yani beni de şaşırtan yorumu oldu açıkçası bende beklemiyordum ucuz diye gönderdim çok güzel bir yorumla ķarsilastim inşallah fiyatı artmaz bide zumra ya baktirdim o da iyiydi yaşadığım durumu olduğu gibi söyledi banaevet hem fiyatı iyi ben 100 tl lik falcılardan daha uyduruk fallar aldım bu kadını pembelere boyamadığı için ve kadına hiç bir kimseyi sormadan yorum yaptığı için beğendim falı gerçi binnazda kalınca ilerleyen süreçte umarım bozulmaz..
yani beni de şaşırtan yorumu oldu açıkçası bende beklemiyordum ucuz diye gönderdim çok güzel bir yorumla ķarsilastim inşallah fiyatı artmaz bide zumra ya baktirdim o da iyiydi yaşadığım durumu olduğu gibi söyledi bana
En son yazını yazmıssın.....Konu bıttı...Ama ben gormeden ozelden saldırı devam etmıs,ben gormeden sen mudahele etmıssın tekrar tekrar tesekkur ederım.Biri diyor özelleri, biri diyor kişisel şeyleri, öbürü diyor şunları ortaya dökerim, dökemezsiniz efendim yasak çünkü."
Kimler bu konunun muhatabıysa hepinize diyorum, zira biz kimin kimle kavgası var bilemeyiz, kim doğru söylüyor, kim hatalı bilgi veriyor, kim başlattı, kim hararetlendirdi takibini yapamayız, hakemlikte yapamayız, bizim görevimiz değil bu, site de kurallarını uygular, olay sitede cereyan ediyorsa müdahale eder, kişisel husumetlerinize karışmayız.
kızlar fal olayından çok daha güzel birşey keşfettim niyetlenerek rüyaya yatmak ve rüyandaki sembolleri okumak.. bununla ilgili 3 4 aydır araştırma yapıyorum ilgilenenler için deneyimimi yazmak istiyorum.İslamiyetteki istihareye benzetebilirsiniz doğru tam olarak yine ruhen ve bedenen temizlenip rahatlıyorsunuz ve bir kısa meditasyon yapabilirsiniz örnek veriyorum gün içindeki düşünce bulutlarından arınmak için yatmadan önce telefonları ışık saçan her nesneyi kapatıp bir mum yakıp bir şey düşünmeden mum ışıgına odaklanmaya çalışmak veya su sesi açıp biraz dinlemek gibi akabinde tam uykuya geçme halinizde (yastıga kafayı koydugunuz an olmayabilir hemen uyuyamıyorsanız oyuzden yattıgınız an demiyorum) X şahsıyla aramda ne olabilir bana bizim ilişkimizi yansıt bilinçaltım diyorsunuz burdaki mantık hepimizin bilinçatı aslında bizim tüm geçmiş ve gelecek bilgilerimize sahip ve düşünce zaman ve mekandan yoksun olduğu için aynı zamanda karşı tarafın bilinçaltına da hakim ve ordan bizimle bağı olan şeyi çekip alabiliyor.Burdan sonra sabah uyandığınızda aklınızda kalan herşeyi yazıyorsunuz rakamlar sayılar objeler ve en önemlisi Tesir.yani ruyadan iyi bir şekilde mi uyandınız yoksa olumsuz mu ? tüm ayrıntıları not alıyorsunuz.hemen okuyamayabilirsiniz zamanla okuyacaksınız acele etmeyin.Bir de gündelik rüyalara öenm vermeyin derler bu da oldukça yanlışmış çünkü o anda bilinçaltım bilincime o gündelik sembolü kullanarak mesaj vermek istemiş demektir.yani saçma rüya diye birşey yok.Bunları yaptıktan sonra en önemli kısım rüya okuması.her rüyanın kişiye özel olduğunu öğrendim ve internetten işte deniz görmek bolluk bereket vs genel tabirler kesinlikle yansıtmıyor ordaki deniz sizin ne hissettiğinizle önemliymiş örneğin ben denize aşığım ve aşık oldugum insanla ilgili bir soru sorup yattım ordaki deniz benim sevdiğim adamı temsil ediyor denizin dalgalı yada durgun olması rengi o anki hsilerim işte bunlar sembol diliyle bana cevabı veriliyor alıştırma yapa yapa öyle güzel yorumlamaya başlıyorsunuz ki ve bildgimiz yorumları da unutturacak bir kanal keşfettim sembolleri dişil eril olarak ayırıp dişil semboller geççmiş eril semboller geleceği temsil edecek şekilde ayrılıyor örneğin rüyamda annemi gördüm ve iyi görmedim.anne dişil sembol dişil sembol geçmişti benim geçmişimde halledemediğim sorun niyetimin önündeki engel demek,veya babamı gördüm bana koşmuyorsun diye bağırıyordu baba gelecek demek eril sembol , ben pasif kaldığım için niyetime ulaşamıyorum bilinçaltım bana istiyorsan eyleme geçmelisin diyor.Bunlar çok temel sistemi anlayınca hemen yorumlayacağınız şeyler.Birebir yaşanacaklar için ayrıntı sembolleri okumak lazım okuyabildiklerim beni çok şaşırtıyor ama alıştırma yaptıkça insan hayretler içinde kalıyor.Ben her sorum için niyet edip yatıyorum.