Binnaz Abla

Ben bergüzar doğa aynı kişi demediysem o iftiran ayağına dolansın inşallah git zehrini başka yere kus. Sen binnaz falcılarını övünce ben sana “bence binnazın önüne yatıyorsun” diye iftira atıyor muyum aşağılık! Kimsin nesin bilmem defol şimdi

Yapma be mavişim.....Ben ki zevkle okurum her yazdıgını. Olgunluguna,kıbarlıgına bayılırım. Senin önerinle fal baktırdıgım falcılar da olmustur mesela Chıtra. Chıtra ismi aklıma gelse direk gözumun onune senin o yaramaz,sevimli avatarın gelir. O kadar memnun kaldım kı ve sayende.....

Ve luciferr seni de nasıl unutabilirim o tellwedeki adını bile anmak istemedıgm falcı muhabbetınde nasıl "erkek" gıbı dik durdugunu. Ve zaten forumun ayrı ve maalesef gercek hayatta degerı anlasılamamıs zarafetısın. Gercı senı ayrı tutarım sen sadece konu hakkında fıkrını soyledın....Nıye sana kımse kızmadı.......Tavrın......işte o tavrın.....Yoksa hiçkımse hıcbır falcı anamız-babamız degıl.....Maviş ise arkadasının yanında durmak istıyor. Aslında o da normal....Yoksa maviş yine bizim maviş....

waaaaooow bu kadar sinirlendiğine ve olayı hakarete vardırdığına göre tahminlerim doğru :))iftira atmak derken, eski postlarında beni doğa olmakla suçlamıştın aşağılık kısmı da bence tam sana yakışır bir ifade :)

arkadaşlar neden direk tartışma üzerine gidiyorsunuz ben zümrayıda seviyorum hümayıda doğayıda sevmemmin sebebi çok iyi falcı olmaları değil nezaketleri özenleri..
evet bende hümadan 50 den fazla yorum almış birisi olarak zümranın o olabileceğini düşünüyorum ve ilk defa bir falcı için böyle bir düşünceye sahibim normalde bu konularda safımdır öyle falcı bişey yapsada yakalayacak birisi değilim mesela doğanın falı tamamiyle ütopik bir faldı bana onun dediği hiçbir durum olmadı ama doğayıda kötüleyemem çünkü nezaketli bir yorum nazik birisi .. şurada tartışmadan neden düşüncelerimizi belirtemiyoruz forumun bu şekilde olmasından dolayı bir çok baktırdığım yorumcu için düşüncemi buradan yazmıyorum niye çünkü zaten absürd bir durum yaşıyoruz fal baktırıp burada paylaşıyoruz sonrasında hooop tuhaf bir tartışmanın içine giriyoruz .. lütfen rica ediyorum düşüncemizi belirttiğimizde tartışmaya dönmesin birbirimize nezaketli davranalım..

teşekkür ederim burada sizlerde benim için önemlisiniz evet mesela vakti zamanında dennis diye bir falcı buradan arkadaşlarımıza aynı falı atmıştı ben o günden sonra ondan birdaha yorum almadım..

ben sadece burada tartışma çıkınca gerçekten üzülüyorum çünkü hepimiz bir şekilde bi noktada yaralıyız ve birbirimizi üzmenin kanatmanın bi anlamı olmuyor inanın burada arkadaşlar bi üzüntüsünü yazdığı anda ben o kişi kadar üzülüyorum..

Vallah doğru.. Bu neyin öfkesi arkadaş ????????
Uzun zaman Hüma baldan yorum aldım aynı kişi değiller. Herkes fikrini beyan etsin hakaret etmeye ne gerek var? Kaldı ki Zümra özelikle son falında bana ve arkadaşıma sordu sesli fal açacağım Türkiye’de yaşamıyorum Türkçem sesli pek akıcı değil fikrinizi almak isterim rahatsız olurmusunuz falan diye sordu. Hüma şakır şakır Türkçe konuşuyo. Arkadaşın contaları yanmış

Canımcığım teşekkür ederim öncelikle düşüncelerimiz karşılıklı bana direk yaptığın yorumları da okuduğumda ki en yakın örnek birkerebirdir acaba diye sorgulattın hani sana savunmaya geçmedim geçemem tecrüben var bolca bu güzel bir şey benim için ama şimdi sen binnaz çalışanı mısın deniliyor yani buna gerek var mı

