Binnaz Abla

Aaa hatırladım bugrayı sen önermiştin degil mi? Annesi arayacak,söyle söyle olacak dediğini. Tam kelimelerle anlatamadım ama anlamıssındır umarm. Ben de merak etmstm onu
Evet canım biraz zor anlaşılıyo 3 kere felan dinlemek lazım adamın ses kaydını hakkını yiyemem çıktı falı, üstüne bi tane daha attım geçen gün süperdi dedikleri çıkıyor bende

O spoiler kimden geldi niye diğer burçlara saldırınca onlar susup oturuyorlarmıymış? Bilmiyordum bak

Cvp yazamamıstm ozur dılerım fırsatım olmamıstı. Perseıs bana "gecmısı" gelecek gıbı anlatmıstı...Yanı 1 yıl onnce ne yasadysam aynısını yasayacagımda ısrar etmıstı "dejavu" ....:) Olmadı bende yanı

Ha evet canım sormuşumdur çünkü bana anda bildikleri oldu geçmişle alakası yoktu gelecek seneye vade vermişti. İşin ilginci haziranda ollacak dediği şey oluyor şu anda dediği gibi onun sonasında başka gelişme için Ağustos ayını verdi. Bilmiyorum bakalım tutacak mı:)

perseisten haber alan varmı coktandır uzaktaydı telwede, falsepeti buğrayı cok duyuyorum bir ara suanlık bi sıkıntım yok allah vermesin ama eğer bi gönül mevzum daha olursa buğraya atıcam ahaha cok merak ettim

Buğra değişik pozitif biri ben sevdim tarzını. Ama yorumu çok zor anlaşılıyor ama mantıklıydı söyledikleri uzun uzun bütün sorularıma da cevap vermiş.

Kadın kayan yıldız gıbı gırdı kayboldu....Gercı su ara chıtra da yok,sardunya da yok....Hımm galıba eserse ben de fal krızım gelırse Bugraya baktırırım

Ben Peralınayı da severım, 2 fal baktrdm ama son falının son cumlesını gecen okudum,kadın 4 ay sonra nasıl bır ruh hal ıcınde olup-nasıl davranacagımı yazmıs. Sımdı yazarken basıt gelıyor da...ve ılk okudumda da pek onemsememıstm ama hersey olup-bıttıkten sonra kım bılmıs dıye bakınca eskı fallara helal olsn dedım. Cok gelecek odaklı degıldı bende peralına ama kısı ve nedenler-ruhsal analızlerı superdı

Buğra değişik pozitif biri ben sevdim tarzını. Ama yorumu çok zor anlaşılıyor ama mantıklıydı söyledikleri uzun uzun bütün sorularıma da cevap vermiş.
İkinci falında bi şey söyledi bana ve ertesi akşam oldu üstüne tarih verdi o da oldu aslında buğraya ayda 1 fal atmalı iyi biliyo soru cevap kısmı çok uzundu sevdim

Senin yorumunu merak ediyorum,baktıgında bir degerlendırme de senden beklerız balım

teşekkür ederim :) buğranın falına baktım yaklaşık 9 dakika yorum yapmış güzel analiz etmiş ve işin ilginç yanı tüm cümlelerini ben anladım çok anlaşılır soru kısmında sorduğum soruya uzunca yanıt vermiş ve cümleleri yine çok özenli yazmış ben Türkçe'yi düzgün yazan insanlara hep imrenirim zaten o yönden sevdim yorumunu bi konu ile ilgili 7. ay ı (temmuz) vade olarak verdi onun haricinde diğer bir konu ile alakalı 6 hafta ve 9 hafta dedi olabiliri yüksek bu ama 7. ay ı (temmuz) bilemiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…