Binnaz Abla

O zaman yıllardır enerjisi tutan tek falcı! Siz baktırdınızmı ona yada binnazda önerebikeceğinşzbaşka falcı varmı?
Ona hiç baktırmadım Binnaz’da çok baktırdığım halde. Bana enerji olarak uyan Elfin var önerebileceğim son zamanlarda da Doğa’yı denedim beğendim

Kahve mi bakıyor Zeynep? Bir dahaki sefer ona atarım en son Elif Hanzade’yi denedim hiç beğenmedim.

Az önce baktim sesli bakıyormuş şimdi. Bende biraz daha kredi kazanayım baktırıcam yine. Telefonla fal gıcık oluyor limitli çünkü sesli olması beni sevindirdi şimdi :)

Az önce baktim sesli bakıyormuş şimdi. Bende biraz daha kredi kazanayım baktırıcam yine. Telefonla fal gıcık oluyor limitli çünkü sesli olması beni sevindirdi şimdi :)
Telefon deyince ben de düşündüm bir kere baktırdım hiç memnun kalmamıştım telde baktırmam bir daha sanırım, en güzeli sesli.

Aranızda Canan Şeker'e baktıran var mı? Ne zaman görsem sırada 1 kişi oluyor merak ettim.

Böyle şeyler çok fazla yaşandığı için olması mümkün:) fallarıma baktım ama ben baktırmamışım forumda var ama baktırmış olan

Kızlar bu bahsedilen dennis aynı ses kaydını başkasına göndermişti ondan mı bahsediyorsunuz?

Ben ada soyluya birden fazla hoşlandığım kişi olduğunu söyledin ana kesinlikle isim vermedim işimle ilgili merak etiğim kınuyuda söylemedim genel bak dedim bu hoşlandığım kişilerin harflerini hatta ismini söyledi işle ilgili merak ettiğim ama ona sornadıpım birşeyi de söyledi ben bu bilgileri ona vermemiştim ama sitedeki diğer falcılara fal atarken isimleri işle ilgili mersk ettiğim önemli konuyu detaylı vermiştim ada soyluya hiçbir bilgi vermeme ne rağmen tüm herşeyi bilmesi beni şüphelendirdi ya başka hesabı var yada yada diğer falcılarla iletişimde sitedeki

Ada soyluya cok baktirdim bildigi cok sey oldu burdan yazamam ama kisilerin agzindan cikan sozleri dahi bildigi oldu hisleri cok kuvvetli bir yorumcu diger falcilarla arkadastir degildir bilrmem ama bana cikan falida oldu cikmayanda oldu

Bende bu sene yatıcam rüyaya bakalım ne görücem ayrıcaaa:) benim annemde yapmış babamın evindeki muslktan su almış:) hayırlısı kimis 6 şubatta başladı dio kimi 13 şubatta başlıyor dio kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…