Nehir bana biraz çıktıBinnaz ablada kahve falında
DERİN AKARSU dediği çıkmadı
NAGEHAN BİLGE olmadı
HİLAL MUTLU ...ALEV TANSEL..YAĞIZ ER..SELİN İMER ki bu kadın burada ovulmus diye baktırdım ama nafile
NEHİR ATEŞOĞLU sitede o kadar ovulmus ki yani ne durumu bildi ne geleceği
ÖZDE SOYHAN iki fal baktı yok pozitif ol olacak dileğin dedi ama yok olmadı
SERKAN ASLAN YAĞMUR TEKİN ne durumu bildiler ne geleceği
35 kahve fali baktırdım diyebilirim ki hiç tutan olmadi
Merhaba...Arnisa Bahadır'a baktırdınız mı??Canim tesekkurler bana da gondermissin arayacagim. Ama merak ettigim sey esas oglan icin olacak dedigi bir gelismemi tuttu mesela. Bende esas oglanla ilgili baktiracagim. Ve diger baktiran arkadaslarina da dedigi seyler cikti mi? Yoksa onlarin sadece anlik durumu mu iyi bildi?
Natali 5 para etmez.Natali ye iki defa baktırmıştım her baktırışımda öteledi vadeyi :-D
Arnisa Bahadır'ı nasıl bilirsinizBildiği ayrıntıyı hangi falcılara söyledin,geçmiş fallarını gözden geçir..
Ama bildiği başka detaylarda varsa, belki de hissiyat olabilir.. bildiği şeye Göre onu sen anlayabilirsin ancak canım
Sema'nın falında çıkanlar var mı?Ben baktırdım ona giriş, gelişme ve sonuç olarak yolladı falımı. İki aşamalı zamanı var dediklerine. Soru kısmında beğenmedim ama onu. Bir şey göremiyorum cevap veremeyeceğim dedi bana
merhaba ...son günlerde memnun kaldığın falcı var mı??Hepsini zamanında denedim çok pembe tablo çizdiler ve olmadı.üzerinden tam iki yıl geçti
Arnisa Bahadır'a baktırdınız mı?Binnaz da eskilerin hepsine baktırmış biri olarak efsun emir adalı sevgi derin meral saydam...hiç biri çıkmamıştı umudum yenilerde ama çıkacağını da pek sanmıyorum
Eylül Acar bana hiç çıkmadı.önerebileceğiniz birisi var mı? bir tek eylül acar pembe tablo kurmadı
Merhaba...Arnisa Bahadır'a baktırdınız mı??
İyi bir kahvefalcısı arıyorum.Var mı önereceğinin biri??Evet baktirdim. Gecmis ve anda gayet iyiydi. Memnun kaldim diger falcilar gibi oda olumlu konustu vadesine daha var.
Ben ona hiç baktırmadım canımArnisa Bahadır'ı nasıl bilirsiniz
Valla canim bu bir enerji meselesi burda bazi arkadaslar kendilerine tutan fallari yaziyor ama baskalarina tutmayabiliyor. Henuz benim vadelerimden tutan olmadigi icin kesin birsey diyemem ama 4 sene onceki tutan falima gore tellwedeki Zanfire tutturmus. Ayrica telefondan Birgul diye birine baktirdim. Gecmis ve anda menun kaldim. Arkadasim tavsiye etmisti. Hem arkadasimin hemde tavsiye ettigi arkadaslarinin fallari tutmus. Henuz benim vadem var oyuzden bana tuttu diyemem. Enerjin uyarmi onu da bilemem.İyi bir kahvefalcısı arıyorum.Var mı önereceğinin biri??
Birgül hanım nasıl bir falcı?senin ağzını aramıyor değil mi?Her şeyi takır takır söyleyen biri mi?Harf falan söylüyor mu?tarif verebiliyor mu??
Şunu söyliyeceğim burada birinden bi numara aldım falcı numarası meğersem kendi numarasını vermiş.Çaktım ama iş işten geçti.Böyle bir durum yok değil mi?Kaça bakıyor?Ben yuzyuze baktirdim esas oglanin isminin harflerini ve tipini tarif etti. Ben hicbirsey anlatmadim. Ben tavsiye ettim diye bir arkadasim telden baktirdi dun aksam. Onda esas oglanin adi ve anne adini istemis. Ama baska hicbir bilgi almadan cocugun ailevi durumuna kadar soylemis. Arkadasim bugun cocuga sormus gercekten oylemi diye. Cocukta evet oyle ama Allaha şirk kosmus olurum daha fazla sorma birsey demis.
Şunu söyliyeceğim burada birinden bi numara aldım falcı numarası meğersem kendi numarasını vermiş.Çaktım ama iş işten geçti.Böyle bir durum yok değil mi?Kaça bakıyor?
Çıkan fal haberi vereyim ama geleceği tamamen bilen hiç olmadı. Yeşilçingene,nehir ve geysu eski sevgilim için arayacak dediler ve zamanı tutmasa da aradı. Hatta nehir,denizi olan başka şehre gideceğimi söyledi ve sırtımdaki çantaya kadar tarif etti. Bulunduğu şehirde deniz yoktu bu yüzden çok önemsemedim. Yeşilçingene, aranızdaki bağ kopmuyor diye ısrar etti. Ben inanmadım çünkü aradan neredeyse 1 yıla yakın zaman geçti ve ben bu sürede artık fal baktırmayı bıraktım. Geysu ise, babasıyla işi yüzünden problem yaşadığını özellikle her falda söyledi ben gülüp geçtim çünkü tek erkek çocuk ve babasının iş yerinde devam edeceğini önceden bana defalarca söylemişti fakat tartışmışlar ve iş yerinden ayrılmış. Nehir'in de dediği gibi denizi olan başka bir şehirde işe başlamış. Bu 3 falcı bayağı olumlu konuştu ama biz başka nedenlerden dolayı ayrıldık ve artık benim için çok önemi olan biri değil . Geleceği şekillendirmek bizim elimizde ama anlık durum için bu 3 falcıyı öneririm. Bir çok falcıya baktırdım ve bu 3 falcı dışında hepsi olumsuzdu asla aramaz dediler ve hepsi patlamış oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?