yok cnm bu fattuma diye biri..fatima evet cok iyiydi bana cok uzun bi vade verdide cıkar mı bilinmez keske o da dönseBen Binnaz’da Elfin Demet, Doğa Dan ve Zümra Lal diyorum bunlar dışında hiçbiri bilememişti bana.
Valla ben siteye sordum mail atıp şimdi aklıma geldi bana bilen falcılardandıyok cnm bu fattuma diye biri..fatima evet cok iyiydi bana cok uzun bi vade verdide cıkar mı bilinmez keske o da dönse
O zaman Elfin Demet diyorum ben çünkü sesli bakıyor en az 12 dl lık dolu dolu yorum yapıp sorulara da çok detaylı tek tek cevap veriyor, genelde sabah 6 da giriyor ama haftaiçi. Onun dışında telefonda falı bilmiyorum severmisin ben pek tercih etmesem de telefonda çok odaklanamadığım için, Doğa Dan iyi bakar, telefonda zamanı iyi kullanıyor. Zümra Lal de hisli biri ama içlerinde 3.sırada benim için. Tabi öneriyorum ama bunlar benle enerjisi tutanlar yine içinden sana yakın geleni seçmen iyi olur.Yüzyüze en iyisi de bildiğim güzel bi yer yokbide binnazdan da kredi aldım kullanayım diye birini bulayım diyorum da bari aldığıma deysin kafasindayim ondan bu kadar soruyorun kusura bakma kuzu :)
paylaş tabi bi ara ben de merak etmiştim onu ama buradaki yorumlar olumsuzdu binnazda altına yazılan yorumlardan birinde de söylediğinizin tam tersi oldu sonuç yazmıştı biri vazgeçmiştim o yüzden.Çok sağol kuzu en iyisi içimden kim geçiyorsa ona yazayım burdan paylaşırım :) niyeyse durak a taktım 800 krediymiş bide bi düşünüp yorumlatayım merak ediyorsanız size de yorumlarımı paylasayım ?
beklemedeyim demin çevrimiçiydi offline oldu ya şansıma :)paylaş tabi bi ara ben de merak etmiştim onu ama buradaki yorumlar olumsuzdu binnazda altına yazılan yorumlardan birinde de söylediğinizin tam tersi oldu sonuç yazmıştı biri vazgeçmiştim o yüzden.
Tamamen bütün yorumcular çıkmıyor zaten ben binnaz’da yeni kişi denemekten vazgeçtim artık. Elfin son zamanlarda bana da bilemiyor ama onun ilk üç falı bana noktasına virgülüne çıktı sonradan, ilk bakımını beğnmiştim anda nokta atışlıydı ama sonra hem öğrendiklerim hem de olanlar tam da anlattığı gibi oldu. En son ondan da yorum aldım ve net verdiği tarihe 1-2 hafta var bakalım söylediği şekilde olacak mı.kesinlikle ilk falları gibi değil ama, galiba fazla yorum aldım ondan.Arkadaşlar merhaba, ben de gönderdiğim fallardan yola çıkarak yorum yapmak istiyorum. Binnazda kim derseniz, hiçbir değil öncelikle bunu belirtmek isterim. Kimi olumlu konuşmayı seçiyor kimi olumsuz konuşup karşına yeni biri çıkacak diyor, biz de buna göre falı çıktı, çıkmadı diyoruz.
Aslıhan yılmaz: Aslıhana en az 5 fal atmış biri olarak diyebilirim ki herkese olumsuz konuşur. Genel erkek tavrından bahseder (yok ilişkiden sıtkı sıyrılmış, yok bencil vs.) bu dediği çocuk su an başkası ile baya ciddi bir ilişkisi var. Sonra farklı hesaptan başkasını sordum ona da aynısını dedi. Bana verdiği tarihlerin birinde bi konuşma oldu şansına, ama diğer hiçbir tarihte birsey olmadı. Hatta bir önceki falda ben demiştim hayatın ama biri var diye. daha sonraki fal da baktım ciddi bir ilişkisi olamaz diyen kişi bir önceki falda dediklerimi hiç dinlememiş, bilmiyormuş gibi bana anlatmaya kalktı. O günden sonra aslıhanı sildim, daha da fal atmam. Geleneksel erkek tavırlarından yola çıkıyor. Hisli biri değil.
Asenat: sanşına bilmem, bu cocuk seni ara dediği tarihe kadar aradı ama olmayacak dedi, olmadı. arkadaşla başlayacak bir kişi olacak dedi burcuna kadar bildi. bu fala oy vermemiştim ama beğenmediğim için değil, bilmediğim içindi. kimseye vermemiştim. bu faldan snr yeniden fal attım. sıfır hissiz bir fal, kendi kendi kart okudu ve dediklerinden çıkan bir şey olmadı. ben de fal bırakmayı bıraktım. bence hisli ama para kaygısı güden bir kişi. ben onun iyi saatini bekleyemem, parası da az uz değil. Bu nedenle önermem atmayın.