Örneğin dün gece mezun olmam için kalan son sınavıma çalışıyordum ve bugun sınavdan kalsaydım okulum bir yıl uzayacaktı bu kadar streslı bir lekilde yattım ve sınavım nasıl geçicek diye niyetlendım uyandığımda bir rüya hatırlamıyordum ama inanılmaz güzel uyandım bugunde sınavım çok güzel geçti şükürler olsun.İlla rüya da olmak zorunda değil gün içinde de niyetlenebilirsiniz ama ben şuan rüya üzerine çalışıyorum çünkü bilinç aktif olmadığından en net bilgiyi bu şekilde alıyorum.Yararlandığım kanallar youtube de meltem günerin kanalı oldu ve bir video izleyip hayatım değişti diyebilirim.Kitaplarını da akabinde aldım ama videolar çok önemli hatta kitaplara geçmenize bile gerek yok tüm videolar fazla fazla yeterli ama ders çalışır gibi not ala ala çalışıyosunuz bir rüya atolye çalışması var 36 dklık onu mutlaka izleyin sonra kendi rüyalarınızda alıştırma yapın sonuçlar sizi inanılmaz şaşırtcak ben de her türlü sorunuza yardımcı olmaya çalışırım bilgilerimizi paylaşabiliriz.Kitapları da okudum gerekirse ordan ssembollere de bakabilirim mesaj atabilirsiniz bu konuyla ilgili... Umarım dikkate alır bir göz atarsınız.Şimdiden Kolay Gelsin:)
Ben 2 sene once denemistim en son ,cikmamisti ama ozaman durum analizini begenmistim hep durum analizi iyi onun ama gelecek igh:/Kızlar ben pelin bilge özdoğruya baktırıyorum genelde. Durumu, şimdiki zamanı gayet iyi nokta atışı biliyor bence. Peki gelecekte nasıl sizce, geleceğe dair falı çıksn var mı?
Günaydin kizlar benim fal baktirdigim durumum dün itibari ile netleşti.
Sonuc olumsuz tamamen .
NAKTA:Bunu bilenler başta nakta geliyor. Ama falin sadece sordugum kismi cikti extra anlattigi hic bir sey cikmadi taaa eylül aralik dönemleri arasinda o kadina attigim 3 fal var hepsi de sordugum konu olarak cikti diyorum
SEZGI CANDANda sordugum konularla alakali olumsuz konustu hatta ilginiz tamamen kesilecek şubat ayindan sonra dedi ama öylebir sey yok çikmadi. Extradan söyledigi hic bir seybcikmadi sadece sorum icin yaptigi olumsuz yorum cikti.
ASLIHAN YILMAZ:Bu kadin da olmayacagini söylemis yeni biri demis yeni biri yok zaten gelecek anlaminda tutmuyor fallar ama sorugum konuya olumsuz dedigi icin tutmus
BIRAY DEMIR:Bu kadina biraz haksizlik ettigimiz dusunuyorum falini tekrar dinledim tekrar dinleyince daha net belirdi sordugum konuya olumsuz demisti öyle de oldu ama eksik sormuşum keske bir soru daha sorsaydim daha net anlasilirdi.bu kisiye baktirabilirsiniz denemek isterseniz hisli oldugunu dusunuyorum
SIMLA ÇIZER: sorsugum konuya olumsuz oldugunu soyledi kalan seyler her zamanki gibi cikar diyemiyorum yazin biriyle tanisacagimdan filan bahsetmis neyse kisaca sorduklarim icin olumsuz konusmustu cikti.Ama tam anlamiyla tavsiye edemiyorum falinda begenmedigim hayali seyler var bos umut veriyor gibi geldi taniscagim kisiyi abartarak anlatmasi gecmisteki kisilerin mesleklerini söyleyince bozuldu gibi geldi neyse eger sallamadiysa ... nedense hisli oldugunu dusunmuyorum
MÜGE AYDIN:Sordugum konu icin olumsuz konustu oda cikti ama diger uzun uzun bahsettigi seyler cikmadi
FALSEPETI BUĞRA:Ona göre iliskimiz vardi ama ağir bir sekilde patladi...