Seka evet arkadaşım haklısın ama yine de ilk bu düşüncesini paylaştığnda acaba dedim ya biz neler gördük falcılardan biliyorsun sen de bunu

Mune bu ne terbiyesiz bir uslup M Motherofdragon tarz olarak rahatsız edici

Katılıyorum sana, fikirler paylaşılıyo ama hep bi agresiflik bi tartışma içinde buluyoruz kendimizi ben bundan sonra birini önerirken 100 kere düşüncem galiba.sakız gibi uzuyor bu gece hepimiz ban yemeyelim

Arkadaşlar Sherlock gibi yok yazım tarzı şöyle , yok sesi ona benziyor, yok yurtdışında yaşıyor, biosu benziyor.. çok çok bariz olmayanlara sırf hafif benzettiğiniz yönleri var diye hemen aynı kişi bence demek haksızlık gerçekten. Bazıları çok ortada oluyor onları söylüyoruz burda ki ben nurbanuya da gizem hatuna da baktırdım ikisi de iyiydi benzerdi ama onlara bile kesin aynı kişi diyemiyorum dahası aslında umurumda bile değil. Zaten aynı kişilere defalarca baktırıyoruz aynı şeye gelmiş oluyor. Sonuç olarak yorum yazalım beğendiğimizi beğenmediğimizi ama bu kadar dedektiflik yapmaya da gerek yok. fal ciddi anlamda enerji tutması bunu bana bilip en yakın arkadaşıma hiç bilemeyen falcılar olmasından dolayı artık emin oldum.

Beni “iftira attığım” için eleştirip iftiranın alasını atan zeka seviyesine laf anlatamayacağımı iyi biliyorum. Kapasite yeter mi bilemem ama insanlar genelde sürekli üstlerine aynı şekilde gelindiği zaman öfkelenirler yani bu olgun insan ırkında böyledir mesela?!?
Zamanında burada doğa aşağı doğa yukarı konuşulunca dut yemiş bülbüller ben gelince paldır küldür dökülüyorlar buraya. Özelde diyaloğumuz olsa belki çözücem de benimle alakalı bu karın ağrısını anlamam mümkün değil.
Burada kimse muhatabım değil benim yazdığım bir falcı hakkındaki yorumu kişisel alıp karşı atağa geçene ben de doğal olarak cevap veririm. Ben kimseyi etiketleyip bir şey yazmıyorum? Münakaşaya girmek istemeyen de bana etiketli ya da dolaylı şekilde yazmasın! Yettiniz.

canımcım seni bende cok sever sayarım eski sevgilim icin ağladığımda az dinlemedin beni bende hakkın vardır diyebilirim :)
seka yorumcumudur bilemem ama ben bu forumda falcıyı savunmak icin yazmadım babamın oğlu değil sonucta bir fal icin topicte tanımadığım insanlarla laf dalasına gireyim
ama sekanın uslubu cok rahatsız edici, kesin olarak emin olmadığı bir sey hakkında ithamda bulunması bu bir falcı topiğinde değil baska konuda olsa yine aynı tepkiyi koyardım, cünkü sezarın hakkı sezara..
Burada hala uslubu benzemiyor denilmesine rağmen konu hayır onlar aynı kisiler ses kaydı atsa bile cok zor inanırım diyorsa ben burada baska bir niyet arıyorum ister istemez samimi gelmiyor, yoksa falcıyı beğenmeyebilir bunda bir sey yok, benim vicdanım rahatsız oldu genel olarak burada bu kadar emin sekilde konusup insanları bu sekilde yönlendirmeye calısmasından..

1 kere yazdım Allahtan korkmazlar ne yönlendirmesi ya? Bana yazılana cevap verdim sonra da. Burada 3-4 aydır aynı isimler dönüyor birinizin sesi çıkıyor mu? Papağan gibi aynı şeyi söylemek yönlendirme olmuyor mu?

