- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Evet nehir ateşoğlu4 sene once bende benzer seyi yasadim vadesinden coooook sonra dondu cocuk ama ben sogumustum. Buarada Nehir Atesoglu mu bu falci? Geysu bende anda bile kotuydu begenmemistim.
Yeşilçingene yi beğeniyor musunuz?Çıkan fal haberi vereyim ama geleceği tamamen bilen hiç olmadı. Yeşilçingene,nehir ve geysu eski sevgilim için arayacak dediler ve zamanı tutmasa da aradı. Hatta nehir,denizi olan başka şehre gideceğimi söyledi ve sırtımdaki çantaya kadar tarif etti. Bulunduğu şehirde deniz yoktu bu yüzden çok önemsemedim. Yeşilçingene, aranızdaki bağ kopmuyor diye ısrar etti. Ben inanmadım çünkü aradan neredeyse 1 yıla yakın zaman geçti ve ben bu sürede artık fal baktırmayı bıraktım. Geysu ise, babasıyla işi yüzünden problem yaşadığını özellikle her falda söyledi ben gülüp geçtim çünkü tek erkek çocuk ve babasının iş yerinde devam edeceğini önceden bana defalarca söylemişti fakat tartışmışlar ve iş yerinden ayrılmış. Nehir'in de dediği gibi denizi olan başka bir şehirde işe başlamış. Bu 3 falcı bayağı olumlu konuştu ama biz başka nedenlerden dolayı ayrıldık ve artık benim için çok önemi olan biri değil . Geleceği şekillendirmek bizim elimizde ama anlık durum için bu 3 falcıyı öneririm. Bir çok falcıya baktırdım ve bu 3 falcı dışında hepsi olumsuzdu asla aramaz dediler ve hepsi patlamış oldu.
Nehir Ateşoğlu bende de iyi ama vadeleri bir türlü tutturamıyor.Yakın diyor bi başka falda daha zamanı var diyor ama samimiyetini seviyorum sadece onun dediklerini yaşıyorum.Evet nehir ateşoğlu
Özellikle çok beğeniyorum, her dediği çıktı diyemem.Ben daha çok geleceği tahmin edebilen bir falcıyı beğenirim. Öyle bir falcıya da hiç denk gelmedim ama karşı tarafın düşüncesi için çok rahat öneririmYeşilçingene yi beğeniyor musunuz?
Beni 2 kere reddetti.Nakta'yı denediniz mi?Özellikle çok beğeniyorum, her dediği çıktı diyemem.Ben daha çok geleceği tahmin edebilen bir falcıyı beğenirim. Öyle bir falcıya da hiç denk gelmedim ama karşı tarafın düşüncesi için çok rahat öneririm
En çok geleceği tutturan kim oldu sizde?Beni 2 kere reddetti.Nakta'yı denediniz mi?
Denedim. Hiçbir dediği çıkmadı üstelik falını beğenmediğim için beddua etti.Beni 2 kere reddetti.Nakta'yı denediniz mi?
Ya O kadına ben 2 yıl önce baktırmıştım.İletişim tarihini bildi,ilişkimin zor ilerleyeceğini bildi hatta şu an bakıyorum sanki onun dediği şekilde ilerliyor süreç.Bana dedi ki ancak 17 ay sonra bir ciddiyet olabilir.Ve Ağustos ayında 17 ay bitecek.Bunu 2 yıl önce demişti ...bilmiyorum...Denedim. Hiçbir dediği çıkmadı üstelik falını beğenmediğim için beddua etti.
ya bana ne ilginç geldi biliyor musun, bildiğimiz üzere falcılar genelde pembiş insanlar. hepsi hemen barıştırıyorlar falan. benim 2 insanla ilgili pembe fallarım patladı hepÇıkan fal haberi vereyim ama geleceği tamamen bilen hiç olmadı. Yeşilçingene,nehir ve geysu eski sevgilim için arayacak dediler ve zamanı tutmasa da aradı. Hatta nehir,denizi olan başka şehre gideceğimi söyledi ve sırtımdaki çantaya kadar tarif etti. Bulunduğu şehirde deniz yoktu bu yüzden çok önemsemedim. Yeşilçingene, aranızdaki bağ kopmuyor diye ısrar etti. Ben inanmadım çünkü aradan neredeyse 1 yıla yakın zaman geçti ve ben bu sürede artık fal baktırmayı bıraktım. Geysu ise, babasıyla işi yüzünden problem yaşadığını özellikle her falda söyledi ben gülüp geçtim çünkü tek erkek çocuk ve babasının iş yerinde devam edeceğini önceden bana defalarca söylemişti fakat tartışmışlar ve iş yerinden ayrılmış. Nehir'in de dediği gibi denizi olan başka bir şehirde işe başlamış. Bu 3 falcı bayağı olumlu konuştu ama biz başka nedenlerden dolayı ayrıldık ve artık benim için çok önemi olan biri değil . Geleceği şekillendirmek bizim elimizde ama anlık durum için bu 3 falcıyı öneririm. Bir çok falcıya baktırdım ve bu 3 falcı dışında hepsi olumsuzdu asla aramaz dediler ve hepsi patlamış oldu.
