fiyat çok fazla zaten, ben her gün video izleyip kredi biriktiriyorum anca öyle baktırırım 3 hafta sonra falan :/Kizlar ben denedim yazayim ,fena degil ama 50 tl ye gore kisa bir yorum geldub.Orta diyebilirim cok detayda yoktu nokta atisi diyebilecegim.
Kizlar ben denedim yazayim ,fena degil ama 50 tl ye gore kisa bir yorum geldub.Orta diyebilirim cok detayda yoktu nokta atisi diyebilecegim.
çok teşekkür ederim.
ne hakkında sordunuz? sadece kendi fotoğrafınızı mı gösterdiniz? direk "x ile geleceğimiz ne?" gibi net bir soru sorsak nokta atışı cevap alabilir miyiz? öyle ise düz fotoğraf gönderip genel soru sormamak lazım.
fiyatı çok fazla uygulama da olunca insan düşünüyor işte.
nerden video izliyorsunuzfiyat çok fazla zaten, ben her gün video izleyip kredi biriktiriyorum anca öyle baktırırım 3 hafta sonra falan :/
kredi kazan kısmındannerden video izliyorsunuz
Baktirma soruya gore mantik yurutuyor his yokdurak sancaktaroglu nu deneyen var mı ? aşk ile ilgili durugörü mü daha iyi yoksa tarot mu yoksa kahve falı mı :)
Canım kimi önersin binnaz ablada?Baktirma soruya gore mantik yurutuyor his yok
Iade oldugu donem deneyip iade almistim
Medyum Fatima mı demek istemiştin? Ben ondan iki yorum aldım ilki birebir çıktı ikincisi de çoğu çıktı ama ne zamandır yok gelirse baktırmak isterim tekrar.falalemde fattuma ya baktran oldu mu?
Ben Binnaz’da Elfin Demet, Doğa Dan ve Zümra Lal diyorum bunlar dışında hiçbiri bilememişti bana.Canım kimi önersin binnaz ablada?
Öneri degil ama bana cikmayanlari cikanlari yazmistimCanım kimi önersin binnaz ablada?
Kesinlikle çıkmadı bana 2 defa yorum aldım bir şey bile tumamışt. yani bilmiyorum orada yorumlara bakılırsa herkes mükemmelMaya demir hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar o sadece kahve falı bakıyormuş bi de kimse olumsuz bir sey dememis puani 100
Doğru diyorsun valla ben çok önceden Hülya Demire baktırıyodum biraz terapist gözüyle bakıyodum ona hafifletiyodu beni yani şimdi de durugörüyü merak ettim aşk ile ilgili danışacaktım :)Kesinlikle çıkmadı bana 2 defa yorum aldım bir şey bile tumamışt. yani bilmiyorum orada yorumlara bakılırsa herkes mükemmel
Çoğu 100 tl kesinlikle değmez yüzyüze falcılar bile bu kadar almıyorlar. Binnaz’da iade hakkı varken en azından atıp deniyordum ama hiç bilmediğime de direkt 100 tl veremiyorum kusura bakmasınlar ayrıca altta yazan yorumlar çok yanıltıcı, insanlar o andaki olumlu yorumun etkisiyle yazıyolar galiba.Önceden 20liraya baktırıyodum ,20liraya bakanlar simdi olmus 100 lira şok oldum
Yüzyüze en iyisi de bildiğim güzel bi yer yokÇoğu 100 tl kesinlikle değmez yüzyüze falcılar bile bu kadar almıyorlar. Binnaz’da iade hakkı varken en azından atıp deniyordum ama hiç bilmediğime de direkt 100 tl veremiyorum kusura bakmasınlar ayrıca altta yazan yorumlar çok yanıltıcı, insanlar o andaki olumlu yorumun etkisiyle yazıyolar galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?