Ada soylu Ve Biray Denir n Hangi sitede bakiyor?
Zümra yi denediniz mi?binnazablada ikiside.. ben biray demir den yorum aldım beğendim ama ada soyludan yorum almadım onuda deneyebilirim..
Zümra yi denediniz mi?
kızlar kendinize iyi bakın ben biraz forumdan uzaklaşıyorum çünkü zaten tüm falcılar sözleşmiş gibi aynı geleceği sunuyor anda merak ettiğim birisi de yok malum ana konum iş bir süre takip etmeyeceğim ama dönersem fal çıktı çıkmadı diye dönerim hepinizin çok ama çok mutlu olmasını diliyorum
sana kocaman kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum canım iyi haberlerle bekliyorum inşallah..
İrem Çerkez'e baktırdım burada birisi hem fiyatı uygun hem de iyi diye övünce. Olayları doğru bilmiş, yaşadığımız durumu bilmiş ama gelecek için biraz pembeci geldi. Durum yaşadıklarımıza göre pek parlak görünmüyor çünkü ama İrem olumlu bir yorum yaptı. Çıkarsa güncellerim tekrar.
Falcı Nurseli'ye benim yazım yuzunden fal attıysan cok özür dilerim hoş beni de duvara yapıstırdı yeniden geldiğinde bir güzel. Bir daha mı? Aman......Günaydin kizlar benim fal baktirdigim durumum dün itibari ile netleşti.
Sonuc olumsuz tamamen .
FALSEPETI BUĞRA:Ona göre iliskimiz vardi ama ağir bir sekilde patladi...
FALCI NURSELI:Oda hep olumlu konusuyordu acik uclu fal gibi ama fallari hep patladi olan bir durum yok.
Falcı Nurseli'ye benim yazım yuzunden fal attıysan cok özür dilerim hoş beni de duvara yapıstırdı yeniden geldiğinde bir güzel. Bir daha mı? Aman......
Fal sepeti Bugra'ya gelince...bir anda sapkadan tavsan cıkması gıbı cıktı ortaya aslında o nedenle temkınlı yaklastım......Acıkcası evet fal işi enerjı vs. desler de bu falcılar alemi böyle karışık ve pis oldugu müddetçe ancak senin gibi eski ve artık yazıları ile uzun zamandır tanıyıp,iyice emin oldugum üyelerin yorumlarını dikkate alma kararım pardon aslında bu resmen "içgüdü" idi....Gayet de yerinde bir kararmış, hisli adam bilir arkadaş. Hissedemediyse de "ben sizin falınızdan bir görü alamadım" der iade eder. Bugra'nın adı duyulalmasıyla bu senin iş sonuçlanalı arada ne kadar vakit e gectisercenin_gozyasi tatlım? Seninle özelden 1 tanısıklıgımız olmamasına karsın "çok" 1 sure olmadıgını anlamk için azıcık dıkkatlı olmak yeter.....Geçiniz....baska 1 balon daha....
Ve yine, bu falcı agızlarından da cok sıkıldım,yok enerjı alamadım,yok falına tekrar tekrar bakma vaktı uaztırsın,yok gelecek seçimlerınle degısebılır.......HADI YA......Boylece falının cıkmama ıhtımalıne kulbu onceden tak,cogu da ınansın. Kader denen sey,ınsanla beraber gelır dunyaya....ta kı olene dek....Neyımıze karar verebıldık....Dogdugumuz yer,fızıksel ozellıklerımız,cevremız vs.....Kaderını degıstırebılse ınsan onu onceden gorebılırdı de falcılara gerek kalmazdı. SONRA NE OLACAGINI GOREMIYORSAM hangı secımle degıstırebılıyorm? VE geleceği kımse tam bılemez de demeyın....Ben ya-sa-dım. Eskı yazılarda da yazdım. Hıc ugrasmayın artık yok.....Ama 1 daha oylesıne denk gelmedım,ınkar edemem bılenler oldu ama azar azar konusayım da yıne gelsın kafasındaydı cogu.
Sen anlamışsın zatenSon kisminda kader dogumla gelir demissin, falci kaprislerine katiliyorum tamamen kilif uydurma ama kader mutlak ve degisken olarak ikiye ayriliyor ve evet kader degisebiliyor. Mutlak kader yani olecegin zaman gibi seyler degismiyor onun disinda kiminle evlenecegin, kimler hayatina girecek hepsi degisen seyler. Dua var mesela, irade var bunlar birlesip kaderini etkiliyor.
Canim tellwe.com'da bakilan fallar topigi var orada yazarsan cevap verirler cunku birkerebir tellwe'de bakiyorArkadaslar kactır soruyorum hıc mı bılen yok yaBırkerebırın hangı falı ıyı tarot kahve ıskambıl?
Canım bulamadım yaCanim tellwe.com'da bakilan fallar topigi var orada yazarsan cevap verirler cunku birkerebir tellwe'de bakiyor
çevrimiçi olmasını beklemen lazımkizlarrrr ilkay gur profilinin yaninda fal baktir butonu yok fal kabul etmiyor mu bilgisi olan varmi yada mailden bakiyormu mailini bilen varsa eger lutfen yazsin bana
kızlar, ben demiştim uygulamasını deneyen var mı? duru görüsünü merak ediyorum özellikle
Kizlar ben denedim yazayim ,fena degil ama 50 tl ye gore kisa bir yorum geldub.Orta diyebilirim cok detayda yoktu nokta atisi diyebilecegim.kızlar ben de çok merak ediyorum bu duru görü olayını. bir deneyen çıkmış olsa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?