Binnaz Abla

merhaba...Doğa Dan bende çıkmadı yaaa...fena patladı.3 gün içinde haber var demişti Nisan da baktırdığımda...Olmadı...hayal kırıklığı

Bana da çıktı diyemiyorum. Bildiği bir şey oldu sadece. Umut bağlamıyorum zaten artık hiçbir falcıya. Dediğin gibi hayal kırıklığı oluyor.

Birkaç kişi daha geldi aklıma.

Asenat Kılıç: Karşı taraf analizi pek iyi değildi. Aklımda bile kalmamış diğer söyledikleri.
Nehir Ateşoğlu: Fena değildi aslında, ama pembeci sanırım. Birkaç ay vade vermişti, patladı.

Şöyle söyleyeyim Nehir'i ben çok severim.Kahve falında sadece onun dediklerini yaşıyorum.Samimi bir insan.Yaklaşık 3 yıldır tanırım Nehir'i...Onu benden iyi kimse tanıyamaz...Fakat vade konusunda çok başarısızdır.Bazen tutar,ama aşk konularındaki vadeleri çok sarkar.Bir 6 ay beklemek lazım.Yakın dediği şey onun en az 2 aydır.Kendisi söyledi zaten bunu bana...Ama kişi tanımları mükemmel...

Binnaz iyice abarttı.Kendileri de durumun farkında değiller mi acaba merak ediyorum.Biz ne yapıyoruz demiyorlar mı yöneticileri..Aslında kendi aramızda örgütleneceğiz boykot edeceğiz.Fal göndermeyeceğiz diyeceğiz.1 gün yapsak bunu bak kayıpları nasıl olur???

Bana olumlu konuşmuştu Nehir. İnşallah çıkar o zaman ya. :)

Bu serbest fiyat politikası zımbırtısından geri adım atmak istemiyorlar sanırım. Kısa aralıklarla indirim oldu. İlki %50'ydi hatta. Böyle büyük indirimlerde kredi alırım alırsam artık ben.

kendileri kesin farkindalar kredi alalım diye indirim yapıyorlar yok ay tutulması vs.

Yalena cok olumlu konusmustu çikmadi maalesef

ben yeni baktırdım.Bilmiyorum ama analizleri çok başarılı,beğendim.

6 yıldır bakım yapıyorum ama kahve falında kendime bakamayıp tarottada uğursuzluk getirdiği için başkalarına fal baktırıyorum. Bugüne kadar birebir yaşadığım olmadı fal bir olasılık türüdür. Aslında hisleri doğuştan kuvvetli,göz perdesi açık,üçüncü gözü açık kişiler gerçekten işitsel veya görsel anlamda geleceği hisseder ancak birebir doğru olmak. Parapsikoloji,astoloji,fal konularıyla ilgilenen biri olarak bol bol durugörü,duruişiti ve telepati yaparak hissedip veya mesaj göndererek bişeyleri olmadan görme veya hayatımıza çekme durumu yaşayabiliriz. Bu arada bu konuyla ilgili bazı ritüel,meditasyon ve alıştırmaları gerçekten zor durumda ihtiyacı olan biriyle mesaj kısmından paylaşabilirim. Sadece gerçekten zor durumda olan.

Evet zor durumdayım.Çok zor hemde...

Kizlar gunaydin. Biliyorsunuz favori falcilarimdan Elfin Demet ve gecen senedir duzenli fal atiyordum. Basta cok iyi biliyor sonra bir kac soyledigi cikmadi demistim ama her falda anlik durumlari ve karsi tarafin hislerini en iyi bana o biliyor diye de ayda bir atmaya devam ediyordum. 3-4 faldir bir seyden soz ediyordu ama olmasina pek imkan olmayan bir sey ve ben de artik sorularimda acikliyordum boyle dediginiz gibi olamaz diye kibar bir sekilde. O da israrla her falda soyluyordu bunu o olacak seyi. Ama dun bir gelisme oldu ve bu gelisme onun soyledigi seyin gerceklesmesine neden olacak bir sey. Inanamadim cunku olmayacak bir seydi normalde...Katina 6 ayi gosteriyor ve bu seyi Mart sonundan beri soyluyordu Elfin. Son fallari cikmiyor diye cok yazdigim icin soylemek istedim hakkini yemek istemem. Henuz gerceklesmedi ama bunun icin bir on hazirlik oldu diyelim. Umarim gidisa ve sonuc da dedigi gibi olur. Yalniz fiyati 150 TL olmus her ne kadar sevsem de artik zor baktiririm o da en azindan bana bildigi ve emek verdigini bildigim icin. Binnaz iade hakkini da kaldirdi kendimce protesto ediyorum bu fiyatlari artik. O sitebu fiyarlarla nasil ayakta duruyor onu da anlamiyorum insanlar veriyorlar sanirim bu ucretleri de... bir cok falciya baktirmis biriyim orada cogunlugu hikaye yazmisti. Orada toplasaniz o paraya degecek maksimum 2-3 kisi vardir ama o da her falci herkese uymuyor.
En guzeli kendi enerjisine uyani bulmak ama bu fiyatlarla onu deneyerek bulmamiz artik imkansiz, 100-150 verip iade de edemiyoruz nasil deneyelim butun falcilari ve kendimize en uygunu secelim? Burayi Binnaz yonetimi de okyordur belki, cok mesaj atip sikayet ettim ama pek dinlemediler tabi kendileri bilir. Sonucta bir isletmeler ve musterilerini dinlemezlerse sonlari da kotu olur.

Medyum Fatıma hakkında BİLGİSİ OLAN YAZABİLİR Mİ LÜTFENNN
Medyum Fatima ben baktirdim daha onceki askl iliski ile alakasi olmayan fali cikmisti. Fallaemde bakiyor genelde haftasonu cumartesi gunleri nadiren de hafta ici sabahlari online olur. Ben hep Katina ve tarot attim ona bilmiyorum baska fallarda nasil. Kartlari birebir yorumlamiyor ozellikle anlik konularda mukemmeldir bana o kadar iyi bildi ki ask konusunda, karsi tarafi oyle bir anlatti ki dedigi her sey %100 dogru. Gelecek tahmini cok yok bu sefer bir sey soylemis o oldugunda tekrar bakalim falina demis.

arkadaşlar bu gün bir kahve içtim ...şekiller çok ilginç geldi.Buraya kopyalasam bir kaç yorum yapar mısınız lütfen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…