Bende patladi iki Kere baktirmistimO zaman yıllardır enerjisi tutan tek falcı! Siz baktırdınızmı ona yada binnazda önerebikeceğinşzbaşka falcı varmı?
Büyük ihtimalle bende de patlıycak daha verdiği zamana aylar olsadaBende patladi iki Kere baktirmistim
Lizyaa geçen hafta binnazda zeynep aksuya durugörü baktirdim memnun kaldım elfinle paralel şeyler söyledi
Ona hiç baktırmadım Binnaz’da çok baktırdığım halde. Bana enerji olarak uyan Elfin var önerebileceğim son zamanlarda da Doğa’yı denedim beğendimO zaman yıllardır enerjisi tutan tek falcı! Siz baktırdınızmı ona yada binnazda önerebikeceğinşzbaşka falcı varmı?
Kahve mi bakıyor Zeynep? Bir dahaki sefer ona atarım en son Elif Hanzade’yi denedim hiç beğenmedim.Zeynep aksu bendede bilmisti
Evet kahve bakiyor ve telefonla .. insallah seninlede enerjisi tutar..Kahve mi bakıyor Zeynep? Bir dahaki sefer ona atarım en son Elif Hanzade’yi denedim hiç beğenmedim.
Kahve mi bakıyor Zeynep? Bir dahaki sefer ona atarım en son Elif Hanzade’yi denedim hiç beğenmedim.
Telefon deyince ben de düşündüm bir kere baktırdım hiç memnun kalmamıştım telde baktırmam bir daha sanırım, en güzeli sesli.Az önce baktim sesli bakıyormuş şimdi. Bende biraz daha kredi kazanayım baktırıcam yine. Telefonla fal gıcık oluyor limitli çünkü sesli olması beni sevindirdi şimdi :)
Kızlar Ada soylu hakkında ne düşünüyorsunuz ben onun binnaz ablada birden fazla hesabı olduguğunu yada sitedeki diğer falcılarla iletişim içinde olduğunu düşünüyorum çünkü ona kahve falı attım sorumda ne isim belirttim ne gelecekle ilgili işle ilgili net soru sormamama rağmen hoşlandığım kişinin ismini bildi işle ilgili merak ettiğim diper falcılara sorduğum ama ona soymadığım birşeyi söyledi açıkçası bana inandırıcı gelmedi herşeyibukadar iyi net söylenesi ancak birden fazla hesabı olan yada diğer falcılarla bilgi alışverişi yaptığını düşündürdü hoşlandığın kişinin isminin içibdeki harfkeri sayıp direk ismini söylediği an ayrıca başka şeylerde var kesinlikle inandırıcı değil yıllardır hem onlibe hemde caddelerdeki falcılara fal baktırıyorum artık bu konuda uzman oldum kısaca ada soyluda bi nunara var bence kızlar
Ben baktirdim egitim arkadaslik kismi cikti ask kisminin harfleri tuttu ama gerisi tutarmi bilmiyorumAranızda Canan Şeker'e baktıran var mı? Ne zaman görsem sırada 1 kişi oluyor merak ettim.
Ben ada soyluya birden fazla hoşlandığım kişi olduğunu söyledin ana kesinlikle isim vermedim işimle ilgili merak etiğim kınuyuda söylemedim genel bak dedim bu hoşlandığım kişilerin harflerini hatta ismini söyledi işle ilgili merak ettiğim ama ona sornadıpım birşeyi de söyledi ben bu bilgileri ona vermemiştim ama sitedeki diğer falcılara fal atarken isimleri işle ilgili mersk ettiğim önemli konuyu detaylı vermiştim ada soyluya hiçbir bilgi vermeme ne rağmen tüm herşeyi bilmesi beni şüphelendirdi ya başka hesabı var yada yada diğer falcılarla iletişimde sitedekiBöyle şeyler çok fazla yaşandığı için olması mümkün:) fallarıma baktım ama ben baktırmamışım forumda var ama baktırmış olan
Kızlar bu bahsedilen dennis aynı ses kaydını başkasına göndermişti ondan mı bahsediyorsunuz?
Umarım boşuna şüpheleniyorum mudur ama içimdeki his buna güvenme diyorBen baktirdim egitim arkadaslik kismi cikti ask kisminin harfleri tuttu ama gerisi tutarmi bilmiyorum
Canim yanlis anladin herhalde ada soyluya degil canan sekere baktirdim benUmarım boşuna şüpheleniyorum mudur ama içimdeki his buna güvenme diyor
Ben baktirdim egitim arkadaslik kismi cikti ask kisminin harfleri tuttu ama gerisi tutarmi bilmiyorum
Ada soyluya cok baktirdim bildigi cok sey oldu burdan yazamam ama kisilerin agzindan cikan sozleri dahi bildigi oldu hisleri cok kuvvetli bir yorumcu diger falcilarla arkadastir degildir bilrmem ama bana cikan falida oldu cikmayanda olduBen ada soyluya birden fazla hoşlandığım kişi olduğunu söyledin ana kesinlikle isim vermedim işimle ilgili merak etiğim kınuyuda söylemedim genel bak dedim bu hoşlandığım kişilerin harflerini hatta ismini söyledi işle ilgili merak ettiğim ama ona sornadıpım birşeyi de söyledi ben bu bilgileri ona vermemiştim ama sitedeki diğer falcılara fal atarken isimleri işle ilgili mersk ettiğim önemli konuyu detaylı vermiştim ada soyluya hiçbir bilgi vermeme ne rağmen tüm herşeyi bilmesi beni şüphelendirdi ya başka hesabı var yada yada diğer falcılarla iletişimde sitedeki
Valla benim çevremde o kadar çok var ki bunun tuttuğu. Geçmişte ben de inanmıyordum ama en yakın arkadaşım biriyle nişanlıyken yaptı. Dershanede çalışıyordu kendisi ve oradan bir hocayla nişanlıydı. Daha sonra rüyasında orada çalışan başka bir hocayı gördü 2015 yılıydı sanırım. Hatta o kadar çok güldük ki adam tipi bile değildi. 2016 aralıkta çocuk kızı terk etti ve nişanı attı yaz ayında da rüyasında gördüğü adamla evlendi ve şu an 4 aylık hamile. İnternette de araştırdım ve cidden bayağı kişi eşini görmüş. Diğer forumları da takip eden biriyim. Tabiki illa bu kişi olacak değil her zaman bunu yaparken bile hayırlısıysa olsun demek lazım. Sizin için de hayırlısı olur umarım
Bende bu sene yatıcam rüyaya bakalım ne görücem ayrıcaaa:) benim annemde yapmış babamın evindeki muslktan su almış:) hayırlısı kimis 6 şubatta başladı dio kimi 13 şubatta başlıyor dio
Hızır orucu bu evlenecğein kişiye dair birşey görüyorsun istihare farklı:)İstihare mi kizlar bn de yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?