Binnaz Abla

Nehir ateşığşu bana hiç bilememişti gireceğim iş yeri diye bir yer tarif etti hiç alakası bile olmadı söylediği ile.
ne bileyim mesela bana araba dedi oldu yani çıkıyor bana...ama enerji meselesi herhalde...fakat vadeleri çok sarkıyor inanılmaz sarkıyor fakat olayları bende çok net görüyor ...

Eylem tüzün kızlar hiç son dönem baktıran olmadı mı
Elfine paralel gibiydi ben de
Begenen öngörüsü çıkan ya da patlayan yazabilir mi
Ben Aralık ayında baktırmıştım.Fena patladı.Elfin,Doğa,Kesira hepsi patladı. Arnısa'yı merak ediyorum.

Tarotta Arnisa Bahadır, Pelin Bilge öneriyorum.
Katinada Bergüzar Aral var yıldıznamede
Binnazda Çağla Bilge, Şevdar Avaz,Doğa Dan, Haleh Çetiner beendiim isimler. Bi de Müge Aydın var.
Arnisa Bahadır vade konusunda başarılı mı??

nasıl FALCIHANE tutuyor mu?

Efsun Aksoy benimde ilk falcılarımdan.O zaman kahve göndermiştim.Ve çok beğenmiştim.Sanırım büyük ölçüde çıktı.Fakat sonra tekrar gönderdim tarot,kahve falan olmadı.tutmadı.İlki başkaydı.

hiç biri bende çıkmadı.Hele Engin Gümüş acaip boş biri

Selamlar,

Bir yılı aşkın bir süredir online fal baktırıyorum. Kısa bir süredir de forumu takip ediyorum. Baştan foruma baksaydım bu kadar çok para harcamazdım sanırım. :) Benim tecrübelerim.
Binnaz:
Gizem Sitare. Sorduğum kişiyle ilgili olumsuz konuşmuştu. Başka biri olacak demişti. Patladı gibi.
Engin Gümüş: 2 defa kahve falı baktırdım. Olumlu konuşmuştu. İkisinde de kısa vadeler verdi. Üfürükten tayyare, çıkmadı.
Serkan Arslan: Engin gibi. Atmasyon.
Durak Sancaktaroğlu: Bu da sallıyor. Kahve falı baktırmıştım.
Eyüp Deniz: Kahve falı baktırmıştım. Üsttekilerle aynı.
Baran Umut: Karşı taraf analizi, benim ruh halim falan gayet isabetliymiş. İşle ilgili söylediği bir şeyi yaşadım. Sorduğum kişiyle akıbetimizle ilgili net konuşmamış yalnız. Denenebilir, ama ben bir daha fal atmadım.
Arnisa Bahadır: İki ayrı hesaptan fal baktırdım. Vadeleri, söyledikleri o kadar mantıklıydı ki. Bu kadına 5-6 fal baktırdım sanırım. Söylediklerini ciddiye almasam adamı çoktan silmiştim muhtemelen. Yine de kızamıyorum, iyi geliyordu o dönem. :) Ama vadesi patladı maalesef.
Serra Güngören: Patladı gibi.
İnci Turan: Gizem'le aynı.
Kenan Şahin: Kötü bir yorumcu, boş bir fal.
Açelya Tuğra: Olumsuz konuşmasına rağmen sevmiştim falını. Başka biri olacak demişti, ama vadesi patladı.
Melisa Yılmaz: Açelya ile aynı.
Pelin Bilge Özdoğru: Pek beğenmemiştim, ama patladı veya patlamadı diyemiyorum. Burç muhabbetine gelemiyorum pek.
Eylem Tüzün: İki ayrı hesaptan kahve ve katina baktırdım. Hep aynı geyikleri yapıyor gibi geldi bana. Yine de Bilge gibi patladı veya patlamadı diyemiyorum. Üzerinde pek durmadım çünkü. :)
Aslıhan Yılmaz: Geçmişte ve anda o kadar iyiydi ki patlamasına en çok üzüldüğüm yorumcu diyebilirim. Büyük hayalkırıklığı olmuştu.
Benna Küçüker: Tarot ve kahve falı baktırdım. Enerji, enerji, enerji. Başka laf yok. Olumlu konuşmuştu, patladı elbette.
Mert Göktürk: Tarot baktırmıştım. En kötülerden biriydi. Sıfır nokta atışı.
Haleh Çetiner: Açelya ile aynı. Daha önce de yazılmış forumda. Ağzı iyi laf yapıyor. Tarotu patladı, ama katinada biraz daha iyi gibi sanki.
Banu Bahram: Fena patlayanlardan. Anda fena değildi ama.
Meral Saydam: Çok genel.
Firuze Aydın: Pespembe. :) Patladı maalesef.
Gonca Polat: Adamla ilgili tespitleri gayet yerindeydi. Olumsuz konuşmuştu. Falın son kısmını bir yerlerden okudu yalnız. :) Yine de fena değildi falı. Vade vermiş miydi hatırlamıyorum, ama başka biri olacak demişti. Denenebilir.
Elfin Demet: Yeni biri olacak mı diye genel sormuştum. Aklımdaki kişiyi geçen Haziran'da aklımdan atacağımı söylemişti. Olmadı öyle bir şey. Gelecek öngörüleri güzel, detaylıydı. Ama patlayan durum nedeniyle çıkacağını pek zannetmiyorum.
Zümra Lal: Sevmedim açıkçası. Gülücük, gülücük, gülücük. İtici geldi bana.
Doğa Dan: Binnaz'da son baktırdığım fal. Bir daha başkasına da baktırmam sanırım. İlk defa birinin söylediği bir süreci yaşıyorum. Söylemediğim detayları da bilmişti. Gerçi bildiği şey çok ufak, ama olsun. :)) O kadar patlayan faldan sonra iyi geldi açıkçası. Baran Umut gibi akıbetimizle ilgili net konuşmamış aslına bakarsanız. Ama Temmuz'da tekrar bir yakınlaşma olacağını söylemişti -ki oldu. Diğer söyledikleri de çıkarsa kahin ilan edeceğim kendisini. :)

