- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Alevi takvimine göre yapıyorum ben. Bu yıl 13 şubatta yapılacakmış. Bence sen de 13 şubatta başla. Bir kaç işi daha yapacaktı sanırım. Bir gün sonra yazacağım burada görürsem. İnş görürüzBende bu sene yatıcam rüyaya bakalım ne görücem ayrıcaaa:) benim annemde yapmış babamın evindeki muslktan su almış:) hayırlısı kimis 6 şubatta başladı dio kimi 13 şubatta başlıyor dio kafam karıştı
Alevi takvimine göre yapıyorum ben. Bu yıl 13 şubatta yapılacakmış. Bence sen de 13 şubatta başla. Bir kaç işi daha yapacaktı sanırım. Bir gün sonra yazacağım burada görürsem. İnş görürüz
3 gun normal oruc tutuyoruz degil mi? son gun hic su yok. tam nasil oluyor?Alevi takvimine göre yapıyorum ben. Bu yıl 13 şubatta yapılacakmış. Bence sen de 13 şubatta başla. Bir kaç işi daha yapacaktı sanırım. Bir gün sonra yazacağım burada görürsem. İnş görürüz
Tamam öyle yapim bende :) mutlaka haberleşelimm rüyada görücekmiyiz anlatırız
Ada soyluya cok baktirdim bildigi cok sey oldu burdan yazamam ama kisilerin agzindan cikan sozleri dahi bildigi oldu hisleri cok kuvvetli bir yorumcu diger falcilarla arkadastir degildir bilrmem ama bana cikan falida oldu cikmayanda oldu
Icinden bazi seyler cikiyor her sey cikmiyor hisli biri keske tam ciksa ama hicbir falim tamamen cikmamistir benim umarim sana cikarAslında bende gerçekten bilmiş olmasını ve gelecekte olacağını dediği şeylerin olmasını istiyorum ama herşeyi bilince şaşırdım şüphe ettim
Ilk fali Bende cikti seneye kadar yanliz kalcaksin vs demisti olumsuz bi faldi Ama dedigi gibi olduArkadaşlar Pelin Bilge hanım için ne düşünüyorsunuz bana dediği herşey çok net doğru idi ama zaman olarak çok uzun tarih verdi 5 ay 9 ay gibi ve böle beklemen gerekiyor sesi dediğini yaşayan be zaman konusunda aaaa benimki de öle is ama daha kısa zamanda düzeldi diyen oldu mu
Bende yapmak istiyorummmmm detay verir misinAlevi takvimine göre yapıyorum ben. Bu yıl 13 şubatta yapılacakmış. Bence sen de 13 şubatta başla. Bir kaç işi daha yapacaktı sanırım. Bir gün sonra yazacağım burada görürsem. İnş görürüz
Kızlar doğa dan hemen 100 tl olmuş gördünüz mu
Kızlar doğa dan hemen 100 tl olmuş gördünüz mu
ben hiç yorum almadım ondan iyimi yorum konusunda siz baktırdınızmı?
Merhaba elfin in yorumunu aldınız mı merak ettim beğendiniz miBen de merak ediyorum bakalım sana ne diyecek , binnazda en beğendiğim falcı kendisi , asıl önemli olan sen Elfin’in yorumunu nasıl bulacaksan iyi bir katina yorumcusu olarak:) muhakkak paylaş merakla bekliyoruz:)
luciferr canim bence alabilirsin yorum senle bizim begendiklerimiz genelde ayni oluyor ama 100 olmus simdi ogrendim. Guzel bence uzun uzun yaziyor ve hisleri var yani son zamanlarda Binnaz'da denediklerimden bir ondan memnun kaldim diyebilirim. Cevap kismini da yeni bir fal gibi detayli yaziyor, anda bildigi seyler oldu gelecek net zaman vermiyor.
Merhaba Pelin hnm ilr ilgili yorumunuz oldu mu yanı olumsuz konulmuş ya acaba çıktı mı merak ettim bana da fal da an da çok iyi işi büyüden falan bahsetti zaman olarak olumlu sonuç kesin alıcakların ama 5 ay 9 ay sesi Yani bu kadar uzun vade beni çok şaşırttı ben tarot attım kendisinePelin çok olumsuz konuştu bana anı iyi bildi. Çok olumsuz konuşunca üzüldüm ama umarım çıkmaz dedikleri..
Elfini genel anlamda beğenirim ama son fallarında dediklerini yaşamadım. anlık durumu da karşı tarafı teyit edemediğim için bilmiyorum.Merhaba elfin in yorumunu aldınız mı merak ettim beğendiniz mi
Doga'nin ilk falinda soyledigi kucuk bir sey oldu, benim ruh halimle alakali olarak. Yine Elfin en son bir sessizlik olacak, habersizlik hali demisti ve 1 ay icinde tekrar iletisim dedi falin uzerinden 2 hafta gecti ve gercekten 2 haftadir iletisimsizlik var. Banu Yilmaz yine bir kac soyledigi sey var tutan, bu kadin da Elfin gibi her falinda az cok bana biliyor, kisa ama illa ki soyledigi bir sey oluyor. Yulee gecen haftalarda baktirdigim ilk falinda bir sey bildi gerci ona bir daha attim bu sefer oldukca sacmalamis kaydi uzatmak icin begenmedim. Onun disinda henuz gelisme yok o yuzden tam cikan da olmadi.teşekkür ederim canım :) evet bizim beğendiklerimiz aynı denk düşüyor.. şuan fal isteğim yok lakin bir haftaya felan bir yorum alayım o zaman denemiş olurum..sende gelişme varmı çıkan fal durumu yada çıkmayan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?