Binnaz Abla

Yeşilçingene yi beğeniyor musunuz?

Yeşilçingene yi beğeniyor musunuz?
Özellikle çok beğeniyorum, her dediği çıktı diyemem.Ben daha çok geleceği tahmin edebilen bir falcıyı beğenirim. Öyle bir falcıya da hiç denk gelmedim ama karşı tarafın düşüncesi için çok rahat öneririm

Denedim. Hiçbir dediği çıkmadı üstelik falını beğenmediğim için beddua etti.
Ya O kadına ben 2 yıl önce baktırmıştım.İletişim tarihini bildi,ilişkimin zor ilerleyeceğini bildi hatta şu an bakıyorum sanki onun dediği şekilde ilerliyor süreç.Bana dedi ki ancak 17 ay sonra bir ciddiyet olabilir.Ve Ağustos ayında 17 ay bitecek.Bunu 2 yıl önce demişti ...bilmiyorum...

ya bana ne ilginç geldi biliyor musun, bildiğimiz üzere falcılar genelde pembiş insanlar. hepsi hemen barıştırıyorlar falan. benim 2 insanla ilgili pembe fallarım patladı hep

sen de hep olumsuzlara denk gelmişsin. çok ilginç geldi ben falcıların olumsuz konuşabildiğini bile unutmuşum

Canim öncelikle hakkinda hayirlisi olsun nehir dedigin ismi hic duymadim nerede bakiyor

Geysu icin uzakta diyor yakin zamanda baktiran var mi?

Nehir Ateşoğlu bende de iyi ama vadeleri bir türlü tutturamıyor.Yakın diyor bi başka falda daha zamanı var diyor ama samimiyetini seviyorum sadece onun dediklerini yaşıyorum.
Ben de de öyle.onun dediklerini yaşıyorum.kısa zaman demişti bana mesela 2 ay sonra olmuştu..lâkin ilk falinda 1 yıl sonra anca normalleşir demişti.geçen yıl eylülde.dediği gibi de..geçen zamanda çok radikal değişim olmadı...

Ben çok pembe konuşanlara baktırmıyorum belki bu yüzdendir. Akrepgöz, nakta, cevaplar, falınustası, kesira, İlkay gür, Nurbanu hatırladığım falcılar.

Kızlar bu dediğiniz falcıları binnazda bulamadım hangi tür fal bakıyorlar , artık bakmıyorlar mı acaba ? Başka tavsiyeniz var mı ?

Ne bileyim onun dediklerini bekliyorum ben de ..içimde bir umut var ama bazen de umutsuzluk çöküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…