Binnaz Abla

Kizlar ben denedim yazayim ,fena degil ama 50 tl ye gore kisa bir yorum geldub.Orta diyebilirim cok detayda yoktu nokta atisi diyebilecegim.

çok teşekkür ederim.
ne hakkında sordunuz? sadece kendi fotoğrafınızı mı gösterdiniz? direk "x ile geleceğimiz ne?" gibi net bir soru sorsak nokta atışı cevap alabilir miyiz? öyle ise düz fotoğraf gönderip genel soru sormamak lazım.
fiyatı çok fazla uygulama da olunca insan düşünüyor işte.

Iki kisilik bir foto yolladim is ve o kisi ile ilgili durumumu sordum is icin 1 paragraf kisa bir parafraf ama ,o kisi ile ilgili durumum icin 4 5 cumle yazmis ve bir uygulama vermis.Tahmin ettigim sekilde olumsuz konusmus ki ,durum olumsuz ama detay yoktu falda kisilik analizi yoktu o yuzden orta diyorum.

durak sancaktaroglu nu deneyen var mı ? aşk ile ilgili durugörü mü daha iyi yoksa tarot mu yoksa kahve falı mı :)

Maya demir hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar o sadece kahve falı bakıyormuş bi de kimse olumsuz bir sey dememis puani 100

Kesinlikle çıkmadı bana 2 defa yorum aldım bir şey bile tumamışt. yani bilmiyorum orada yorumlara bakılırsa herkes mükemmel
Doğru diyorsun valla ben çok önceden Hülya Demire baktırıyodum biraz terapist gözüyle bakıyodum ona hafifletiyodu beni yani şimdi de durugörüyü merak ettim aşk ile ilgili danışacaktım :)

Önceden 20liraya baktırıyodum ,20liraya bakanlar simdi olmus 100 lira şok oldum
Çoğu 100 tl kesinlikle değmez yüzyüze falcılar bile bu kadar almıyorlar. Binnaz’da iade hakkı varken en azından atıp deniyordum ama hiç bilmediğime de direkt 100 tl veremiyorum kusura bakmasınlar ayrıca altta yazan yorumlar çok yanıltıcı, insanlar o andaki olumlu yorumun etkisiyle yazıyolar galiba.

Yüzyüze en iyisi de bildiğim güzel bi yer yok bide binnazdan da kredi aldım kullanayım diye birini bulayım diyorum da bari aldığıma deysin kafasindayim ondan bu kadar soruyorun kusura bakma kuzu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…