Binnaz Abla

teşekkürler...emeğin için

ben baktirdim ama çokta iyi bir fal değildi sansima bakalım dedikleri çıkacak mi
Zate cok uzun ve detayli bakmiyor ama soyledikleri gercekten sasirtici seyler bana, benden baska kimsenin bilemeyecegi detaylar yani keske kendini daha cok verse bakarken daha detayli baksa cok daha iyi olur. Ona yillar once baktirdigim fal su gune kadar cikan 2-3 faldan biridir . Ask konusu degildi ama 10 tane sey soylediyse 9 tanesi olmus.

Ben yine yakalayamiom onu ne zaman giriyor bilgin var mi cnm?

Arkadaşlar buraya gelip selena diyip gidiyorum farkındayım öncelikle bunun için özür dilerim ama aylardır selenaya ulaşamıyorum, mail atan başka arkadaşlarıma da dönmemiş kimseye geri dönmüyor forumda son zamanlarda şu son bir ay içinde selenaya fal baktıran var mı? Öldüğünden şüphelenmeye başladım artık.

Kizlar byv da aslihan surgune baktiraniniz oldu mu hic? 120 tl dior birsuru de yildizi var ne ara oldu bilmiyorum ilk defa gordum kendisini

Cnm valla bisey olmus ki donmuyor baksana. Hbr duyarsam burda yazarim ben

Kizlar byv da aslihan surgune baktiraniniz oldu mu hic? 120 tl dior birsuru de yildizi var ne ara oldu bilmiyorum ilk defa gordum kendisini
Zaten yeni girmis ve girer gormez 120 lira demis. Kim baktirsin ona? Deneyen de yok..O kadar para vercegime dogadana atarim hem cikti ve daha oncede deneyenler var

Kizlar nakta fal alimini acmiyo mu ? Bu arada byv da makbule diye biri de gelms begendm.onunda fiyat brz tuzlu ama

Bende Bilyolunvar da Can ÇINAR isimli biri gelmiş bence müthiş cok uzun ve detaylı gerçi oda biraz tuzlu
bu arada Selanadan haberi olan var mı?

Fal sepetinde kimi önerirsiniz baya bir kredim var. Senanura baktırdım o hariç birde oylum

Merhaba, çok sık fal baktırmayın demişsin bizi nasıl etkiliyor acaba ?

Merhaba, çok sık fal baktırmayın demişsin bizi nasıl etkiliyor acaba ?
Kişinin frekansına bağlı olarak ya çok düşünerek istediği şeyi çeker veya iter. Fallar genelde farklı çıkar ‘aman inanmıyorum öylesine’ desek bile beyinimizde bilinç altımızda o fal yorumu bi şekilde kalır ve bu da bizi eğer o faldaki şey yanlışsa ona yönlendirir. Ayrıca günah olduğu için manevi olarak gücümüz zayıflıyor hemde falımıza bakan kişiler enerjimizi alıyor buda olumsuz bi etki.

Bu ne ya 49 kredi olan biri 1000 kredi olmuş vallahi binnazda işe başlıycam insanlara yazık günah 100 liraya fal mı olur 10 dakikalık bişey
Ben baktırmıyorm artık Binnaz’da. Belki 2-3 ay sonra bildiğim birine atarım. 100 olsa iyi 150 tl çoğu iyi falcı. İnsanların duygularını sömürmek bu bence derdi olan insan fal baktırma gereği duyuyor bunu bildikleri için de fiyatlar böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…