Binnaz Abla

Bi zamanlar Begüm Balaban diye biri vardı binnazda geçen konuşmuştuk ya Kelebbekk ne gereksiz biriydi dimi

En son katinada Doğa, hatta bildi yakın gelecekte olacakları. En son da falasepeti Buğra kahve attım o da ilginçti hala falında anlamadığım yerler olsa da :)) onun zamanı var Ağustos’ta olacak şeylerden bahsetmiş.

Bi zamanlar Begüm Balaban diye biri vardı binnazda geçen konuşmuştuk ya Kelebbekk ne gereksiz biriydi dimi
Kız varoş laf öyle sokulmaz az delikanlı olacaksın ben zamanında açtığım falcı hesaplarını buradan bile yazmışım sen kime aba altından sopa gösteriyorsun buna cidden güldüm o hesaptan kime fal bakılmış ki sen değerlendirme yapıyorsun o mercimek beyninle? Sadece 1 tane fal bakıldı o hesaptan şimdi yallah bu da yemedi çünkü

Ok demdin keko. Bergüzarla doğanın aynı kişi olduğunu söylediğim iftirasını attın yemeyince de geri basıp sildin

Canı isteyen istediğini konuşsun kızlar. Burası özgür bir alan. Gerçi siz ne kadar dagınıklıgı toplamaya calıssanızda çingene mahalle havasına büründü. Kım bu havada kalmak istıyorsa kalsın. Yoksa O 1 KİŞİ İLE AYNI KEFEYE KONULMAK HOS DEGIL.YAKISMAZ BIZE.

Ben sizi dinlemek istıyorum fal sepetine hiç fal atmamıstım, nasıl bır yer?

Ya işte baskı altındayken insanın söylediği kelimeler gerçek karakterini ortaya çıkarıyor.
Yok kız kibleyin diye yapıyorum valla bak. Ama yalan yok bu zeka seviyesine de bu muamele. Yalnız siz surada 2 satırdan karakter yormaya çalışır, bir ee onun doğruluğuna inanırsanız daha çok üzerler ponçik kalbinizi kıyamam sonra((

müşteri hizmetleri çok yardımcı hemen destek oluyolar, çok kullanmadım ama buğra mesela uzun bakmış uzun cevaplamış fiyatlar da uygun. bazen hediye çeki falan da yolluyolar.

Sıkıldım baydı konu capella79 ben buğraya 2 fal attım ikisi çıktı hatta burda birkaç arkadaşa önerdim Lizyaa U Urmia sercenin_gozyasi kızlar sizde baktırdınız diye hatırlıyorum luciferr kız sende varmıydın ?

Doga dan iyi bakiyormu gercekten ? Kartlara pek inanmiyorum

Aaa hatırladım bugrayı sen önermiştin degil mi? Annesi arayacak,söyle söyle olacak dediğini. Tam kelimelerle anlatamadım ama anlamıssındır umarm. Ben de merak etmstm onu

Seka sen kesin akrep burcu falansın yani öyle negatif bir enerji alıyorum senden. Lütfen akrep burçları alınması bir iki çeşit akrep burcu oluyor. Ben iki kelimeyle de karakteri anlayabiliuorum çünkü belli ediyor insanlar kendilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…