Binnaz Abla

Arnisa sizde çıktı mı?lütfen bilgilendirir misiniz??
Merhaba arkadaşım :) öncelikle geçmiş mesajlarıma baktıysanız bu topiğe yazmayacağımı da belirtmiştim. Mutlaka görmüşsünüzdür ama sırf size saygısızlık yapmamak için sorunuzu cevaplayayım. Arnisa iyidir ama pembesiymiş. Dedikleri olmadı. Ha şu da var ki iyiki olmamış. Bana Binnaz Abla’dan hiç kimse tutturamadı diyebilirim artık. İyi geceler.

teşekkür ederim

KIZLAR BİNNAZ DA KİM İYİ 220 KREDİM VAR
150 ve 350 arasındakilerden iyisine denk gelmedim hiç.. Soruya göre hikaye yazıyorlar.. Diğer yüksek kredili olanlarda bir kaç hisli vardır( onlarda tam tutturan yok zaten ) O kadar yüksek kredi de fazla geliyor açıkçası.. Binnaz şirketi serbest fiyat politikası yaptığından belli, kalitesini düşürdü farkında değil..

Merhaba yıllardır fal merakım vardı ancak binnaz abladaki kadar madden sömürüldüğüm bir dönemim olmamıştı.kredi kart ekstrelerim aylardır üst limitlerde seyretmesine rağmen dost bildiğim insanların uyarısıyla nasıl bir saçmalığa kendimi kaptırdığımı farkettim.Binnaz ablada denemediğim falcı kalmadı. İnsan kendini öyle bir kaptırıyor ki 'acaba diğeri ne söyler' diye tekrar tekrar baktırmaktan kendini alamıyorsun.Bir arkadaşım durumumu kumar bağımlılığına benzetti.Çok doğru bir tespit.

Şu genellemeyi yapabilirim;manipülasyon yetenekleri çok yüksek ve insanların sıkıntılarını,problemleri kullanarak kendilerine bağlıyorlar.Aralarında Arnisa bahadır ve canan devrim gibi iyi niyetli olduğunu düşündüğüm insanlar da yok değil.Tabi onlar da sadece anlık ruh halimin tespitini doğru yaptılar hepsi bu

Kızlar Fatima'ya baktırmak istiyorum ama hiç çevrimiçi olduğunu görmedim
Yine ara vermis galiba. O kadin bir gorunup uzun sure ara veriyor. Sirf denk geldi, online, bir daha bulamam diye 12 hafta gecmeden iki defa katina yorumu alsim enson, tabi ilkidaha tutarliydi :)

valla Falcı Hanım diye bir uygulama var hepsine bin basar. fiyatlar da öyle uçuk değil.

Arnisa Bahadır size çıkmadı mı?

en son kime baktırdınız? Ben Yalena ve Arnisa'ya baktırdım.Beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…