FALALEM ZEYDER :Böyle bir kadin vardi hala var mi bilmiyorum fali sordugum konularla alakali cikti.Extra birsey gormemisti
ADA SOYLU:Aralik ayinca baktirdigim bir fali kelimesi kelimesine mayis ayinda cikti . Yani hani nakta icin karsi tarafin beynini okuyor diyorsunuz ama ben nakta da adanin anlattigi durumu dinlemedim.Ada başariliydi ve fali tamamen tuttu herkesle enerjisi uymayabilir bisi diyemem bana her fali da tutmus olmasa da net sordugum kisi icin gecmis.fallarinda tek tuk tutan seyler olurdu ama bu son fali tamamen diyorum.nasi gorduyse...
TELLWE YRAMIR VEYA VIRAMIR :Sordugum konu icin olumlu konustu ama patladi .
FALCI NURSELI:Oda hep olumlu konusuyordu acik uclu fal gibi ama fallari hep patladi olan bir durum yok.
Bi tellweye bakiyim tekrardan yazarim
Duru görü atmistim rica ederimÖncelikle uzun güzel yorumlar için teşekkürler :)
Ada Soylu'ya ne baktırdınız acaba? Kahve mi?
Hayat böyle maalesef hep pembe tablo olmuyor gerci beklentiler hep olumsuz olucaksa fala da gerek yok iste. Fala insan ciddi anlamda sarabilir mutsuzlugun dibini görüyorsa nasilki erkekler sarhos oluyor biz deki baska versiyon demekki. Şu an o kadar berrak dusunuyorum ki sanki hafifledim hicbisi kalmadi o uzuntuler bosaymis hayal kirikligi yiginiymis sadecesercenin_gozyasi canım benim günaydın mesajı okurken içim sızladı gerçekten kabullenmek bazen zor oluyor kendi hayatımızdan çalıyoruz ama daha fazla vakit kaybetmeden yaşamımıza dolu dolu dönmeliyiz geçmişteki herkesi geride bırakarak yeni enerjiler yeni insanlar inan daha güzel geliyor evet ara ara insanı tökezletiyor ama geçmişle ilgili falda soru sormadığımda o kadar hafiflemiş hissediyorumki şuan ne kadar imkansız görünsede inan süreç içerisinde daha iyi olacaksın..
Biray Demir gerçekten samimi ve içten ayda 1 veya 2 ayda 1 ondan muhakkak yorum alıyorum Nakta danda aynı şekilde yorum alıyorum pembe pembe yazmıyorlar olabilecek ihtimalleri söylüyorlar ama ikisininde hisli olduğuna inanıyorum..
Hayat böyle maalesef hep pembe tablo olmuyor gerci beklentiler hep olumsuz olucaksa fala da gerek yok iste. Fala insan ciddi anlamda sarabilir mutsuzlugun dibini görüyorsa nasilki erkekler sarhos oluyor biz deki baska versiyon demekki. Şu an o kadar berrak dusunuyorum ki sanki hafifledim hicbisi kalmadi o uzuntuler bosaymis hayal kirikligi yiginiymis sadece
naktaya baktirmam acikcasi o sivri dilini duymak istemiyorum ama biraya baktirabilirim bir konu cikarsa.. simdilik kimseye fal atasim yok.
Biray ruh halimi cok iyi bilmis burc yorumuna niye girdi bilemiyorum gereksiz bisilere dalmis o gun burc yorumlari aktifti galiba :))) ama ona eksik soru sordugum icin pismanim .
