Binnaz Abla

Tellwee Yulee bu sefer sesli gondermis ama yarisindan fazlasinda sadece sorumu tekrarlamis bir de gecen falda soruda verdigim bilgiyi sanki kendi falda goruyormus gibi soylemis. Yorum bile sayilmaz en fazla 1-2 sey soylemis yine de verdigi bir tarih var atmis da olabilir sans eseri tutarsa tutar. Pek ozenmiyor fallarina, bir daha da atmam ona.

Mail adresi sizde var. Mı hatta denis varmış galiba mail ile bakan
Vardida maille atmislardi bana onceki hesabimda kaldi forum hesabim calindida bunu yeni actim denis sitede bakiyo diye biliyorum derin var herhalde maille bakan

Elif hazade hakkında ben se sizin gibi düşnuyorm çok kaba olarak cevap verdi aynı şekilde gizem sitare kahve falında yani çıkar benm fallarm kesin dedi donus yapanlar var dedi ben de anlam.vermedim cok olmszdu bari benle ilgili 2 3 bi şey deseydin dyecktm o kadar morlm bzldu ki dedm artık 30 kişiye baktrdm yok yani falla olcak is değil ya subat Mart nsan diyen de var ama ocak dynler patladı Şubat ilk hafta diyen baran Arman o da olmadı olmaz 2 gn var sanmam ama vade olarak değil de gidişat olarak bakalm subat Mart hangisi olacak ya da diğer tarhler de

Bi de şöyle acelya kartlar olmlu gelms en son kart kılıç onlusu mu ne sırtındn vurulan adam hayal kırıklığı üzüntü yasycksn dedi durumu anlattı evet o da istiyor söyle böyle sinra olmszu patlattı dedm his falan yok hemen kart diğerleri de öyle kartlar olmlu geldi hemen mthis bi öykü kartlar olmsz hayal kırıklığı eee hangisi doğru o zaman seçtign kartlarla hayat mi olur diyorm yani ne bileyim ne kadar mantkli he hani kart dsnda diyen hisleri olan insanlarda var mı var evet onlar dha mantkli bu noktada bana durak sancaktaroğlu ve arnisa daha mantkli geldi

binnazda Aren Yıldırım baktıran var mı nasıl kızlar

A
Açeyla ve Gizem sitare falları çıkmaz

Yazık günah degl mi ya az paralar yok ucunda bugn istediğ bi şey vardı dedm sonra alrm sonra dedim fallara 90 100 verrrken acmadin ihtiyacın olanı alamyorsn ki hangisinn olacak 2 ye ayrldi falci lar çoğunluk olumlu diyor diğer dedilerm olumsuz muhakkak bi 2 taraftan biri olacak belli olumlu olmsz o da belli eder kendini en ktu yaz sonu

Kızlar Ada soylu hakkında ne düşünüyorsunuz ben onun binnaz ablada birden fazla hesabı olduguğunu yada sitedeki diğer falcılarla iletişim içinde olduğunu düşünüyorum çünkü ona kahve falı attım sorumda ne isim belirttim ne gelecekle ilgili işle ilgili net soru sormamama rağmen hoşlandığım kişinin ismini bildi işle ilgili merak ettiğim diper falcılara sorduğum ama ona soymadığım birşeyi söyledi açıkçası bana inandırıcı gelmedi herşeyibukadar iyi net söylenesi ancak birden fazla hesabı olan yada diğer falcılarla bilgi alışverişi yaptığını düşündürdü hoşlandığın kişinin isminin içibdeki harfkeri sayıp direk ismini söylediği an ayrıca başka şeylerde var kesinlikle inandırıcı değil yıllardır hem onlibe hemde caddelerdeki falcılara fal baktırıyorum artık bu konuda uzman oldum kısaca ada soyluda bi nunara var bence kızlar

Belki de enerjisi tutmuştur sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…