Vefat ettiğini düşünüyorum ben artıkBende Bilyolunvar da Can ÇINAR isimli biri gelmiş bence müthiş cok uzun ve detaylı gerçi oda biraz tuzlu
bu arada Selanadan haberi olan var mı?
İyi ben sana kahve+tarot bakıyım hediyeBen baktırmıyorm artık Binnaz’da. Belki 2-3 ay sonra bildiğim birine atarım. 100 olsa iyi 150 tl çoğu iyi falcı. İnsanların duygularını sömürmek bu bence derdi olan insan fal baktırma gereği duyuyor bunu bildikleri için de fiyatlar böyle.
Teşekkür ederim çok naziksin :)İyi ben sana kahve+tarot bakıyım hediye
bana olumsuz konusmustu vakti zamanında başka biri dedi evet olumsuz oldu ama o başka biri de olmadıFal sepeti zeus hakkında ne dersiniz?
Vefat ettiğini düşünüyorum ben artık
Ayevi ve diğer falcılar ile ilgili arama butonuna falcının adını yazınca,geçmiş sayfalarda daha detaylı bilgi edinirsiniz..tellwedeki ayeviii nasil sizce ?
Ayevi ve diğer falcılar ile ilgili arama butonuna falcının adını yazınca,geçmiş sayfalarda daha detaylı bilgi edinirsiniz..
Böyle tek tek sorma ile senin için sağlıklı olmaz.. Tüm kullanıcılar aynı anda online olmadığı gibi sık girmeyen foruma kullanıcılar da var.. 1-2 yorumdan ziyade,eski mesajları da okursan daha geniş bilgiye erişmiş olursun...
Doğa biliyor bence, çıkıyorda genelde fallarısizce doğadan karşı taraf düşüncesinde nasıl yakın gelecekte az çok çıkan birisi gerekli bana??
Emin değilim canım sadece yıl oldu hiç haber yok aklıma bi tek bu geldi
Ciddi olamazsın bende nerede bu diyordum
merhaba olumlu olumsuz mu tuttu?heemen çıkan fal haberi vereyim nakta,chitra ve yesilcingene.. zamanları ve dedikleri tuttu kızlar
doğa dan gayet başarılı. söylediği çoğu şeyi yasadim.sizce doğadan karşı taraf düşüncesinde nasıl yakın gelecekte az çok çıkan birisi gerekli bana??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?