Uzuldum olumsuz olmasina, sonuc kesin mi? Benim de bu ara cok olumsuzluklar oldu ustuste genel olarak, netlesmeyen durumlar da can sikici oluyor en azindan netlesmesi belki senin acindan iyi olmustur. Umut etmek bazen daha aci verici oluyor, obur turlu sonuclaninca cok uzuluyor belki insan ama daha kolay atlatabiliyor belirsizlige gore. Elfin'den yorum almis ve sana olumsuz konusmustu diye hatirliyorum onun fali nasil tutmus mu oldu bu durumda ?Günaydin kizlar benim fal baktirdigim durumum dün itibari ile netleşti.
Sonuc olumsuz tamamen .
NAKTA:Bunu bilenler başta nakta geliyor. Ama falin sadece sordugum kismi cikti extra anlattigi hic bir sey cikmadi taaa eylül aralik dönemleri arasinda o kadina attigim 3 fal var hepsi de sordugum konu olarak cikti diyorum
SEZGI CANDANda sordugum konularla alakali olumsuz konustu hatta ilginiz tamamen kesilecek şubat ayindan sonra dedi ama öylebir sey yok çikmadi. Extradan söyledigi hic bir seybcikmadi sadece sorum icin yaptigi olumsuz yorum cikti.
ASLIHAN YILMAZ:Bu kadin da olmayacagini söylemis yeni biri demis yeni biri yok zaten gelecek anlaminda tutmuyor fallar ama sorugum konuya olumsuz dedigi icin tutmus
BIRAY DEMIR:Bu kadina biraz haksizlik ettigimiz dusunuyorum falini tekrar dinledim tekrar dinleyince daha net belirdi sordugum konuya olumsuz demisti öyle de oldu ama eksik sormuşum keske bir soru daha sorsaydim daha net anlasilirdi.bu kisiye baktirabilirsiniz denemek isterseniz hisli oldugunu dusunuyorum
SIMLA ÇIZER: sorsugum konuya olumsuz oldugunu soyledi kalan seyler her zamanki gibi cikar diyemiyorum yazin biriyle tanisacagimdan filan bahsetmis neyse kisaca sorduklarim icin olumsuz konusmustu cikti.Ama tam anlamiyla tavsiye edemiyorum falinda begenmedigim hayali seyler var bos umut veriyor gibi geldi taniscagim kisiyi abartarak anlatmasi gecmisteki kisilerin mesleklerini söyleyince bozuldu gibi geldi neyse eger sallamadiysa ... nedense hisli oldugunu dusunmuyorum
MÜGE AYDIN:Sordugum konu icin olumsuz konustu oda cikti ama diger uzun uzun bahsettigi seyler cikmadi
FALSEPETI BUĞRA:Ona göre iliskimiz vardi ama ağir bir sekilde patladi...
FALALEM ZEYDER :Böyle bir kadin vardi hala var mi bilmiyorum fali sordugum konularla alakali cikti.Extra birsey gormemisti
ADA SOYLU:Aralik ayinca baktirdigim bir fali kelimesi kelimesine mayis ayinda cikti . Yani hani nakta icin karsi tarafin beynini okuyor diyorsunuz ama ben nakta da adanin anlattigi durumu dinlemedim.Ada başariliydi ve fali tamamen tuttu herkesle enerjisi uymayabilir bisi diyemem bana her fali da tutmus olmasa da net sordugum kisi icin gecmis.fallarinda tek tuk tutan seyler olurdu ama bu son fali tamamen diyorum.nasi gorduyse...
TELLWE YRAMIR VEYA VIRAMIR :Sordugum konu icin olumlu konustu ama patladi .
FALCI NURSELI:Oda hep olumlu konusuyordu acik uclu fal gibi ama fallari hep patladi olan bir durum yok.
Bi tellweye bakiyim tekrardan yazarim
Konuyu cok acamiyorum burda bende 2 konu vardi ve ikisi icinde yorum istiyordum.Sonradan buyuk bir degisiklik olmaz ise şuan icin durum olumsuz iki konu icin de gecerliUzuldum olumsuz olmasina, sonuc kesin mi? Benim de bu ara cok olumsuzluklar oldu ustuste genel olarak, netlesmeyen durumlar da can sikici oluyor en azindan netlesmesi belki senin acindan iyi olmustur. Umut etmek bazen daha aci verici oluyor, obur turlu sonuclaninca cok uzuluyor belki insan ama daha kolay atlatabiliyor belirsizlige gore. Elfin'den yorum almis ve sana olumsuz konusmustu diye hatirliyorum onun fali nasil tutmus mu oldu bu durumda ?
