Evet canım biraz zor anlaşılıyo 3 kere felan dinlemek lazım adamın ses kaydını hakkını yiyemem çıktı falı, üstüne bi tane daha attım geçen gün süperdi dedikleri çıkıyor bendeAaa hatırladım bugrayı sen önermiştin degil mi? Annesi arayacak,söyle söyle olacak dediğini. Tam kelimelerle anlatamadım ama anlamıssındır umarm. Ben de merak etmstm onu
O spoiler kimden geldiSeka sen kesin akrep burcu falansın yani öyle negatif bir enerji alıyorum senden. Lütfen akrep burçları alınması bir iki çeşit akrep burcu oluyor. Ben iki kelimeyle de karakteri anlayabiliuorum çünkü belli ediyor insanlar kendilerini.
Doğa iyi bana Elfin de çok iyi zümra da iyi hepsi de sadece katina bakıyor ama sen içinden geçene at seni çeken hangisiyse onu dene.Doga dan iyi bakiyormu gercekten ? Kartlara pek inanmiyorum
Ha bu arada Lızya 1 ara Perseısı sormustun banaDoğa iyi bana Elfin de çok iyi zümra da iyi hepsi de sadece katina bakıyor ama sen içinden geçene at seni çeken hangisiyse onu dene.
Haha akrep demek :)) akreplerin bazıları başkalarını sokayım derken kendilerini zehirliyorlar da ordan biliyorum.O spoiler kimden geldiniye diğer burçlara saldırınca onlar susup oturuyorlarmıymış? Bilmiyordum bak
Ha evet canım sormuşumdur çünkü bana anda bildikleri oldu geçmişle alakası yoktu gelecek seneye vade vermişti. İşin ilginci haziranda ollacak dediği şey oluyor şu anda dediği gibi onun sonasında başka gelişme için Ağustos ayını verdi. Bilmiyorum bakalım tutacak mı:)Cvp yazamamıstm ozur dılerım fırsatım olmamıstı. Perseıs bana "gecmısı" gelecek gıbı anlatmıstı...Yanı 1 yıl onnce ne yasadysam aynısını yasayacagımda ısrar etmıstı "dejavu" ....:) Olmadı bende yanı
perseisten haber alan varmı coktandır uzaktaydı telwede, falsepeti buğrayı cok duyuyorum bir ara suanlık bi sıkıntım yok allah vermesin ama eğer bi gönül mevzum daha olursa buğraya atıcam ahaha cok merak ettimHa evet canım sormuşumdur çünkü bana anda bildikleri oldu geçmişle alakası yoktu gelecek seneye vade vermişti. İşin ilginci haziranda ollacak dediği şey oluyor şu anda dediği gibi onun sonasında başka gelişme için Ağustos ayını verdi. Bilmiyorum bakalım tutacak mı:)
Buğra değişik pozitif biri ben sevdim tarzını. Ama yorumu çok zor anlaşılıyor ama mantıklıydı söyledikleri uzun uzun bütün sorularıma da cevap vermiş.perseisten haber alan varmı coktandır uzaktaydı telwede, falsepeti buğrayı cok duyuyorum bir ara suanlık bi sıkıntım yok allah vermesin ama eğer bi gönül mevzum daha olursa buğraya atıcam ahaha cok merak ettim
Ay pes ettim ben işim gücüm var hadi size hayırlı mesailer malum çok yoğunsunuz daha dünya kurtarılacakHaha akrep demek :)) akreplerin bazıları başkalarını sokayım derken kendilerini zehirliyorlar da ordan biliyorum.
Kadın kayan yıldız gıbı gırdı kayboldu....Gercı su ara chıtra da yok,sardunya da yok....Hımm galıba eserse ben de fal krızım gelırse Bugraya baktırırımperseisten haber alan varmı coktandır uzaktaydı telwede, falsepeti buğrayı cok duyuyorum bir ara suanlık bi sıkıntım yok allah vermesin ama eğer bi gönül mevzum daha olursa buğraya atıcam ahaha cok merak ettim
İkinci falında bi şey söyledi bana ve ertesi akşam oldu üstüne tarih verdi o da oldu aslında buğraya ayda 1 fal atmalı iyi biliyo soru cevap kısmı çok uzundu sevdimBuğra değişik pozitif biri ben sevdim tarzını. Ama yorumu çok zor anlaşılıyor ama mantıklıydı söyledikleri uzun uzun bütün sorularıma da cevap vermiş.
Senin yorumunu merak ediyorum,baktıgında bir degerlendırme de senden beklerız balımKelebbekk evet buğradan yorum aldım fal atasım geldiği zaman ama hatırlamıyorum falı bi açıp okurum yazarım ..
Senin yorumunu merak ediyorum,baktıgında bir degerlendırme de senden beklerız balım
Senin yorumunu merak ediyorum,baktıgında bir degerlendırme de senden beklerız balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?