Bana o konuda falalem-fatima cok iyiydi.Kızlar bana karşı taraf düşüncelerini iyi okuyan biri lazım. Önerebileceğiniz biri var mı?
Online değildi canım falaleme mesaj attım bir süre fatimanın online olmayacağını söyledi. Başka önerin var mı?Bana o konuda falalem-fatima cok iyiydi.
Merhaba arkadaşım :) öncelikle geçmiş mesajlarıma baktıysanız bu topiğe yazmayacağımı da belirtmiştim. Mutlaka görmüşsünüzdür ama sırf size saygısızlık yapmamak için sorunuzu cevaplayayım. Arnisa iyidir ama pembesiymiş. Dedikleri olmadı. Ha şu da var ki iyiki olmamış. Bana Binnaz Abla’dan hiç kimse tutturamadı diyebilirim artık. İyi geceler.Arnisa sizde çıktı mı?lütfen bilgilendirir misiniz??
Ben begendim biraz kisa ama guzel baktimelisa donukuk nasıl peki? fal sepeti sesli yorumcu ucuz gördüm ama 15 tl
Bir de Elfin Demet (Binnaz) bana iyiydi ama pahali.Online değildi canım falaleme mesaj attım bir süre fatimanın online olmayacağını söyledi. Başka önerin var mı?
teşekkür ederimMerhaba arkadaşım :) öncelikle geçmiş mesajlarıma baktıysanız bu topiğe yazmayacağımı da belirtmiştim. Mutlaka görmüşsünüzdür ama sırf size saygısızlık yapmamak için sorunuzu cevaplayayım. Arnisa iyidir ama pembesiymiş. Dedikleri olmadı. Ha şu da var ki iyiki olmamış. Bana Binnaz Abla’dan hiç kimse tutturamadı diyebilirim artık. İyi geceler.
Elfin bende bilemedi aylar geçti...Arnisa ne olacak bakalım...merak ediyorum...beklemedeyim...Bir de Elfin Demet (Binnaz) bana iyiydi ama pahali.
Doğa bende hiiiiiçççççççç bilemedi....patlayalı aylar oldu...doğa dan gayet başarılı. söylediği çoğu şeyi yasadim.
Arnisa da bana bilememisyi hic. Yillar gecti. Zumra Lal iyi bi de.Elfin bende bilemedi aylar geçti...Arnisa ne olacak bakalım...merak ediyorum...beklemedeyim...
150 ve 350 arasındakilerden iyisine denk gelmedim hiç.. Soruya göre hikaye yazıyorlar.. Diğer yüksek kredili olanlarda bir kaç hisli vardır( onlarda tam tutturan yok zaten ) O kadar yüksek kredi de fazla geliyor açıkçası.. Binnaz şirketi serbest fiyat politikası yaptığından belli, kalitesini düşürdü farkında değil..KIZLAR BİNNAZ DA KİM İYİ 220 KREDİM VAR
Yine ara vermis galiba. O kadin bir gorunup uzun sure ara veriyor. Sirf denk geldi, online, bir daha bulamam diye 12 hafta gecmeden iki defa katina yorumu alsim enson, tabi ilkidaha tutarliydi :)Kızlar Fatima'ya baktırmak istiyorum ama hiç çevrimiçi olduğunu görmedim
Hadi ya ben hiç denk gelemedim bayağıdırYine ara vermis galiba. O kadin bir gorunup uzun sure ara veriyor. Sirf denk geldi, online, bir daha bulamam diye 12 hafta gecmeden iki defa katina yorumu alsim enson, tabi ilkidaha tutarliydi :)
Ben haziran sonu ve temmuz ortasi yakalamistim. Birinde hafta ici saba 10 gibi digerinde haftasonu.Hadi ya ben hiç denk gelemedim bayağıdır
Arnisa Bahadır size çıkmadı mı?Merhaba yıllardır fal merakım vardı ancak binnaz abladaki kadar madden sömürüldüğüm bir dönemim olmamıştı.kredi kart ekstrelerim aylardır üst limitlerde seyretmesine rağmen dost bildiğim insanların uyarısıyla nasıl bir saçmalığa kendimi kaptırdığımı farkettim.Binnaz ablada denemediğim falcı kalmadı. İnsan kendini öyle bir kaptırıyor ki 'acaba diğeri ne söyler' diye tekrar tekrar baktırmaktan kendini alamıyorsun.Bir arkadaşım durumumu kumar bağımlılığına benzetti.Çok doğru bir tespit.
Şu genellemeyi yapabilirim;manipülasyon yetenekleri çok yüksek ve insanların sıkıntılarını,problemleri kullanarak kendilerine bağlıyorlar.Aralarında Arnisa bahadır ve canan devrim gibi iyi niyetli olduğunu düşündüğüm insanlar da yok değil.Tabi onlar da sadece anlık ruh halimin tespitini doğru yaptılar hepsi bu
en son kime baktırdınız? Ben Yalena ve Arnisa'ya baktırdım.Beklemedeyim.Binnaz’da hala baktıran var mı? Şaka gibi. baktırılacak 1-2 falcı var, onlar da 150 tl. Bu fiyatı vermem ya da en az 3-4 ayda bir verebilirim, en son 2 ay once yorum aldım 150 olmadan once eger binnaz %50 indirim yaparsa yakında ancak o zaman alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?