Bi zamanlar Begüm Balaban diye biri vardı binnazda geçen konuşmuştuk yaVallah doğru.. Bu neyin öfkesi arkadaş ????????
Uzun zaman Hüma baldan yorum aldım aynı kişi değiller. Herkes fikrini beyan etsin hakaret etmeye ne gerek var? Kaldı ki Zümra özelikle son falında bana ve arkadaşıma sordu sesli fal açacağım Türkiye’de yaşamıyorum Türkçem sesli pek akıcı değil fikrinizi almak isterim rahatsız olurmusunuz falan diye sordu. Hüma şakır şakır Türkçe konuşuyo. Arkadaşın contaları yanmış
En son katinada Doğa, hatta bildi yakın gelecekte olacakları. En son da falasepeti Buğra kahve attım o da ilginçti hala falında anlamadığım yerler olsa da :)) onun zamanı var Ağustos’ta olacak şeylerden bahsetmiş.Ben sadece fikrimi söyledim herkes gibi.. Terbiyesiz bir konuşma da yapmadım ki, zamanında bana yapılan yorumlar çok çirkindi. Yorumcuları korumak değil iftira atılmasından ya da emin konuşulmasından hoşlanmıyorum. Zümra bana göre iyi bir yorumcu ve Hüma Bal ile alakası yok ki, kendisiyle bizzat ilişki koçu bal olarak da ofisine gidip tanışmışlığım var. Binnazla alakası yok yani o yolunu bulmuş gidiyor. Zümra ise yakından sesli falda görüşürüz diye yazmış profiline.. Ses kaydını karşılaştırdıktan snra da bu Hüma denmez heralde. :) Herkes fikrini söyleyebiliyor ama ben birşey söyleyince ya da biri hakkında olumlu yorum yapınca problem oluyor İsmini zikretmek istemediğim bi kişiden özellikle. (etiketlenmekten hoşlanmıyo çünkü) Allah akıl fikir versin dedi mesela ok. dedim valla versin çünkü seviyesini öngöremediğim bir muhabettin içine girdiğim için. Benim hatam kesinlikle doğru :)
@luciferr inanılmaz zarifsin bence asla sana yönelik bi cümle kurmadım.. Hep tarzını ve konuşmalarını yerinde buldum...
@Lizyaa en son sen kime baktırmıştın, unuttum..
Kız varoş laf öyle sokulmaz az delikanlı olacaksın ben zamanında açtığım falcı hesaplarını buradan bile yazmışım sen kime aba altından sopa gösteriyorsun buna cidden güldümBi zamanlar Begüm Balaban diye biri vardı binnazda geçen konuşmuştuk yaKelebbekk ne gereksiz biriydi dimi
Fal sepeti güvenilir mi?En son katinada Doğa, hatta bildi yakın gelecekte olacakları. En son da falasepeti Buğra kahve attım o da ilginçti hala falında anlamadığım yerler olsa da :)) onun zamanı var Ağustos’ta olacak şeylerden bahsetmiş.
Evet güzel bi site, güvenilir bence.Fal sepeti güvenilir mi?
Ok demdin keko. Bergüzarla doğanın aynı kişi olduğunu söylediğim iftirasını attın yemeyince de geri basıp sildinBen sadece fikrimi söyledim herkes gibi.. Terbiyesiz bir konuşma da yapmadım ki, zamanında bana yapılan yorumlar çok çirkindi. Yorumcuları korumak değil iftira atılmasından ya da emin konuşulmasından hoşlanmıyorum. Zümra bana göre iyi bir yorumcu ve Hüma Bal ile alakası yok ki, kendisiyle bizzat ilişki koçu bal olarak da ofisine gidip tanışmışlığım var. Binnazla alakası yok yani o yolunu bulmuş gidiyor. Zümra ise yakından sesli falda görüşürüz diye yazmış profiline.. Ses kaydını karşılaştırdıktan snra da bu Hüma denmez heralde. :) Herkes fikrini söyleyebiliyor ama ben birşey söyleyince ya da biri hakkında olumlu yorum yapınca problem oluyor İsmini zikretmek istemediğim bi kişiden özellikle. (etiketlenmekten hoşlanmıyo çünkü) Allah akıl fikir versin dedi mesela ok. dedim valla versin çünkü seviyesini öngöremediğim bir muhabettin içine girdiğim için. Benim hatam kesinlikle doğru :)
@luciferr inanılmaz zarifsin bence asla sana yönelik bi cümle kurmadım.. Hep tarzını ve konuşmalarını yerinde buldum...