Biray Demir: Ben biray demirin de hisli olduğunu düşünüyorum. bana bir melek olduğumu karşının çok kötü bir insan olduğunu söyledi. Ben bir melek değilim, gayet bencil bir insanım. Bu nedenle hisli biri olduğunu düşünmüyorum. İsteyenlere özelden daha detay vererek anlatırım. hatta aynı ya da benzer falda yorum yaptığına da eminim.
Doğadan: hisli bir değil, sadece kart yorumcusu. Şansa kartlar denk geliyor, çıkıyor. ben alsam odaklansam çeksem aynı yorumu yaparım. 100 Liraya değmez.
Elfin: bir iki küçük şey dışından falında çıkan birsey olmadı. ses tonu etkileyici hisli bir gibi geliyor ama bence değil.
Zümra lal: bergüzarken baktırdım, anda benim dahi bilmediğim birşeyi bildi, çok şaşırdım ama gelecek dedikleri olmadı. benim hislerimin yön değiştireceğini vs bilemedi. o paraya değmez bence. ben zaten bi daha fal atmadım. onu yakalamak ile uğraşamam.
Genelde son zamanlarda konuşulanların yazdım. Niyetim kimseyi kırmak ya da yargılamak değil. Şöyle söylemek istiyorum, kimse yanlış anlamasın ama durumu olumlu olanlar olumlu konuşan kişileri bildi diyor. Diğerinin ki olumsuz olunca olumsuz bilenleri yazıyor. sonuçta birine çıkan ötekine çıkmıyor. Bu benim fikrim. burda çok yorum görüp, fal attım. Sonradan çok pişman da oldum. bu nedenle yazmak istedim. Hepinizin gönlünüze göre olması dileğiyle hoşçakalın...
öyle bir durum varsa da ben buna uymuyorum kart falı arali olabilir ama kahve sık baktiriyorumkızlar bi de burda mı okudum tam emin degilim de biri diyodu mesela kahve falı baktırdık onun üstüne eger olay olmadıysa hemen tekrardan fal baktırmayın diye veya tarot vs . genelde baktırdıktan sonra 20 gün-1 ay falan bekleyın dıyolar ben mesela bunu bilmiyodum ardarda baktırdıgım zamanlarda oldu
Ben de 2014 de atmıştım.çok pembe tablo çizmişti.hiç bişey onun dediği gibi olmadı..Kesinlikle çıkmadı bana 2 defa yorum aldım bir şey bile tumamışt. yani bilmiyorum orada yorumlara bakılırsa herkes mükemmel
Ben şimdi yine okudum tamamen uydurma hikaye, attığı şeylerden bir şey bile tutmamış :)Ben de 2014 de atmıştım.çok pembe tablo çizmişti.hiç bişey onun dediği gibi olmadı..
Silip tekrar yazdiysan falci goremiyormus, falcinin duvari varsa oraya yazabilirsin. Telwee yonetimi yardimci olmuyor zaten falci cevap verir vermez kendi bilecekleri seymis keske yildiz vermeden cevabi bekleseydin yoksa yildiz verdikten sonra cevaplamiyolar bazen.Arkadaslar telwe de fal baktırdım sorumu sordum cvplanmadı 1 gun sonra sıldım sımdı tekrar soruyorum sorumu goremıyorum...Ayrıca telefondan sorumu tekrar sordugumda 2 yorum yaptınız dıyor 5 yıldız verdım yorum bolumundne soru soruluyor degıl mı baska nerden sorabılırım? sıteye yazdım soru sorma alanı yok mu ne ona benzer bısey soyledıler
Aynen canımBen şimdi yine okudum tamamen uydurma hikaye, attığı şeylerden bir şey bile tutmamış :)
Ben de gecen haftalarda ayni bu duurmdaydim bu hafta biraz daha toparlandim. Her sey geciyor gercekten bazen her sey ustuste geliyor. Bana da hic bir falci bilemedi. Online yorumcularin hepsi zaten adi ustunde sordugun sorunun uzerinden odaklanip yorum yapiyorlar, tek soru sorun diye bosuna degil yani %98 hisleri oldugunu dusunmuyorum zaten sadece iyi cozmusler ve guzel uydurabiliyorlar. Hisleri olanlar da sinirli, onlar da her seyi goremiyor, yogunlastigin seyleri ve anlik bir kac seyi bilebiliyorlar.Su an tam yasadigim 1 derdim varlik bir surec ,ama o kadar kotu seyi ustuste yasadimki artik koymuyor.Bazen diyorumheo boylemi gidecek normali bu herhalde aciyi kaniksadim.Hatta bitki gibi dolaniyorun hissiz ruhsuz .Cok buyuk bir kazik yedim falcilarin hic biri goremedi.Kimseye guvenmeyi dusunmuyorum.
Bana cok pembeci degildi, kisa bakmisti ama, sen istemeyeceksin vs klasik bir sonuca baglamis.Merhaba kızlar telwee kehanettine kahve baktirdim çok fazla pembe yorumladı her şey çok güzel mükemmel olucak filan aranızda baktıran var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?