Bu konu uzar sadece birbirimizi kırarız üstüne ban yeriz diyim size bebeler.. kim kime baktırmak istiyorsa baktırsın kötü konuşmaya gerek yok hakarete hiç gerek yok. Uzardaaaaaa uzarrr çocuk gibi kavga etmeyelim

ben yazmıyorum ama ara sıra giriyorum ve ne hikmetse her girdiğimde aynı kişiler aynı isimleri övüyor ve bu bana batmıyor çünkü koyun olmadığım için biri papağan gibi aynı ismi zikretti diye sürü psikolojisiyle fal atmıyorum paşa gönlüm karar veriyor ona.
Kendim bir falcıyı tecrübe edince de negatifse ben de negatif fikrimi yazıyorum bu niye sizi böyle hasta ediyorda buralara kusuyorsunuz?

Edit: Ya attığın iftiranın arkasında duracaksın yalanın ortaya çıkınca “düzenle” diyip entryden silmeyeceksin, ya da kurt dumanlık günü sever misali tartışma gördüğün yerde herkes bana saldırıyor diye “yerse” diyip iftira atmayacaksın!

Son düzenleme:

Canım sen de beni dinledin günlerce hiç hakkın var diye düşünme sakın :) ama sana şöyle örnekler vereceğim burada falcıların ipliğini en güzel çıkaran kişilerden birisi capella79 diğer arkadaşın ismini şu an hatırlayamadım ama onlar sayesinde çok fazla ismin oyunlarını öğrendik hani withoutyou vardı bi ara 5 profilli hesap ya da capella burda falcı kişisinden tehdit yedi bunu niye yaptı bizler için yaptı aslında iyi niyetiyle mağdur olmayalım diye yaptı gerçekten ben falcıları korumayı bıraktım ne zaman bıraktım biliyor musun zamanında berrak okur vardı ve ben daha ilk zamanlarımda çok överdim bana copy paste fal bakıyor dediklerinde savundum sonra bir arkadaşla forumdan fallarımızı karşılaştırdık a a fallarımız paragraf paragraf aynı o günden sonra bir daha kimseyi savunmadım ve insanları yönlendirdim diye bir de vicdan azabıyla kaldım

O yüzden her iyi her kötü yorum ya da bu tarz durumlar söylendiğinde kulak arkası yapmak iyi oluyor çok paralar döküyoruz umutlarımız da gidiyor bir yandan hayallerimiz birbirimizi uyarmak iyi bir şey aslında

Son olarak cidden hüma bala hiç fal atmadım enteresan bir şekilde:) sadece zümrayı okudum vallahi 100 tl etmez benim bu yıl harcamam yine bi tatil parası yaptı kendime de kızıyorum da işte nafile yine atarım eminim:)

hep diyorum fala verdiğimiz paraları adamlara teklif etsek zaten o parayı yemek icin bize geri döner iki takılır ederlerdi diye :) ahaha

Ben sadece fikrimi söyledim herkes gibi.. Terbiyesiz bir konuşma da yapmadım ki, zamanında bana yapılan yorumlar çok çirkindi. Yorumcuları korumak değil iftira atılmasından ya da emin konuşulmasından hoşlanmıyorum. Zümra bana göre iyi bir yorumcu ve Hüma Bal ile alakası yok ki, kendisiyle bizzat ilişki koçu bal olarak da ofisine gidip tanışmışlığım var. Binnazla alakası yok yani o yolunu bulmuş gidiyor. Zümra ise yakından sesli falda görüşürüz diye yazmış profiline.. Ses kaydını karşılaştırdıktan snra da bu Hüma denmez heralde. :) Herkes fikrini söyleyebiliyor ama ben birşey söyleyince ya da biri hakkında olumlu yorum yapınca problem oluyor İsmini zikretmek istemediğim bi kişiden özellikle. (etiketlenmekten hoşlanmıyo çünkü) Allah akıl fikir versin dedi mesela ok. dedim valla versin çünkü seviyesini öngöremediğim bir muhabettin içine girdiğim için. Benim hatam kesinlikle doğru :)
@luciferr inanılmaz zarifsin bence asla sana yönelik bi cümle kurmadım.. Hep tarzını ve konuşmalarını yerinde buldum...

@Lizyaa en son sen kime baktırmıştın, unuttum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…