- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Bana dönmüştü maile ama atamadim henüz
Mail adresi sizde var. Mı hatta denis varmış galiba mail ile bakanBana dönmüştü maile ama atamadim henüz
Vardida maille atmislardi bana onceki hesabimda kaldi forum hesabim calindida bunu yeni actim denis sitede bakiyo diye biliyorum derin var herhalde maille bakanMail adresi sizde var. Mı hatta denis varmış galiba mail ile bakan
aslında çok uzun zamandır maille bakıyor
aklimda olsun canim tesekkurlerLizyaa geçen hafta binnazda zeynep aksuya durugörü baktirdim memnun kaldım elfinle paralel şeyler söyledi
Binnaz’da Elif Hanzade, hiç beğenmedim hiç bir şey bilememiş his denen bir şey yok, ses kaydını da zor dinleyip bitirdim zaten sesi ve enerjisi de modumu düşürdü negatif etkiledi benidüşünen varsa tavsiye etmem, soru sormadan hemen sildim gitti
Binnaz’da Elif Hanzade, hiç beğenmedim hiç bir şey bilememiş his denen bir şey yok, ses kaydını da zor dinleyip bitirdim zaten sesi ve enerjisi de modumu düşürdü negatif etkiledi benidüşünen varsa tavsiye etmem, soru sormadan hemen sildim gitti
Açeyla ve Gizem sitare falları çıkmazBi de şöyle acelya kartlar olmlu gelms en son kart kılıç onlusu mu ne sırtındn vurulan adam hayal kırıklığı üzüntü yasycksn dedi durumu anlattı evet o da istiyor söyle böyle sinra olmszu patlattı dedm his falan yok hemen kart diğerleri de öyle kartlar olmlu geldi hemen mthis bi öykü kartlar olmsz hayal kırıklığı eee hangisi doğru o zaman seçtign kartlarla hayat mi olur diyorm yani ne bileyim ne kadar mantkli he hani kart dsnda diyen hisleri olan insanlarda var mı var evet onlar dha mantkli bu noktada bana durak sancaktaroğlu ve arnisa daha mantkli geldi
AcabaBenim özel baktırdığım iyi biri var bu siteler tırt
Aynen katılıyorum. Gizem Sitare'ye 2 kere baktırdım çıkmadı. Açelya anlık bile bilemedi.A
Açeyla ve Gizem sitare falları çıkmaz
Belki de enerjisi tutmuştur sana?Kızlar Ada soylu hakkında ne düşünüyorsunuz ben onun binnaz ablada birden fazla hesabı olduguğunu yada sitedeki diğer falcılarla iletişim içinde olduğunu düşünüyorum çünkü ona kahve falı attım sorumda ne isim belirttim ne gelecekle ilgili işle ilgili net soru sormamama rağmen hoşlandığım kişinin ismini bildi işle ilgili merak ettiğim diper falcılara sorduğum ama ona soymadığım birşeyi söyledi açıkçası bana inandırıcı gelmedi herşeyibukadar iyi net söylenesi ancak birden fazla hesabı olan yada diğer falcılarla bilgi alışverişi yaptığını düşündürdü hoşlandığın kişinin isminin içibdeki harfkeri sayıp direk ismini söylediği an ayrıca başka şeylerde var kesinlikle inandırıcı değil yıllardır hem onlibe hemde caddelerdeki falcılara fal baktırıyorum artık bu konuda uzman oldum kısaca ada soyluda bi nunara var bence kızlar
O zaman yıllardır enerjisi tutan tek falcı! Siz baktırdınızmı ona yada binnazda önerebikeceğinşzbaşka falcı varmı?Belki de enerjisi tutmuştur sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?