Ortalik karişmiş valla fal filan duymak istemiyorum bir süre çok sıkıdim
Senin güzel yüreğin yeter ne güzel arkadaşlar edinmişsin öyle mini mini :) gülümsedim okurken ve sevindimhoşgeldin seni mutlu edecek iki haber vereyim birincisi nisan ayında yaralı yavru bi kumru bulmuştum iyileşti baktım bugün saldım ve uçtu ve birde serçem var yavru oda yuvasından düşmüştü aldım bakıyorum büyüyor ona bakınca hep aklıma sen geliyorsun onu salarken senin ismini geçireceğim içimden canım
bu arada tamamiyle fal dışı oldu umarım gülümsersin :)
Günün en güzel mesajıhoşgeldin seni mutlu edecek iki haber vereyim birincisi nisan ayında yaralı yavru bi kumru bulmuştum iyileşti baktım bugün saldım ve uçtu ve birde serçem var yavru oda yuvasından düşmüştü aldım bakıyorum büyüyor ona bakınca hep aklıma sen geliyorsun onu salarken senin ismini geçireceğim içimden canım
hoşgeldin seni mutlu edecek iki haber vereyim birincisi nisan ayında yaralı yavru bi kumru bulmuştum iyileşti baktım bugün saldım ve uçtu ve birde serçem var yavru oda yuvasından düşmüştü aldım bakıyorum büyüyor ona bakınca hep aklıma sen geliyorsun onu salarken senin ismini geçireceğim içimden canım
Serçecik baydı konu hepimizi neşeli şeyler yazalım bebeler gınaaa geldi herkese galba..Bu arada konuyu tam olarak anlamadim fakat hüma ile eski adiyla berguzar yeni adiyla zümranin ayni kisi oldugunu dusunmuyorum
Huma cok populerken baktirmis biri de degilim o donem faldan uzaktim fakat ikisi arasinda aklimda kalan yorumlardan şöyle bir fark var huma sonunu pembeye bagliyormus
Zumra ise acik uclu birakiyor yani belirsiz net sonuc yok(berguzarken baktirmistim)
Neden bu kadar yaygara kopardiniz ki ne alaka yani..
Ben baktırdım ama bana henüz çıkan bişeyi yok en yakın ağustos’ta olabilecek şeylerden bahsetti. Sana çıkmadı mı?Tatlilar su Bugra kime bildi ? Bana eski sevgilin ciddi donecek filan demisti.
Kimin ?Evet canım biraz zor anlaşılıyo 3 kere felan dinlemek lazım adamın ses kaydını hakkını yiyemem çıktı falı, üstüne bi tane daha attım geçen gün süperdi dedikleri çıkıyor bende
Buğra fal sepeti ama kime istiyosan ona baktır benceKimin ?
Oldu canımBuğra fal sepeti ama kime istiyosan ona baktır benceneyse kızlar hakkınızı helal edin bundan sonra fal olaylarına bi gram yorum yapmicam arada girip hal hatır sorarım sevdiğim bebelere. Beni biliyosunuz tarla sürüsü kadar fal baktırdım uzak duruyorum artık çok şükür azaltım. Ellimi çekiyorum bu Formden gına geldi
Tarot atmıştım ben,çok iyiydi gerçektenKızlar
Fal sepeti buğraya kahve mi tarot mu katına mı?
Ben de kahve attımKızlar
Fal sepeti buğraya kahve mi tarot mu katına mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?