Canim öncelikle hakkinda hayirlisi olsun nehir dedigin ismi hic duymadim nerede bakiyorÇıkan fal haberi vereyim ama geleceği tamamen bilen hiç olmadı. Yeşilçingene,nehir ve geysu eski sevgilim için arayacak dediler ve zamanı tutmasa da aradı. Hatta nehir,denizi olan başka şehre gideceğimi söyledi ve sırtımdaki çantaya kadar tarif etti. Bulunduğu şehirde deniz yoktu bu yüzden çok önemsemedim. Yeşilçingene, aranızdaki bağ kopmuyor diye ısrar etti. Ben inanmadım çünkü aradan neredeyse 1 yıla yakın zaman geçti ve ben bu sürede artık fal baktırmayı bıraktım. Geysu ise, babasıyla işi yüzünden problem yaşadığını özellikle her falda söyledi ben gülüp geçtim çünkü tek erkek çocuk ve babasının iş yerinde devam edeceğini önceden bana defalarca söylemişti fakat tartışmışlar ve iş yerinden ayrılmış. Nehir'in de dediği gibi denizi olan başka bir şehirde işe başlamış. Bu 3 falcı bayağı olumlu konuştu ama biz başka nedenlerden dolayı ayrıldık ve artık benim için çok önemi olan biri değil . Geleceği şekillendirmek bizim elimizde ama anlık durum için bu 3 falcıyı öneririm. Bir çok falcıya baktırdım ve bu 3 falcı dışında hepsi olumsuzdu asla aramaz dediler ve hepsi patlamış oldu.
Canım ben baktirdigimdada uzakta diyordu fal atınca hemen çevrim ici olup bakmıştı bana.Geysu icin uzakta diyor yakin zamanda baktiran var mi?
Ben de de öyle.onun dediklerini yaşıyorum.kısa zaman demişti bana mesela 2 ay sonra olmuştu..lâkin ilk falinda 1 yıl sonra anca normalleşir demişti.geçen yıl eylülde.dediği gibi de..geçen zamanda çok radikal değişim olmadı...Nehir Ateşoğlu bende de iyi ama vadeleri bir türlü tutturamıyor.Yakın diyor bi başka falda daha zamanı var diyor ama samimiyetini seviyorum sadece onun dediklerini yaşıyorum.
Nehir ateşoğlu Binnaz’da bakıyorCanim öncelikle hakkinda hayirlisi olsun nehir dedigin ismi hic duymadim nerede bakiyor
Ben çok pembe konuşanlara baktırmıyorum belki bu yüzdendir. Akrepgöz, nakta, cevaplar, falınustası, kesira, İlkay gür, Nurbanu hatırladığım falcılar.ya bana ne ilginç geldi biliyor musun, bildiğimiz üzere falcılar genelde pembiş insanlar. hepsi hemen barıştırıyorlar falan. benim 2 insanla ilgili pembe fallarım patladı hep
sen de hep olumsuzlara denk gelmişsin. çok ilginç geldi ben falcıların olumsuz konuşabildiğini bile unutmuşum
Kızlar bu dediğiniz falcıları binnazda bulamadım hangi tür fal bakıyorlar , artık bakmıyorlar mı acaba ? Başka tavsiyeniz var mı ?Çıkan fal haberi vereyim ama geleceği tamamen bilen hiç olmadı. Yeşilçingene,nehir ve geysu eski sevgilim için arayacak dediler ve zamanı tutmasa da aradı. Hatta nehir,denizi olan başka şehre gideceğimi söyledi ve sırtımdaki çantaya kadar tarif etti. Bulunduğu şehirde deniz yoktu bu yüzden çok önemsemedim. Yeşilçingene, aranızdaki bağ kopmuyor diye ısrar etti. Ben inanmadım çünkü aradan neredeyse 1 yıla yakın zaman geçti ve ben bu sürede artık fal baktırmayı bıraktım. Geysu ise, babasıyla işi yüzünden problem yaşadığını özellikle her falda söyledi ben gülüp geçtim çünkü tek erkek çocuk ve babasının iş yerinde devam edeceğini önceden bana defalarca söylemişti fakat tartışmışlar ve iş yerinden ayrılmış. Nehir'in de dediği gibi denizi olan başka bir şehirde işe başlamış. Bu 3 falcı bayağı olumlu konuştu ama biz başka nedenlerden dolayı ayrıldık ve artık benim için çok önemi olan biri değil . Geleceği şekillendirmek bizim elimizde ama anlık durum için bu 3 falcıyı öneririm. Bir çok falcıya baktırdım ve bu 3 falcı dışında hepsi olumsuzdu asla aramaz dediler ve hepsi patlamış oldu.
Kızlar bu dediğiniz falcıları binnazda bulamadım hangi tür fal bakıyorlar , artık bakmıyorlar mı acaba ? Başka tavsiyeniz var mı ?
Nehir Ateşoğlu binnaz abla da bakıyor.Canim öncelikle hakkinda hayirlisi olsun nehir dedigin ismi hic duymadim nerede bakiyor
Ne bileyim onun dediklerini bekliyorum ben de ..içimde bir umut var ama bazen de umutsuzluk çöküyor.Ben de de öyle.onun dediklerini yaşıyorum.kısa zaman demişti bana mesela 2 ay sonra olmuştu..lâkin ilk falinda 1 yıl sonra anca normalleşir demişti.geçen yıl eylülde.dediği gibi de..geçen zamanda çok radikal değişim olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?