Binnaz Abla

elfinden en son aralıkta yorum aldım şuan ondan yorum alasım yok mart ayında elfinden yorum alırım diye düşünüyorum aslında bu ara fal isteğim yok hiç.. yule yi hiç denemedim sen baya yeni yorumculardan denemişsin canım..

Evet tellwe'deki hesabimi kapatiyim derken oradaki falcilara daha da bulasmis oldum bu ara cok tartisilan bir falci daha var evremdamla diye duymussundur, gerci forum karisti onun yuzunden tellwe'de bakilan fallar basliginda, simdi onunla ilgili bir sey soylemeye cekiniyorum ama kiz bana bilmis yani anlik durumda nokta atislari vardi, 7 tl ye bakmisti ve sesliydi ustelik. Simdi yine siradayim, ilk falinda ustunkoru sormustum cok begenmem diye simdi hem bir gelisme oldu hem de daha net soru sordum ondan bekliyorum bakalim bu sefer nasil bakacak.

Kahve falı mı bakıyormuş kendisi ben anlayamadım

canım benim niye çekineceksin :) sonuçta fikirlerimiz bunlar.. sık değil arada fal baktırmak daha keyifli oluyor telweyi binnazı telden silip pc den girmek en güzeli uzun aralıklarla insan yorum alıyor öyle daha iyi bence..

Bende hicbirinin applikasyonu yok bi ara Binnaz'inki vardi kredi icin ama zaten kredim oldugu halde baktiracak kisiyi bulamiyorum o yuzden onemli degil hediye kredi vermis vermemis. Tellwe'yi de sadece ucuz diye kullaniyorum arada fal istegimi gecistirmesi icin arada da boyle bilen cikinca hem surpriz olmus oluyor.

en güzeliii önceleri kadar fala gömülmeyince kafamızda rahat.. şu doğa yı bi deneyeyim bir haftaya herhalde isteğim gelir 14 şubat civarı martta da elfin den bi yorum alırım telwe şuan beklemede bakalım eğer iyi birisi denk gelirse sana tekrar bilgi verirsen sevinirim canım..

Tabii canim mutlaka yazarim, begendigim an burada aliyorum solugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…