Binnaz Abla

Ortalik karişmiş valla fal filan duymak istemiyorum bir süre çok sıkıdim

hoşgeldin seni mutlu edecek iki haber vereyim birincisi nisan ayında yaralı yavru bi kumru bulmuştum iyileşti baktım bugün saldım ve uçtu ve birde serçem var yavru oda yuvasından düşmüştü aldım bakıyorum büyüyor ona bakınca hep aklıma sen geliyorsun onu salarken senin ismini geçireceğim içimden canım

bu arada tamamiyle fal dışı oldu umarım gülümsersin :)

Senin güzel yüreğin yeter ne güzel arkadaşlar edinmişsin öyle mini mini :) gülümsedim okurken ve sevindim
Çok hassas varliklar biz kadinlar gibi kirilganlar.

Günün en güzel mesajı

Seni yerim.

Bu arada konuyu tam olarak anlamadim fakat hüma ile eski adiyla berguzar yeni adiyla zümranin ayni kisi oldugunu dusunmuyorum
Huma cok populerken baktirmis biri de degilim o donem faldan uzaktim fakat ikisi arasinda aklimda kalan yorumlardan şöyle bir fark var huma sonunu pembeye bagliyormus
Zumra ise acik uclu birakiyor yani belirsiz net sonuc yok(berguzarken baktirmistim)
Neden bu kadar yaygara kopardiniz ki ne alaka yani..

Hanımlar,
beni etiketliyorsunuz haber vermek için, teşekkür ederim ama etiketler gözden kaçabiliyor veya etiketlediğiniz yönetici sitede olmayabiliyor, bu sebeple sizden ricam falcı reklamı, tartışma, hakaret, küfür, üslupsuz yorumlar olduğunda, yorumların altında bulunan "Şikayet Et" butonuna basarak bildirin, böyle yaparsanız hem şikayetinizi sitede aktif olan yönetici hemen görme şansına sahip olur, hem konu ne tam olarak anlama şansımız olur, beni etiketlediğinizde Kazen bey bana yapılan etiketi göremez ya da Kazen beyi etiketlediğinizde ben o etiketi göremem, konu nereden itibaren tartışmaya döndü, kim kime hakaret etti, kim kavga etti bilemeyeceğimiz içinde sağlıklı bir müdahale bulunamayız maalesef, şikayet et butonuna basarsanız bize görmediğimiz alanlarda göz olur, olaya hakim olmamıza yardımcı olursunuz.

Serçecik baydı konu hepimizi neşeli şeyler yazalım bebeler gınaaa geldi herkese galba..
yaygara değil bomba ban yemeyek güzel şeyler yazılsın bayılacaaaaz yoksa

Kızlar az önce Doğa Dan kredisi 300 oldu tam fal gönderecekken bir anda değişti eskisi gibi 1000 kredi oldu. Bir anda bu kadar değişmesi normal mi hep mi böyle oluyor ben anlayamadım

Buğra fal sepeti ama kime istiyosan ona baktır bence neyse kızlar hakkınızı helal edin bundan sonra fal olaylarına bi gram yorum yapmicam arada girip hal hatır sorarım sevdiğim bebelere. Beni biliyosunuz tarla sürüsü kadar fal baktırdım uzak duruyorum artık çok şükür azaltım. Ellimi çekiyorum bu Formden gına geldi

Oldu canım Kelebekler gitsin,serçeler gitsin,çiçekler de gitsin......burası olsun çöl......ne kaldı? Kaktüsler.....Deli oma yahu,ara ara ugra yaramaz:)

kızlar selam yıldıznamede efruze sultan var ondan yorum alanınız oldumu? yada bilgi sahibi olan varmı ?

buradaki “fikrimizi belirtmeye korkuyoruz, birini beğenmediğimizi söylediğimiz anda üstümüze yürüyorlar, yorum yapamıyoruz!!!” demagojisi beni çok baydı artık…

1,5 seneyi aşkındır burdayım, beğenilen birçok ismi eleştirdim. mesela nakta bende gram tutturamadı alakasız bir faldı iade aldığım nadir isimlerdendir, bergüzar furyası eserken beğenmediğimi herkese uyabilecek bir fal olduğunu düşündüğümü söyledim, hele hele bir ara sezgi candan buranın en popüler falcısıyken aşırı övülürken çıkıp “sevmedim, üstüne üstlük falımda kopyala yapıştır yaptığı kısımlar var!” dedim çekinmeden. aklıma gelmeyen daha nice falcı hakkında olumsuz konuşmuşumdur

e ama 1,5 senedir bir kişi de çıkıp bana “sen o falcıyı nasıl eleştirebilirsin?!!??” diye hesap sormadı. kimse bana karşı gereksiz bir savunmaya geçmedi, herkes kendi fikrini söyledi ve mevzu uzamadı

niye acaba?

eleştirilerimi doğru düzgün bir üslupla yaptığım için olabilir mi?

bir şeyleri körü körüne savunmak yerine fikrimi belirttiğim, uyuşmadığım insanlara hakaret etmek yerine saygı duyduğum için olabilir mi?

kusura bakmayın ama üslup bozukluğu veya başka sebeplerden dolayı çıkan tartışmalar sonrası “aman efendim buraya görüş yazmaya da korkar olduk” tarzı foruma çamur atmalar beni çokça rahatsız ediyor

burası mükemmel bir platform değil evet, ama adabıyla görüş bildirildiği sürece olumsuz eleştiri yapmaya korkulacak bir yer hiiç değil!

not: dünkü tartışmaların hepsini yeni okudum, o yüzden “fikir belirtemiyoruz” diyenlerin nicklerini aklımda tutamadan ortaya yorum yazmak zorunda kaldım, gıyaplarında konuşmuş gibi olduğum için kusuruma bakmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…