaç kez baktırdım.yüzde 55 diyebilirimKızlar asenat kılıç ve nil güneşe baktıran var mı ?
Nil güneş bende çıkmadı ayrıca fala zoraki bakiyormus gibi konusuyorKızlar asenat kılıç ve nil güneşe baktıran var mı ?
Insan dinlerken yoruluyor :))Nil güneş bende çıkmadı ayrıca fala zoraki bakiyormus gibi konusuyor
Ben de çok beğendim. En nokta atışlı falım oydu. İnşallah dedikleri çıkarKesinlikle asenat kılıç 2 yıl önce baktirmistim dediklerinin yüzde seksenini yaşadım hisleri çok kuvvetli
Nil Güneş e baktırdım.dediklerinden ufak tefek yaşadıklarım oldu ama esas konu çıkmadı.bi kaç kez baktırdım.yüzde 55 diyebilirim
Ben beğendim iskambille de desteklemiş iskambili çok beğendimNil Güneş e baktırdım.dediklerinden ufak tefek yaşadıklarım oldu ama esas konu çıkmadı.bi kaç kez baktırdım.yüzde 55 diyebilirim
Ne baktırmıştınnNil güneş bende çıkmadı ayrıca fala zoraki bakiyormus gibi konusuyor
Ben katina da baktırdim kahvede.iskambil le desteklediğini hatırlamıyorum ama bazı dedikleri çıktı evet.asıl sonuç olmadı ama.Ben beğendim iskambille de desteklemiş iskambili çok beğendim
Özellikle. Sizlere çıktı mı merak ettimm teşekkürler
Chitra yı ben de beğenmedim.an da bile vasattı.zaten biseyede baglamadı fal sonucunu...Kızlar bi bana çıkmiyör galba bu fallar haleh Çetinern verdiği vade dogacan koralanin ve zeren yıldız patladı haleh ocak ayı yeni biri var dedi olmadı diğerleride mükemmel bir ay olacak sorduğum soryla ilgili gerçekten yanından bule geçmedi aksine ağlamaktn helak oldum nil gnes ismin içinde m y harfleri olan biriyle tartscksn demsti aralık ocak gbi m y degl ama iş yerden böyle bi tarstama yaşadım onun dsnda nil böyle ağır ağır bayiltcak gbi dominant bi tavırla knstu ocak Şubat gbi dedi parasal bi şey var dedi aileye ilgili ocak ksmi hcbirnde tutmadı acikası Şubat diyenler asil konuda çok fazla aralk aynda baktrdklarm ocak ocakta baktrdklarm Şubat dyorlar sinir bozucuŞubat ta atsam Mart dyckler ama tabikide böyle etkilndklerm oldu arnisa bahadir durak sancaktaroğlu mert göktürk bunlar çok güzel açıklama yaptlar vadelerde ocak ve aralıkta baktrmama rağmen Mart ortalarında Şubat sonlarnda dedler daha böyle mantıklı konustular bana kalirsa Şubat ayında biriyle tansstrlckmsm çıkarsa yazarm lakin cikmayanlar bunlarhiç sevmedklermde böyle beni gıcık edenler elif hanzade banu Bahram olmsz dedler ama böyle döverek konuşuyorlar mesela olmsz baSka 2 kişide der gbi daha doğrusu hiçbiri olmsz diyemedi böyle evet o adam döncek ama böyle söyle senn çabanla ama ama ama dye dye şimdi bu ne demek böyle fal baklm az iade edilir madem emin deglsnz madem tek soru istyorsnuz amalarla fal bakyilar ben begnmedm bu arada tellwe de chitrayi begnmedm medyum Hiper de egolu ama ocaliptus ve zahur iyi gbydi
hem kahve hem katinaNe baktırmıştınn
Elfin olumlu mu konuştu yoksa olumsuz mu konuştu sanaTum fallar patladi. tek Elfin bildi.
seni seviyor ama hayatindan biri var, onu sevmiyor, sadece fiziksel dedi. cocuk da aynisi dedi.Elfin olumlu mu konuştu yoksa olumsuz mu konuştu sana
Peki Elfin bir sonuca bağladı mı aranızdakileri yoksa belirsiz mi konuştu o konuda.seni seviyor ama hayatindan biri var, onu sevmiyor, sadece fiziksel dedi. cocuk da aynisi dedi.
olumlu olumsuz bagladi. net konusmadi. cocuk seviyorm diyor asigim diyor ama mantigim senle olmaz kizginim diyor. iste biraz alttan almam gerek dedi ama bu benim dengemi sasirtiyor. yani yazili yorumundan sesli yorumundaki gibi tat alamiyorum Elfin'in. ama anda iyi biliyor. yani katina 6 aylik diyorlar ama bu olacaklari ilk attigimda gormedi orda 2 aylik yasayacklarimi ozetledi. gelisme olunca attim snr yine attim olmadan aynilarini dedi ve cikti. bakiyorm suna kadar en iyi o bildi. cogu bana seviyor dedi ama duygusal yok dedi. tamamrn cocuk da duygus degil ama takildigim diyebiliyor.Peki Elfin bir sonuca bağladı mı aranızdakileri yoksa belirsiz mi konuştu o konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?