@Lizyaa en son sen kime baktırmıştın, unuttum..
Çokkkkkkkk çooookkk kuzu.. ortaya laflar cart curt atılıyor hakaretler havada uçuşuyo artık banlar gelsinBi zamanlar Begüm Balaban diye biri vardı binnazda geçen konuşmuştuk yaKelebbekk ne gereksiz biriydi dimi
Cidden normaldeÇokkkkkkkk çooookkk kuzu.. ortaya laflar cart curt atılıyor hakaretler havada uçuşuyo artık banlar gelsin
Keko?????? Bu nasıl bir itham? YORUMSUZ.Ok demdin keko. Bergüzarla doğanın aynı kişi olduğunu söylediğim iftirasını attın yemeyince de geri basıp sildin
Ya işte baskı altındayken insanın söylediği kelimeler gerçek karakterini ortaya çıkarıyor.Keko?????? Bu nasıl bir itham? YORUMSUZ.
Yok kız kibleyin diye yapıyorum valla bak. Ama yalan yok bu zeka seviyesine de bu muamele. Yalnız siz surada 2 satırdan karakter yormaya çalışır, bir ee onun doğruluğuna inanırsanız daha çok üzerler ponçik kalbinizi kıyamam sonraYa işte baskı altındayken insanın söylediği kelimeler gerçek karakterini ortaya çıkarıyor.
müşteri hizmetleri çok yardımcı hemen destek oluyolar, çok kullanmadım ama buğra mesela uzun bakmış uzun cevaplamış fiyatlar da uygun. bazen hediye çeki falan da yolluyolar.Canı isteyen istediğini konuşsun kızlar. Burası özgür bir alan. Gerçi siz ne kadar dagınıklıgı toplamaya calıssanızda çingene mahalle havasına büründü. Kım bu havada kalmak istıyorsa kalsın. Yoksa O 1 KİŞİ İLE AYNI KEFEYE KONULMAK HOS DEGIL.YAKISMAZ BIZE.
Ben sizi dinlemek istıyorum fal sepetine hiç fal atmamıstım, nasıl bır yer?
Civataları bilmem ne olmuş çok günlük jargona uygun bir tabir ay haklısın ayıp ettim bak tühKeko?????? Bu nasıl bir itham? YORUMSUZ.
Sıkıldım baydı konuCanı isteyen istediğini konuşsun kızlar. Burası özgür bir alan. Gerçi siz ne kadar dagınıklıgı toplamaya calıssanızda çingene mahalle havasına büründü. Kım bu havada kalmak istıyorsa kalsın. Yoksa O 1 KİŞİ İLE AYNI KEFEYE KONULMAK HOS DEGIL.YAKISMAZ BIZE.
Ben sizi dinlemek istıyorum fal sepetine hiç fal atmamıstım, nasıl bır yer?
Başka yerde oyna senle muhattap olmuyoruz biz yeter huzur kaçırma şurda hepimizin yaraları var bırakta sohbetlerimize biz devam edelim selam!Civataları bilmem ne olmuş çok günlük jargona uygun bir tabir ay haklısın ayıp ettim bak tüh
En son katinada Doğa, hatta bildi yakın gelecekte olacakları. En son da falasepeti Buğra kahve attım o da ilginçti hala falında anlamadığım yerler olsa da :)) onun zamanı var Ağustos’ta olacak şeylerden bahsetmiş.
Kız beni etiketleyip, tahrik edip durmayın sizi dürten yoktu atladınız begüm babalaban diye. Çamur at izi kalsın iyimiş:)Başka yerde oyna senle muhattap olmuyoruz biz yeter huzur kaçırma şurda hepimizin yaraları var bırakta sohbetlerimize biz devam edelim selam!
Seka sen kesin akrep burcu falansın yani öyle negatif bir enerji alıyorum senden. Lütfen akrep burçları alınması bir iki çeşit akrep burcu oluyor. Ben iki kelimeyle de karakteri anlayabiliuorum çünkü belli ediyor insanlar kendilerini.Yok kız kibleyin diye yapıyorum valla bak. Ama yalan yok bu zeka seviyesine de bu muamele. Yalnız siz surada 2 satırdan karakter yormaya çalışır, bir ee onun doğruluğuna inanırsanız daha çok üzerler ponçik kalbinizi kıyamam sonra((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?