Anladim, Elfin herkese olumlu mu bakiyor acaba diye dusunuyordum ama sende olumsuz seyler de soylemis.Aslinda biraz pozitif dusunmek gerekiyor. Olumsuzluk yasasam da hem olumlu olacak diye dusunuyorum artik eskiden cok olumsuz bakiyordum bir sey degismiyordu hem de moralimi bozuyordum simdi en azindan moralimi yuksek tutuyorum duurmlar umutsuz olsa da. Beni olumsuz etkileyen fallarimi siliyorum ben mesela bir daha da o kisiye baktirmiyorum, o yuzden sevdigim yorumcu cok az kaldi elimdi, toplasan 3-4 kisi ancak vardir. Bunlardan biri de Bugra'ydi sadece tarzinindan dolayi ama henuz herhangi bir soyledigini yasamadim anlik bazi seyleri ve yakin gelecekte icinde bulunacagim his durumunu bildi ama sende Bugra tamamen patlamis galiba.Konuyu cok acamiyorum burda bende 2 konu vardi ve ikisi icinde yorum istiyordum.Sonradan buyuk bir degisiklik olmaz ise şuan icin durum olumsuz iki konu icin de gecerli
Elfine baktirali neredeyse 1 yil oldu o dönem durum farkliydi obolumsuz gordu ve olumsuzluklar yasanacagini ekledi klasik baska biri olucak durumlarina girdi.Acikcasi corap degisir gibi sevgili degistiremiyorum .sadece olunsuzluk kisimlari tuttu zaten fallari sanki iyi seyler ciksin diye degil olumsuzluklar ciksin diye baktirmisim bosa giden paralar paralar degmez...
Açikcasi bir falcidan beklentim doğrulari söylemesi zaten bunun icin atiyoruz bu yukarda yazmis olduklarimin hepsi mi iyi bence hayir cunku soru uzerinden de yorum yapmak mumkun nerde ayrilir durum oda an konusunu ve karakter analizini yaparsa ek olarak gecmisten de bir seyler biliyorsa o falcidan beklenti oluşabilir sadece olumlu yorum yapiyor pozitif konusuyor diye dusunmekte mantikli olmuyor ve uslup önemli ben azar isiterek fal baktiramam karsi taraf elestiri hakkini vermedim sonucta ne yasarsam yasayim beni ilgilendirir.Anladim, Elfin herkese olumlu mu bakiyor acaba diye dusunuyordum ama sende olumsuz seyler de soylemis.Aslinda biraz pozitif dusunmek gerekiyor. Olumsuzluk yasasam da hem olumlu olacak diye dusunuyorum artik eskiden cok olumsuz bakiyordum bir sey degismiyordu hem de moralimi bozuyordum simdi en azindan moralimi yuksek tutuyorum duurmlar umutsuz olsa da. Beni olumsuz etkileyen fallarimi siliyorum ben mesela bir daha da o kisiye baktirmiyorum, o yuzden sevdigim yorumcu cok az kaldi elimdi, toplasan 3-4 kisi ancak vardir. Bunlardan biri de Bugra'ydi sadece tarzinindan dolayi ama henuz herhangi bir soyledigini yasamadim anlik bazi seyleri ve yakin gelecekte icinde bulunacagim his durumunu bildi ama sende Bugra tamamen patlamis galiba.
Ada soylu Ve Biray Denir n Hangi sitede bakiyor?sercenin_gozyasi canım benim günaydın mesajı okurken içim sızladı gerçekten kabullenmek bazen zor oluyor kendi hayatımızdan çalıyoruz ama daha fazla vakit kaybetmeden yaşamımıza dolu dolu dönmeliyiz geçmişteki herkesi geride bırakarak yeni enerjiler yeni insanlar inan daha güzel geliyor evet ara ara insanı tökezletiyor ama geçmişle ilgili falda soru sormadığımda o kadar hafiflemiş hissediyorumki şuan ne kadar imkansız görünsede inan süreç içerisinde daha iyi olacaksın..
Biray Demir gerçekten samimi ve içten ayda 1 veya 2 ayda 1 ondan muhakkak yorum alıyorum Nakta danda aynı şekilde yorum alıyorum pembe pembe yazmıyorlar olabilecek ihtimalleri söylüyorlar ama ikisininde hisli olduğuna inanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?