Binnaz Abla

İyi ben sana kahve+tarot bakıyım hediye

Zeus’a attım inanamıyorum 8 dakikalık sesli not katina attım. Binlerce para yatırmış olabilirim fala yıllardır atmadığıma pişman oldum. Sadece ufacık bi soru sordum hisleri muhteşem inanılmaz nokta atışları vardı. Hep böyle olur zaten baktır baktır millete buna niye atmadım diye pişman ol. 3 hafta falan kaldı falların vadesine tek tek paylaşıcam. Bide yeni birini daha denedim yorumlansın yazıcam

Anda bu kadar muhteşem olup gelecek çıkmazsa yalnız baya ağlarım herhalde Pembeci değil zaten olumsuz durumlar vardı açık açık onlarıda söyledi o kadar 100-150 tllik fallarda çıkmadı bu kadın nasıl gördü bunları şimdi ben ona bide şaşkınım korktum

tellwedeki ayeviii nasil sizce ?
Ayevi ve diğer falcılar ile ilgili arama butonuna falcının adını yazınca,geçmiş sayfalarda daha detaylı bilgi edinirsiniz..
Böyle tek tek sorma ile senin için sağlıklı olmaz.. Tüm kullanıcılar aynı anda online olmadığı gibi sık girmeyen foruma kullanıcılar da var.. 1-2 yorumdan ziyade,eski mesajları da okursan daha geniş bilgiye erişmiş olursun...

tesekkurler

sizce doğadan karşı taraf düşüncesinde nasıl yakın gelecekte az çok çıkan birisi gerekli bana??

melisa donukuk nasıl peki? fal sepeti sesli yorumcu ucuz gördüm ama 15 tl

Kızlar bana karşı taraf düşüncelerini iyi okuyan biri lazım. Önerebileceğiniz biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…