Tellwe:
Ecem23: Olumsuz konuşmuştu. Fazla detay vermediğimden midir, nedir nokta atışı da pek yoktu anda ve geçmişte. Gelecek öngörüsü beklemede.
Geysu: Ecem'le aynı.
Chitra: İyi gibiydi olumsuz konuşmasına rağmen. Gelecek öngörüsü beklemede.
Banu Yılmaz: Kısacık bir fal. Değerlendirmeye bile değmez.
Ayevii: Burç yorumu gibi, karakter analizi daha çok. Vadesi var, keşke olsa. Ama pek sanmıyorum. :) Sallıyor gibi geldi bana.
Perseis: Olumsuz konuşmuştu, ama analizleri iyiydi. Daha yeni baktırdım , başka yorum yapamıyorum.

Falalem, Medyum Fatima: Perseis'le aynı.

Falsepeti, Nesibe: Hayatımda baktırdığım en boş fal. Sonuna kadar zor sabrettim.

Umarım fal baktırmayı düşünenlere biraz olsun yardımcı olabilmişimdir. :)

Sevgiler.

Binnazda gece olunca, falcıların geneli fiyat artışı yapıyor.. Taksilerde olur ya,gece tarifesi, onun gibi yapıyorlar resmen..
Tamam emek veriyorlar ama böyle bir aşağı bir yukarı,gece ayrı gündüz ayrı fiyat değişikliği yapanlar direk gözden düşüyor bence..

merhaba...Doğa Dan bende çıkmadı yaaa...fena patladı.3 gün içinde haber var demişti Nisan da baktırdığımda...Olmadı...hayal kırıklığı

Doğa Dan bana çıkmadı yaaa...O kadar umutluydum ki malesef...3 gün içinde haber var dedi olmadı.Nisan da baktırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…