- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
Anlık durumları bildi.Hisleri kuvvetli ancak gelecekle ilgili tarihler hep ötelendi durduArnisa Bahadır size çıkmadı mı?
Sorunu görünce yanlış bilgi vermemek için açtım falımı tekrar okudum.. Nisan'da kahve baktırmışım ( kahvesi artık kapalı )Anıl Sağlam'a duru görü baktırdım çıkıyor mu dedikleri
Merhaba söylediklerinizden sadece Anıl sağlama kahve atmıştım ama kahvesi kapanmış artık sanırım, bana iki ay vade vermişti,haziran 10 gibi vadesi geçti,ben sorumda detay belirtmek durumunda kaldığım için,sorumla ilgili detaylar üstünden karşının düşüncelerine dair yorum vardı,ve doğruluk payını tehit edemiyorum ne yazık ki.. Ama ilgili bir yorumcu.. seçim sizin..
inşallah canım eski sevgilimin 4 ay içinde geleceğini dedijun_jandi Senin için önceki yorumumu buldum.. Maalesef bende olmamış..Umarım sende olumlu olur..
BENce oyle bersin bi zahmet, hizleei biaz olanlar 150 tlye fal bakıyor. O toplama kredilerle de olacak gibi değil.Arkadaslar selam, fark ettiniz mi Binnaz abla gunluk hediye kredileri arttirdi eskiden 1 3 5 ve 10 kredi verirdi hatta cogunlukla 1 kredi. Simdi en az 5 kredi veriyor hatta bana cogunlukla 10 ve 20 verdi. Ustelik cok sasirdim bugun 50 kredi verdi. Sizce bunun sebebi nedir? Uzak kaldim birkac ay uygulamadan da acaba fal fiyatlarini yukseltmeleri ile alakali olabilir mi?
Birli bir vade mesela bir gün içinde olabilir, bir hafta olabilir, bir ay olabilir, bir yıl olabilir veya ayın biri, onbiri veya yirmibiri gibiMerhaba katinada 1 vade ne demek
Katina 4-6 aylık evreyi kapsar, olasılıklardan en güçlüsünü gösterir tabi gelecek değişebilir ve çıkmayabilir. Genelde en az 3 hafta geçmeden baktırmayın derler, daha once sordugunuz bir konuda hiçbir gelişme olmadıysa ya da söylenilen gelişme henüz gerçekleşmediyse özellikle aynı yorumcuya giderseniz sağlıklı sonuç alamazsınız, deste yanıltır. En azından sorulan soruyla ilgili olumlu veya olumsuz bir gelişmeyi beklemek gerekiyor. Mesela en son ben sevdiğim bir falcıya katina atmıştım, sordugum soruyla ilgili ilk falı çok iyiydi falda zaten şu gelişme yaşanacak o zamana kadar durum böyle, o gelişme yaşandığında tekrar bakalım dedi. Bir ay geçmeden ve henüz o gelişme yaşanmadan dayanamadım bir daha katina attım o kişiye aynı soruyla, bu sefer daha saçma bir yorum gönderdi. O yüzden ikinci falını dikkate almıyorum şimdi 2-4 ay gibi bekleyip ilk falındaki ongoru çıktığı taktirde atmam daha mantıklı olurdu.Hii bayag iyimis teşekkürler. Bu katina 1 yillik ongorulerde bulunuyor değil mi ? 1 yıl dolmak uzere ama ben de olmadi. Bir de şeyi merak ediyorum katinada sordugumiz soru hakkinda ilk acilimda cikan sonuc neyse mutlaka o mudur? Bi kac aydan sonra tekrar ayni soru sorulmaz mi mesela defalarca
Yorum aldığın kişi kimdi? Falcıyla enerjin uyuşmamış olabir her falcı herkese uymuyor. Mesela Elfin Demet, bana biliyor ama başkalarına çıkmamış burada. Onu deneyerek öğrenebilirsin. bir sene boyunca çıkmadıysa demek ki o yorumcuyla uymamış senin enerjin. İlk falda söylediği hiç bir şey olmamışsa aynı kişiye tekrar fal atmamalısın bu yüzden.Hii cok tesekkurler bunu bilmem iyi oldu. Ben 6 ay sonra gittim gerçi ikinci acilima. Hic bisey bi gelisme olmadi diye gittim. Ama ilk acilimdan bu yana neredeyse 1 yil olmasina az kaldi fakat olmadi. İkinci açılımın sonucunu bekliyorum. Bu durumda peki sizin dediginiz gibi ilk açılımı baz aliyorum deme sansimiz var mi yani ne kadar acilim yaptirsak da bep ilk acilim mi doğrudur sonuc acisindan doğru anladim degil mi
Yanıltmamıştır ama falcı bilememiş olabilir ya hisli bir falcı değildir ya da sana uymamıştır enerjisi. Katina çok uzun tarihi vermez çünkü, en fazla 6 aydır.Aslinda spesifik bir sey soylemedi sadece evlilikle noktalanacgini soylemsiti ayriyiz cunku . falda bu kadar cikti yani. 6 ay sonra tekrar gittim ve tutarli cikti ve akabinde spesifik bir sey cikti bu kez onu bekliyorum . Yani deste beni aldatmis olamaz degil mi ? neticede kac ay ay gecti cunku
Rica ederim :) erteleme kısmından emin değilim, tutturamayan falcıların bir bahanesi olmuş olabilir o:)Anladim bir de kartli fallarda cikmadan gidersen tarihi hep ileri atar derler dogru mu bilmiyorum bakalim hayirlisi olsun ya cok tesekkur ederim
Oldu ya canım 2-3 gun once Binnaz’da? İki gun ustuste indirim yapmıştı.Bayramda geliyo indirim olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?